2008. április 27. vasárnap

ápr. 27
0:05
La Liga: gól nélküli döntetlen a szombati utolsó mérkőzésen (She)
Nem tett ki magáért túlzottan a Murcia és a Sevilla a szombat késő esti spanyol első ligás mérkőzésen: a két csapat meglehetősen unalmas 0?0-t játszott.
ápr. 27
1:15
Manchester United: nem komoly Vidics és Rooney sérülése (She)
A Chelsea elleni vereség szó szerint fizikai fájdalmat okozhatott Nemanja Vidicsnek és Wayne Rooney-nak: a szerb bekk Ballack térdének köszönhetően vesztette el egy fogát, a csatár pedig csípőcsontját fájlalta.
ápr. 27
6:06
Nem bírta a hajrát a Győr (Blikk)
Csak egy pontot szereztek a kaposváriak ellen
ápr. 27
6:08
Szambával melegítettek a brazilok (Blikk)
A műsor és a vacsora is tetszett a világbajnokoknak
ápr. 27
6:10
Bokszolókat nevelne (Blikk)
Erdei nem hagyna fel az edzésekkel
ápr. 27
6:12
Kimi szélvészgyors (Blikk)
Idén először rajtol az élről
ápr. 27
7:07
NHL: a Montreal Canadiens 4?2-re kikapott, a Detroit 5?1-re nyert (She)
A hazai csapatok közül csak a Detroit Red Wings tudott nyerni az NHL magyar idő szeriont vasárnap hajnalban játszott meccsein. A főcsoport-elődöntő második találkozóján a Montreal kikapott a Philadelphiától.
ápr. 27
9:50
A Milan adósságai miatt lehet, hogy eladja Kakát (Infostart)
Adriano Galliani, a Milan elnöke a hétvégén először beszélt arról, hogy a klub hajlandó lemondani Kakáról. A régi-új miniszterelnök, Silvio Berlusconi klubelnöki posztját néhány napja betöltő, 63 éves Galliani szerint az egyesületnek súlyos adósságai vannak, de ezek a világsztár eladásával egyetlen tranzakcióból megszüntethetők.
ápr. 27
10:18
Labdarúgás: a tervekkel ellentétben nem lesz angol?skót meccs (She)
Anglia és Skócia labdarúgó-szövetsége régóta dolgozik azon, hogy "tető alá hozzon" egy angol?skót barátságos meccset, de a jelek szerint erre belátható időn belül nem kerül sor.
ápr. 27
11:29
Hollandia: Bronckhorst lemondhatja a válogatottbeli szereplést (She)
A holland Giovanni van Bronckhorst a nyári Európa-bajnokságot követően valószínűleg lemond a válogatottbeli szereplésről. A futballista eddig 75-ször szerepelt a nemzeti csapatban és a selejtezők nagy részén is főszereplő volt Marco van Basten szövetségi kapitány együttesében.
ápr. 27
12:32
Rekordszámú résztvevő a jubileumi bécsi maratonin (Metropol)
Huszonötödik alkalommal rendezték meg vasárnap a bécsi maratonit (Vienna City Marathon, VCM), méghozzá rekordszámú résztvevővel: több mint harmincezren álltak rajthoz a különböző számokban. A viadal kenyai sikerrel végződött.
ápr. 27
12:36
K-1: Karacs Attilát sérülés miatt leléptették az Európa Nagydíjon (She)
Nem sikerült jól Karacs Attila fellépése a K-1-esek Európa Nagydíján: a magyar harcost szombat esti, amszterdami mérkőzésén sérülés miatt leléptették.
ápr. 27
12:53
Kézilabda: Oláh Gábor, a tavalyi gólkirály aláírt a Csurgóhoz (She)
A tavalyi gólkirály, illetve az idei gólkirályjelölt Oláh Gábor, az Erste Békési FKC balkezes átlövője távozik sikerei színhelyéről. a nehéz gazdasági helyzetbe kerülő békési gárda legjobbja az NB I B bajnokjelöltjéhez, a Csurgó csapatához írt alá.
