2008. április 23. szerda

ápr. 23
6:04
Álnéven gokartozott Schumacher fia (Blikk)
Schumacheréknél messze esett az alma a fájától
ápr. 23
6:06
Eto'o elhagyná a Barcát, ha kiesnek (Blikk)
A katalán csapat legutolsó esélyében bízik a focista
ápr. 23
6:08
Ismét kilyukadt Grosics tüdeje (Blikk)
Felesége félti az aranycsapat legendás kapusát
ápr. 23
6:10
Reszkess, Kanada! (Blikk)
Egy kis ország nagy hokisikere után
ápr. 23
7:30
NBA: második meccsén is nyert a San Antonio Spurs (She)
A San Antonio Spurs második mérkőzését is megnyerte a Phoenix Suns ellen a rájátszásban. Az Orlando Magic szoros összecsapáson győzte le ismét a Toronto Raptorst, a New Orleans Hornets is már 2?0-ra vezet összesítésben a Dallas Mavericks ellen.
ápr. 23
7:47
NHL: a Flyers a mindent eldöntő meccsen a ráadásban nyert (She)
A Philadelphia Flyers a hosszabbításban verte meg a Washington Capitalst a két csapat hetedik, mindent eldöntő összecsapásán. A San Jose Sharks és a Calgary Flames is hetedik meccsüket játszották, a ?Cápák? győzelmükkel továbbjutottak.
ápr. 23
8:35
Takács Helsinkiben is nyert (Blikk)
A jobb kezét elvesztette, így ballal verte meg az ellenfeleit
ápr. 23
8:40
Zokogott és az úszódresszt okolta a vereségért az olimpiai bajnok (Infostart)
Sírva fakadt Laure Manaudou úszó, azt követően, hogy négy év után első alkalommal nem ő nyert 400 méter gyorsúszásban. A francia sportoló a nem megfelelő úszódresszt hibáztatja.
ápr. 23
9:04
NHL: a San Jose és a Philadelphia jutott tovább (Metropol)
Nyugaton a San Jose Sharks, keleten pedig a Philadelphia Flyers jutott be utolsóként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának második fordulójába.
ápr. 23
9:20
Megérkezett Canberrába az olimpiai láng (Metropol)
Világkörüli útjának következő állomására, Ausztrália fővárosába érkezett szerdára virradóra az olimpiai láng.
ápr. 23
9:29
Chelsea-mázli, Liverpool-baki (Blikk)
Riise a 94. percben fejelt öngólt
ápr. 23
9:34
Peking 2008: megsérült az aranyérmes brit váltó egyik tagja (She)
Sérülése miatt valószínűleg ki kell hagynia az augusztusi pekingi olimpiát Mark Lewis-Francisnek, a 4x100 méteres címvédő férfi brit sprintváltó tagjának.
ápr. 23
10:34
Messi kontra Cristiano Ronaldo a Nou Campban - régi meccsek videóival (Infostart)
Kedden két angol csapat játszott egymással nagyon hasonló stílusban, ám a mai elődöntőben két különböző futballkultúra találkozik. A Barcelona a Milan tavalyi szerepét szeretné magának: az edző, Frank Rijkaard egykori klubja 2007 tavaszán előbb kiejtette a Manchester Unitedet, majd a másik ág tiszta angol csatájának győztesét is legyűrte a döntőben, s megnyerte a kupát.
ápr. 23
10:34
NFL: 58 milliót fizet a Miami az elsőszámú kiválasztottnak (She)
Az előttünk álló hétvégén választják ki az Észak-Amerikai Futball Liga (NFL) csapatai a következő évben szerepeltethető újoncokat. Az első számú kiválasztott Jake Long lett, aki öt éves szerződést kötött a Miami Dolphins csapatához, és ezen idő alatt 57,75 millió dollár fizetést kap.
ápr. 23
10:50
Szalay: A legjobb tíz közé is bejuthatunk a Közép-Európa-ralin (Infostart)
Három nap után legjobb magyar párosként a Szalay Balázs-Tóth György-duó az összetett 15. helyen áll a Közép-Európa-ralin. A Szalay Dakar Team vezetője az InfoRádiónak elmondta: nem tartja kizártnak, hogy a legjobb tíz közé kerüljenek.
ápr. 23
12:00
Júniusban elkel Rooney, az MU "proffeszionális" játékosa (Infostart)
Kihirdették Wayne Rooney, a Manchester United sztárja, és kedvese esküvőjét. Bár a szertartás csak júniusban, Olaszországban lesz, az eseményt Nagy-Britanniában is közzé kell tenni, a papírokat kitöltő hivatalnoknak azonban valami nem lehetett világos.
ápr. 23
13:55
Arsenal: vége a pofozkodó Hleb idényének (Infostart)
Az angol szövetség (FA) az idény hátralévő három fordulójára eltiltotta Alekszandr Hlebet, az Arsenal fehérorosz labdarúgóját. A középpályás a szombati bajnokin pofon vágta Graeme Murtyt, a Reading kapitányát.
ápr. 23
14:15
Zambrotta és Ronaldinho együtt: 50 millió euró (Behaviour)
Az AC Milan elnök-tulajdonosa, Silvio Berlusconi azt mondta, túl drágán kínálják a spanyolok Ronaldinhót, az FC Barcelona brazil klasszisát.
