2008. április 22. kedd

ápr. 22
6:03
250 milliót hoz egy jó rugás (Blikk)
Beckhamék képesek eltalálni a keresztlécet
ápr. 22
6:05
Szilvásy bosszút állt a döntőben (Blikk)
Szilvásy Miklós nyerte a magyar sport jubileumi, 50. olimpiai aranyérmét
ápr. 22
6:07
Drogba vagy Torres? (Blikk)
Sztárcsatárok küzdenek a Bajnokok Ligája mai elődöntőjében
ápr. 22
6:09
Szentes jött, Urbányi ment (Blikk)
Urbányi István bukását a csapat döntetlen eredménye idézte elő
ápr. 22
6:11
PSV-buli hajnalig (Blikk)
150 ezren ünnepelték a holland bajnoki címet szerző Dzsudzsákékat
ápr. 22
7:02
NHL: a Montreal győzelme továbbjutást ért a Boston ellen (She)
Az NHL rájátszásának, magyar idő szerint kedden hajnalban játszott mérkőzésein a Montreal kiütötte a Bostont, és ezzel megnyerte a párharcot, míg a Washington egyenlített a Philadelphia ellen.
ápr. 22
7:13
NBA: a Utah Jazz és a Cleveland Cavaliers is 2?0-ra vezet (She)
A Cleveland és a Utah is nyert az NBA rájátszásának legutóbbi játéknapján, így mindkét együttes 2?0-ra vezet párharcában. A Jazz a Rockets ellen, a Cavaliers a Wizards ellen.
ápr. 22
8:38
Menesztették Koemant a Valenciától (Infostart)
Noha a múlt szerdai Király Kupa-siker után még kiállt az FC Valencia labdarúgócsapatának vezetősége Ronald Koeman mellett, pár nappal később mégis szerződésbontásra került sor az edzővel.
ápr. 22
9:43
NHL: zavargások Montrealban a Canadiens továbbjutása után (She)
Miután magyar idő szerint ma hajnalban a Montreal Canadiens jégkorongcsapata 5-0-ra legyőzte és továbbjutott a Boston Bruins ellenében a kanadai városban legalább három rendőrautót felgyújtottak túlhevült drukkerek.
ápr. 22
9:48
Jégkorong-válogatott: lesz fogadás, de nem a miniszterelnök tartja (She)
Hétfőn későn este beszámoltunk róla, hogy az A-csoportba feljutott jégkorong-válogatott keddi, miniszterelnöki fogadása elmarad. A szövetség illetékesei kedden délelőtt arról adtak tájékoztatást, hogy 12 órakor mégiscsak lesz fogadás a csapat tiszteletére, de azt nem Gyurcsány Ferenc miniszterelnök tartja.
ápr. 22
9:59
Itthon a csodacsapat (Blikk)
A drukkerek szinte a vállukon vitték az A csoportos csapat tagjait
ápr. 22
10:10
Frank Lampard beteg édesanyja ágyától megy Liverpoolba (Infostart)
Nincs új a nap alatt - a mostani Bajnokok Ligája-sorozat sem múlik el a Liverpool és a Chelsea találkozója nélkül. Ez az egyetlen olyan párharc a nemzetközi labdarúgókupák királykategóriájában, amelynek a résztvevői a mostanit is beleértve a legutóbbi négy sorozatban kivétel nélkül találkoztak.
ápr. 22
10:31
Skócia: az ír válogatott Aiden McGeady duplán a legjobb skót (She)
Két évvel az után, hogy egykori csapattársa, a jelenleg az Aston Villát erősítő Shaun Maloney elhódította a skót Premier League ?az év játékosa? és ?az év fiatal játékosa? címét, a Celtic balszélsője, Aiden McGeady is duplázott.
ápr. 22
10:33
NBA: Scott Skilest nevezték ki a Milwaukee Bucks trénerének (She)
Scott Skiles lett az NBA Keleti főcsoportjában bukdácsoló Milwaukee Bucks új edzője. A szakember Larry Krystkowiakot váltotta a kispadon.
ápr. 22
11:36
Mourinho magával vinné Drogbát és Lampardot az Interhez (Infostart)
José Mourinho a nyártól az Inter vezetőedzője lesz - árulta el a portugál tréner közeli barátainak. A tréner két egykori játékosát, Didier Drogbát és Frank Lampardot próbálja Milánhóba csábítani.
ápr. 22
11:47
Kozármisleny: Márton Gábor az új vezetőedző (She)
A korábbi válogatott futballista, Márton Gábor vette át a másodosztály Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny irányítását, miután az együttes eddigi vezetőedzője, ifjabb Bene Ferenc Újpesten folytatja páylafutását Szentes Lázár segítőjeként.