ápr. 27
13:21
Formula-1: nincs közös álláspont Max Mosley ügyében (She)
Nem jutottak közös álláspontra a Forma-1-es csapatfőnökök az ügyben, hogy felszólítsák-e lemondásra Max Mosleyt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szexbotrányba keveredett elnökét.
ápr. 27
14:27
Jordán-rali: Mikko Hirvonen győzött Dani Sordo előtt (She)
A tavalyi vb-bronzérmes finn Mikko Hirvonen diadalával ért véget a Jordán-rali, a világbajnoki sorozat ötödik versenye.
ápr. 27
14:55
MLS: Beckhamék három góllal nyertek a rangadón (She)
Az LA Galaxy 5-2-re győzte le riválisát, a Chivast. A Galaxyban Landon Donovan mesterhármast szerzett, míg Alan Gordon duplázott, így magabiztosan nyertek.
ápr. 27
15:11
Atlétika, Hamburg-marathon: kenyai és orosz győzelem (She)
Kenyai és orosz győzelem született a Hamburg Marathonon.
ápr. 27
15:34
Manchester United: Lisandro Lopez érkezhet Saha helyére (She)
Angol lapértesülések szerint a Manchester United élénken érdeklődik az FC Porto argentin csatára, Lisandro Lopez iránt. A támadó 22 góljával vezeti a portugál góllövőlistát, így nem csoda, hogy felfigyelt rá Sir Alex Ferguson.
ápr. 27
15:36
Úszás: Gyárfás Tamást újra megválasztották a MÚSZ elnökének (She)
Gyárfás Tamás elnököt 2013-ig újraválasztották a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) tisztújító közgyűlésén. A küldöttek ugyancsak további öt évre bizalmat szavaztak Ruza József főtitkárnak és Kiss László szövetségi kapitánynak, valamint alelnökké választották Darnyi Tamást és Sárdi Istvánnét.
ápr. 27
15:50
Raikkönen és a Ferrari tökéletes hétvégéje Barcelonában (Infostart)
Kettős Ferrari-siker született a Forma-1-es Spanyol Nagydíjon. A győzelmet a címvédő és éllovas finn Kimi Raikkönen szerezte meg a brazil Felipe Massa előtt. A harmadik az angol Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) lett.
ápr. 27
15:51
Az olimpiai láng megérkezett a Mount Everesthez (Metropol)
Az olimpiai láng egy másik útvonalon vasárnap megérkezett a Mount Everest (Csomolungma) kínai oldalán fekvő bázistáborba – jelentette az Új Kína hírügynökség.
ápr. 27
16:29
Premier League: idegenben nyert a Blackburn a Portsmouth ellen (She)
Az angol bajnokság 36. fordulójában a Blackburn idegenben győzte le a Portsmouth-t Roque Santa Cruz 74. percben szerzett góljának köszönhetően.
ápr. 27
16:42
Rédli és Tóth nyerte a Metro Kupát (Metropol)
Kulcsár Krisztián (jobbról) harmadik lett a Metro Kupáért kiírt férfi párbajtőr tájékoztató versenyen. A győzlemet végül a 91 induló közül Rédli András szerezte meg Szényi Péter előtt. A nők ugyancsak a Metro Kupáért vívtak, ebben a versenyben Tóth Hajnalka nyert Antal Edina előtt.
ápr. 27
17:09
Serie A: meglepetések nélküli olasz bajnoki forduló (She)
A táblázat élén álló első három csapat biztos győzelmet aratott riválisa felett az olasz labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában. A Fiorentina döntetlent játszott hazai pályán a Sampdoria ellen, így a 3 pontot szerző Milan két pontra megközelítette a firenzeieket.
ápr. 27
17:47
Pálinger sem tudott segíteni (Infostart)
Az elődöntőben búcsúzott a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A magyar bajnoki listavezető oroszországi 25-23-as sikere után a hazai visszavágón 27-21-re kikapott a Zvenyigorodtól.