ápr. 23
15:06
Anglia: Cahill bízik benne, hogy az alapozásra már rendben lesz (She)
Tim Cahill, az Everton légiósa márciusban kiújult sérülése miatt hosszú időre kidőlt a sorból, de a játékos reméli, hogy az idény előtti felkészüléskor már csapatával edzhet.
ápr. 23
15:35
Berlusconi sokallja Ronaldinho árát (Infostart)
Az AC Milan elnök-tulajdonosa, Silvio Berlusconi azt mondta, túl drágán kínálják a spanyolok Ronaldinhót, az FC Barcelona brazil klasszisát.
ápr. 23
16:52
BrazilMasters: a világbajnok Bebeto is dedikál szombaton (She)
A szombaton 19:30-tól sorra kerülő Honvéd Champions Brazil Masters94 elleni labdarúgó gálamérkőzés előtt pénteken a szurkolók is találkozhatnak a dél-amerikaiak legnagyobb sztárjaival.
ápr. 23
17:10
Női labdarúgás: kétgólos magyar vereség az Eb-selejtezőn (She)
A Vágó Attila szövetségi edző által irányított női labdarúgó-válogatott szerdán 2-0-ás vereséget szenvedett Írországtól a Diósgyőrben megrendezett Európa-bajnoki selejtezőn ? adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu.
ápr. 23
17:32
Kézilabda: súlyos büntetések, Bajuszt el is tiltották (She)
A Magyar Kézilabda Szövetség fegyelmi bizottsága, valamint versenybizottsága szerdán megtárgyalta a 2008. április 20-án lejátszott MKB Veszprém?Pick Szeged férfi kézilabda Magyar Kupa-döntő során és azt követően lezajlott eseményeket, és a következő döntéseket hozta.
ápr. 23
18:15
Fokozatosan javul Grosics Gyula állapota (Infostart)
Fokozatosan javul az állapota Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás labdarúgójának, akit hétfő óta tüdőtágulással kezelnek a Kútvölgyi Kórházban.
ápr. 23
18:20
Ligakupa: a Debrecen bejutott a tavaszi fináléba (She)
A DVSC-TEVA együttese bejutott a labdarúgó Ligakupa tavaszi sorozatának döntőjébe, miután 2?0-s összesítéssel megnyerte a Siófok elleni párharcot.
ápr. 23
18:31
Ligakupa: a Debrecen után a Győr is a tavaszi döntőben (She)
A DVSC-TEVA után a Győri ETO FC jutott be másodikként a Ligakupa tavaszi döntőjébe. A zöld-fehérek 3?1-es összesítéssel búcsúztatták az MTK-t a sorozat elődöntőjében.
ápr. 23
19:58
Peterhansel nem tud hibázni - képekkel (Infostart)
Az autósok között változatlanul a francia Stéphane Peterhansel (Mitsubishi) áll az élen, míg a motorosok versenyében továbbra is honfitársa, David Casteu (KTM) vezet összetettben a Közép-Európa-rali negyedik napja után.
ápr. 23
20:09
Női kosárlabda: magabiztos Szekszárd-siker a Cegléd ellen (She)
A női kosárlabda-bajnokság utolsó fordulójának első mérkőzésén a Szekszárd hazai környezetben 100?58-ra verte a Cegléd együttesét. A találkozó szinte az első negyedben eldőlt, ezt a periódust Ujhelyi Gábor csapata 32?12-re hozta.
ápr. 23
20:26
Közép-Európa-rali: változatlanul Peterhansel vezet (She)
Az autósok között változatlanul a francia Stéphane Peterhansel (Mitsubishi) áll az élen, míg a motorosok versenyében továbbra is honfitársa, David Casteu (KTM) vezet összetettben a Közép-Európa-rali negyedik napja után.
ápr. 23
20:52
Sakk Eb: Almási Zoltán nyert (Metropol)
Almási Zoltán váratlan keddi veresége után szerdán javított és nyert a plovdivi sakk Európa-bajnokság 3. fordulójában. A magyar nagymester a litván Mindaugas Beinoras ellen szerzett egy pontot. Erdős Viktor, Balogh Csaba, Balogh Imre, Cao Sang, Czebe Attila és Mihók Olivér remizett, Bérczes Endre egy másik magyar indulót, Végh Endrét győzött le.
ápr. 23
21:47
Kézilabda: Triffa Ágnes Szlovéniába igazolt (She)
Immár bizonyos, Szlovéniában folytatja pályafutását a DVSC-Aquaticum női kézilabda-csapatának kapusa, Triffa Ágnes.
ápr. 23
21:53
Újpest: Füzi Ákos sportvezetőként dolgozik a jövőben (She)
Korábbi klubja, az Újpest FC alkalmazásába állt a mai naptól Füzi Ákos ? adta hírül a lila-fehér egyesület hivatalos oldala.
ápr. 23
22:37
Ronaldo büntetőt hibázott a BL-rangadón (Infostart)
A Barcelona hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Manchester United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 23
22:37
Diósgyőr: másodfokon is elzárásra ítélték a rendbontókat (She)
Négy Diósgyőr-drukker büntetését enyhítette, kettőét viszont helybenhagyta a másodfokon eljáró Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság ? adta hírül az mlsz.hu.

Keresés