2008. április 14. hétfő

ápr. 14
0:59
Nyert a Madrid, mert rossz helyen parkolt az ellenfél busza (Infostart)
Egyre tisztább a kép a legnagyobb európai bajnokságokban. A Real Madrid már kilenc, a Bayern München tíz ponttal vezet a második helyezett előtt. Az Inter továbra is négy ponttal szerzett többet az Udinében is nyerni tudó Románál. Az angol bajnokságban a Manchester United alighanem végleg leszakította az Arsenalt, s hatpontos előnnyel vezet hétfőn pályára lépő riválisa, a Chelsea előtt.
ápr. 14
4:19
Élete legnehezebb versenyén van túl Talmácsi (Behaviour)
Továbbra sem megy Talmácsi Gábornak és motorjának. Gyorsasági motoros világbajnokunk mindent megtett ugyan, de a feltűnően lassú járgánya csak a hatodik helyre tudta bevinni Talmát, aki ezzel jelentős hátrányba került az idén már második győzelmét arató Corsihoz képest. A 250-es versenyt Bautista, a MotoGP-t Lorenzo nyerte.
ápr. 14
8:28
Mi a baj Talmácsi motorjával? (Blikk)
Portugáliában is csak 6. lett a világbajnok
ápr. 14
8:49
Végveszélyben a Fradi (Blikk)
Már 8 pont a hátránya az NB II. Keleti csoportjában
ápr. 14
8:55
Szávay már a világranglista 13. helyén áll (Infostart)
Szávay Ágnes a 13. helyre lépett előre a női teniszezők világranglistáján, ez pályafutása eddigi legelőkelőbb pozíciója.
ápr. 14
9:43
Tenisz: Szávay már a tizenharmadik a női teniszezők világranlistáján (She)
Szávay Ágnes az Amelia Island-i tornát követően a 13. helyre lépett előre a női teniszezők világranglistáján. Ezzel tovább javította élete legjobb pozícióját.
ápr. 14
9:54
Tenisz: Czink Melinda búcsúzott Charlestonban (She)
Czink Melinda két szettben kikapott a kínai Szun Tien-Tientől az 1,34 millió dollár összdíjazású női tenisztorna selejtezőjében, így nem jutott fel a főtáblára.
ápr. 14
10:05
Kézilabda: Kiel?Ciudad döntő lesz a férfi BL-ben (She)
Vasárnap a néemt Kiel hét góllal kikapott a Barcelonától a férfi Bajnokok ligája elődöntőjében, de az első meccsen megszerzett tízgólos előnyéből hármat megtartott, így bejutott a döntőbe, ahol a Hamburgot búcsúztató szintén spanyol Ciudad Real lesz az ellenfele.
ápr. 14
10:35
Kettős magyar siker az arizonai Ironman-versenyen (Metropol)
Mindkét nem versenyében magyar győzelem született a triatlonisták arizonai Ironman-viadalán, Tempeben: a nők mezőnyében Csomor Erika, a férfiakéban Major József bizonyult a legjobbnak.
ápr. 14
11:06
Cselgáncs: változások lesznek az olimpiai kvalifikációban (She)
A jelenlegihez képest jelentős változásokat léptet életbe az olimpiai kvalifikációban Marius L. Vizer, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) tavaly megválasztott elnöke.
ápr. 14
11:11
Triatlon: kettős magyar siker az arizonai Ironman-versenyen (She)
Mindkét nem versenyében magyar győzelem született a triatlonisták arizonai Ironman-viadalán, Tempeben: a nők mezőnyében Csomor Erika, a férfiakéban Major József bizonyult a legjobbnak. A két győztes fejenként 12 ezer dollárt kapott a sikeréért.
ápr. 14
11:17
Sportlövő Vk, Peking: Sidi Péter ötödik lett légpuskában (She)
Sidi Péter az ötödik helyen végzett a férfi légpuskások között a pekingi sportlövő Világkupa-versenyen.
ápr. 14
11:28
Asztalitenisz: Tóth Krisztina győzött Eb-ezüstérmes ellen (She)
Rendhagyó módon a második mérkőzéssel kezdődött a női asztalitenisz Bajnokok Ligájának döntője, melyben a holland Herleen 3-1-re nyert a német Kroppach ellen. A vendégek egyetlen győzelmét Tóth Krisztina aratta.
ápr. 14
11:50
Jégkorong-vb: magabiztos győzelem Litvánia ellen (She)
A divízió 1-es jégkorong-világbajnokságon Magyarország 6-0-ra legyőzte Litvániát.