ápr. 27
18:16
Még nem bajnok az Inter (Infostart)
Az Inter a papírformának megfelelően nyert az olasz labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában, de mivel nagy riválisa, a Roma is begyűjtötte a három pontot, az ünnepléssel várni kell Milánóban.
ápr. 27
18:22
Strandfutball: visszavágtak a vendéglátók a magyaroknak (She)
Második mérkőzésén szoros, 6-5-ös vereséget szenvedett a Dubaiban edzőtáborozó magyar strandfoci-válogatott az Egyesült Arab Emirátusok együttesétől.
ápr. 27
19:03
Primera División: simán nyert a Valencia az alsóházi rangadón (She)
A kupagyőztes Valencia kiütötte a meccs előtt egy ponttal előtte álló Osasunát, a nyertes csapat a 17. perctől emberelőnyben játszott. A Getafe 1?1-es döntetlent ért el az Atlético Madrid ellen.
ápr. 27
19:20
Szinte már most bajnok a Bayern München (Infostart)
A listavezető Bayern München hazai pályán 4-1-es sikert aratott a címvédő Stuttgart ellen a német labdarúgó Bundesliga 30. fordulójában.
ápr. 27
19:31
Premier League: négy gól a második félidőben Liverpoolban (She)
Az Aston Villa döntetlent játszott az Everton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) 36. fordulójában. A 2-2-es végeredménnyel záruló a találkozón a hazaiaknál Philip Neville és Joseph Yobo, míg a vendégeknél Gabriel Agbonlahor kétszer volt eredményes.
ápr. 27
19:41
Vízilabda: az Újpesté az 5. hely a Fradi előtt (She)
Az Újpest három góllal legyőzte a Ferencvárost hazai medencében az 5. helyért folyó párharc harmadik, mindent eldöntő felvonásán. Ezzel az Újpest az 5., a Ferencváros a 6. helyen zárta a bajnokságot.
ápr. 27
19:59
Újabb lépést tett az MTK a bajnoki cím felé (Infostart)
A listavezető MTK 2-0-ás sikert aratott a Honvéd otthonában a labdarúgó NB I 25. fordulójában.
ápr. 27
20:04
Törökország: a Galatasaray nyerte a Fenerbahce elleni rangadót (She)
A török bajnokság 32. fordulójának záró mérkőzésén, a táblázaton azonos pontszámmal szereplő első és második helyezett vívott rangadót, a Galatasaray csapott össze a Fenerbahcéval. A mérkőzést a Galata nyerte, a találkozón mindössze egy gól született, Nonda lőtte a győztes találatot.
ápr. 27
20:20
A jövő hét elején kiengedhetik a kórházból Grosics Gyulát (Infostart)
A jövő hét elején elhagyhatja a Kútvölgyi Kórházat Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás labdarúgója, ha nem lép fel semmilyen komplikáció.
ápr. 27
20:20
NB II: elhozott egy pontot a Vecsés a Makó otthonából (She)
A Makó hazai pályán 1?1-es döntetlent játszott a Vecsés ellen a labdarúgó magyar-bajnokság Keleti csoportjának 24. fordulójában.
ápr. 27
20:22
Ligue 1: döntetlent játszott a harmadik helyen álló Nancy (She)
A Nancy idegenben játszott 1?1-es döntetlent a Valenciennes ellen, de a csapat harmadik helye nem került veszélybe a francia bajnokságban, két ponttal vezet a Marseille előtt.
ápr. 27
21:27
Sakk: négy magyar győzelem a férfiaknál az Európa-bajnokságon (She)
Czebe Attila, Szabó Krisztián, Cao Sang és Balogh Imre nyert a hetedik fordulóban a plovdivi sakk Európa-bajnokságon.
ápr. 27
22:59
A Real robog a címvédés felé (Infostart)
A címvédő és listavezető Real Madrid 3-0-ás sikert aratott a vendég Bilbao ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójából.

Keresés