ápr. 14
12:18
Csík végigverte a világot (Blikk)
A bokszoló nyerte a 42. magyar aranyat
ápr. 14
13:02
Kézilabda: Görbicz Anita egy hónapig nem játszhat (She)
Görbicz Anitának részleges bokaszalag-szakadása van, ami miatt az első orvosi vélemények szerint egy hónapot kell kihagynia. Erről a Győri Audi ETO KC honlapja számolt be.
ápr. 14
13:15
Divízió I-es jégkorong-vb: sima győzelem a litvánok ellen (Metropol)
A remek emberelőny-kihasználásának köszönhetően 6-0-ra nyert a magyar jégkorong-válogatott a litván csapat ellen a szapporói divízió I-es világbajnokság második fordulójában.
ápr. 14
13:32
Erősödik az Air Race mezőnye (Metropol)
Elégedetten nyugtázta új repülőgépével elért első fordulós negyedik helyét Besenyei Péter, a Red Bull Air Race versenysorozat egyik legismertebb pilótája.
ápr. 14
14:05
Férfi vízilabda Euroliga, Final Four: Vasas-Jug Dubrovnik a nyitónapon (Metropol)
A TEVA-VasasPlaket férfi vízilabdacsapata a horvát Jug Dubrovnikot kapta nyitónapi ellenfélnek az Euroliga négyesdöntője, az úgynevezett Final Four barcelonai sorsolásán.
ápr. 14
14:22
Építési tilalom és forgalomkorlátozás (Metropol)
A pekingi városi tanács átmeneti építési tilalommal és az erősen környezetszennyező üzemek átmeneti kibocsátás-csökkentésének elrendelésével igyekszik mérsékelni a környezetszennyezést, javítani a fővárosi levegő állapotát a pekingi olimpiára.
ápr. 14
14:30
Vízilabda: a Vasas a Dubrovinkkal játszik az elődöntőben (She)
Az Európai Úszóliga (LEN) honlapja közzétette az Euroliga négyes döntőjének sorsolását. A TEVA-VasasPlaket férfi vízilabdacsapata a horvát Jug Dubrovnikot kapta ellenfélnek. A másik elődöntőben a horvát Mladost Zagreb címvédő Pro Reccóval csap össze.
ápr. 14
14:47
Útban van a MOB-hoz az olimpiai részvételhez szükséges pénz (Infostart)
Legkésőbb szerdán megkapja a Magyar Olimpiai Bizottság a pekingi részvételre kért 430 millió forintot - mondta az InfoRádiónak az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sportért felelős szakállamtitkára. Elbert Gábor hozzátette: a pénzt ma átutalják, így a MOB idejében megkap minden állami támogatást.
ápr. 14
15:15
Chelsea: elméletileg játékra kész Petr Cech (She)
A kényszer nagy úr: kapusgondjaik közepette a londoni ?kékek? megpróbálják minél hamarabb összedrótozni első számú hálóőrüket, az arcműtéten átesett Petr Cechet. A portás úgy tűnik, ma a Wigan ellen visszatérhet.
ápr. 14
15:26
Jégkorong: Japán 3?0-ra legyőzte Horvátországot (She)
Szapporóban, a Divizó 1-es jégkorong-világbajnokság hétfői napjának utolsó meccsén a házigazda Japán 3?0-ra legyőzte Horvátországot. A magyar válogatott még délelőtt 6?0-ra nyert Litvánia ellen, míg Ukrajna 3?1-re verte Észtországot.
ápr. 14
15:29
Gyárakat is bezárnak Pekingben, hogy tisztább legyen a levegő (Metropol)
Beruházási stoppal, gyárbezárásokkal, termelés-viszafogással, ennél fogva a káros anyagok kibocsátásának csökkentésével igyekeznek jobbá tenni Peking levegőjét a kínai környezetvédelmi hatóságok kevesebb, mint négy hónappal a nyári olimpia előtt.
ápr. 14
16:26
Adriano az Isten kezét utánozta (Blikk)
Adriano, akit az Internazionale kölcsönadott a Sao Paulónak, kézzel szerzett gólt a Palmeiras ellen 2-1-re megnyert bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.
ápr. 14
16:53
Internazionale: csatárgondok a kupaelődöntő előtt (She)
A tegnapi, jó játékkal kivívott Fiorentina elleni győzelem ellenére is gondokkal küzd Roberto Mancini: a Coppa Italia elődöntőjének első mérkőzése előtt elfogytak csatárai.
ápr. 14
17:09
Hegyikerékpár: Benkó, Lukács és Juhász kvalifikált az Eb-re (She)
Az Osztrák Kupába tartozó, C2-es kategóriájú versenyen állt rajthoz hétvégén a junior hegyikerékpáros válogatott, ahol a fiatalok mérlege két aranyérem és egy negyedik helyezés.
ápr. 14
17:16
Adriano Maradonát utánozza (Behaviour)
Adriano, akit az Internazionale kölcsönadott a Sao Paulónak, kézzel szerzett gólt a Palmeiras ellen 2-1-re megnyert bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. "Maradona a mexikói világbajnokságon hasonló módon talált a hálóba, mégis a vb legjobb játékosának választották meg. Nincs ebben semmi különös; előfordul ez a fociban" - magyarázta tettét a brazil csatár.
ápr. 14
17:21
Kölcsön játékos visszajár (Behaviour)
A Juventus labdarúgócsapatának elnöke tárgyalásokat kezdett palermói kollégájával Amauri megszerzéséről. "Találkoztunk Maurizio Zamparinivel, de nem mondhatnám, hogy közel vagyunk a megállapodáshoz a csatár ügyében" - mondta Giovanni Coboli Gigli, a torinói együttes vezetője, aki egyúttal cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint a mostani idény után Marcello Lippi foglalja el Claudio…
ápr. 14
17:26
Kosárlabda: Ed McCantstől elköszöntek Körmenden (She)
A Polaroid-Lami-Véd Körmend együttesének vezetősége magatartásbeli problémák miatt felbontotta a menet közben igazolt amerikai bedobó, Ed McCants szerződését.
ápr. 14
18:21
Manchester City: a tulajdonos kiállt a kritizált Eriksson mellett (She)
Bár a zuhanyhíradóban már arról pletykáltak, hogy a manchesteri ?kékek? vezetőinek elfogyott a türelme Sven-Göran Erikssonnal szemben, a City tulajdonosa ma nyilvánosan is hitet tett a svéd szakember mellett.
ápr. 14
18:43
Bundesliga: vasárnap pótolják a Nürnberg?Wolfsburgot (She)
Megvan az új időpontja a péntek este a pálya használhatatlansága miatt félbeszakadt német bajnokinak.
ápr. 14
19:39
Liverpool: a Juventus érdeklődik a kegyvesztett Kewell iránt (She)
A torinói ?zebrák? állítólag készek ajánlatot tenni Harry Kewellre, a ?vörösök? sérülékeny, de remek képességű ausztrál szélsőjére.
ápr. 14
20:17
Tenisz: salakspecialista edzővel készül Roger Federer (She)
Tony Roche-sal történt tavaly májusi szakítása után először ismét edző kíséri a svájci szuperklasszist: Federer ezentúl José Higuerasszal készül.
ápr. 14
20:36
A Wigan érdeklődik Gera iránt (Behaviour)
Angol lapértesülés szerint az angol élvonalbeli Wigan Athletic élénken érdeklődik Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar válogatott labdarúgója iránt. A Daily Mirror arról számolt be, hogy Steve Bruce, a Wigan vezetőedzője csak a támadó miatt élőben tekintette meg a másodosztályú WBA legutóbbi bajnoki mérkőzését, amelyen 1-1-es döntetlent játszott a Watforddal.
ápr. 14
21:01
Junior és kadett vívó vb: bronzérmes a férfi párbajtőrcsapat (She)
Bronzérmet szerzett a magyar férfi párbajtőrcsapat az olaszországi Acirealéban zajló junior vívó-világbajnokságon.
ápr. 14
21:42
Szávay sikerrel vette az első akadályt (Behaviour)
Szávay Ágnes két játszmában győzött az ukrán Julijana Fedak ellen az 1,34 millió dollár összdíjazású női tenisztorna 1. fordulójában. A világranglistán 13. magyar teniszező az első szettben szinte leütötte ellenfelét a pályáról, alig vesztett pontokat, így simán, gémvesztés nélkül került előnybe. A folytatásban sokkal kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, a két játékos fej fej mellett haladt, s Szávay…
ápr. 14
22:57
Championship: Halmosi korai gólja sem volt elég a sikerhez (She)
A Plymouth Argyle 1?1-es döntetlent ért el a Sheffield Wednesday otthonában a Championship 43. fordulójában, a vendégek gólját Halmosi Péter szerezte.
ápr. 14
23:08
Anglia: a hajrában veszített pontokat a Chelsea (She)
Nem tudta megőrizni egygólos előnyét a Chelsea a Stamford Bridge-en a Wigan ellen az angol élvonal 34. fordulójában.
ápr. 14
23:08
Aranyat érhet a Wigan gólja a Manchester Unitednek (Infostart)
A Chelsea hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Wigannel az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában.

Keresés