ápr. 22
11:47
Magyar győzelem a Szlovén Nyílt Góversenyen (Metropol)
Balogh Pál (6 dan), a Magyar Góbajnok, ismét megszerezte egy jelentős nemzetközi góverseny trófeáját és ezzel jól rajtolt a 2008-09-es Pandanet Gó Európa-kupa versenysorozaton.
ápr. 22
12:52
Sportpolitika: megújult a sportiskolák szakmai szervezete (She)
A Sportiskolák Országos Szövetségének tisztújító, átalakuló közgyűlésére ezúttal Miskolcon került sor. A szervezet 2002-től, mint az egyesületi típusú sportiskolák szakmai szervezete kezdte meg működését.
ápr. 22
12:58
Dél-Afrika: Santana váltja Parreirát a válogatott kapitányaként (She)
A Flamengo 59 éves vezetőedzője, Joel Santana váltja honfitársát, a pénteken lemondott brazil Carlos Alberto Parreirát a dél-afrikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján. Az új kapitány május 4-én áll munkába a 2010-es világbajnokságot rendező ország nemzeti tizenegyének vezetőjeként és havi 200 ezer dolláros fizetést kap majd, ezzel - saját állítása szerint - 30 hónap alatt több…
ápr. 22
13:00
Barcelona: a katalánoknál 14 milló eurót érne a BL-győzelem (She)
A Barcelona vezetősége jelentős összeggel motiválja a csapat játékosait a Manchester United elleni BL-elődöntő előtt.
ápr. 22
13:47
Palkovics: "Ez egy olyan álom, ami többet ér bármennyi gólnál" (Infostart)
Nagy szerepe volt a feljutásban annak, hogy a magyar jégkorong-válogatottban szereplők többsége külföldi bajnokságokban fejlődhetett a klubszezonban - mondta az InfoRádiónak adott interjúban Palkovics Krisztián, a szapporói divízió I-es világbajnokság gólkirálya, az Alba Volán csatára.
ápr. 22
13:47
Paks: vége Molnár Zoltán szezonjának, műteni kell a védőt (She)
Sérülése miatt kihagyja a szezon hátralévő mérkőzésit Molnár Zoltán, a Paksi FC védője ? adta hírül az együttes hivatalos internetes oldala.
ápr. 22
13:58
MLSZ: Gaál Gyöngyi vezeti a női UEFA-kupa döntőjét (She)
A magyar női játékvezetők sorra kapják a rangos feladatokat az Európai Labdarúgó-szövetség illetékeseitől. Az mlsz.hu arról számolt be, hogy a női UEFA-kupa döntőjén a Gaál Gyöngyi, Makkosné Petz Brigitta és dr. Kulcsár Judit alkotta játékvezetői hármas dirigál majd.
ápr. 22
14:14
Torna: megvan az Eb-n szereplő válogatott kerete (She)
Május 8-tól rendezik Svájcban a férfi tornászok Európa-bajnokságát, amelyen a magyar válogatott is ott lesz. A tatai edzőtáborban kihirdette a szakvezetés a csapat névsorát, amely elmúlt hétvégén megrendezett országos bajnokság után alakult ki.
ápr. 22
14:16
Tápai Szabina Dániában folytatja (Behaviour)
Székesfehérvár, 2008. április 22., kedd (MTI) - Dániában folytatja pályafutását Tápai Szabina, a Fehérép-Alcoa FKC női kézilabdacsapatának irányítója.
ápr. 22
14:16
Atlétika: a kalapácsvető Orbán Éva 3. lett egy amerikai versenyen (She)
Tartja kiváló formáját az Egyesült Államokban tanuló Orbán Éva, aki legutóbb a Los Angelesben rendezett Mt SAC Relays elnevezésű viadalon lett harmadik női kalapácsvetésben.
ápr. 22
14:38
Orbán Éva harmadik Los Angelesben (Metropol)
Tartja kiváló formáját az Egyesült Államokban tanuló Orbán Éva, aki legutóbb a Los Angelesben rendezett Mt SAC Relays elnevezésű viadalon lett harmadik női kalapácsvetésben.
ápr. 22
14:43
Kézilabda: Tápai Szabina Dániában folytatja pályafutását (She)
A következő minimum két évben a dán élvonalban szereplő Randers csapatában kézilabdázik Tápai Szabina, a Fehérép-Alcoa FKC női kézilabdacsapatának 22 éves irányítója.
ápr. 22
15:32
NB II: módosult a Kazincbarcika két mérkőzésének időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága megváltoztatta a Bőcs?Kazincbarcika és a Kecskemét?Kazincbarcika mérkőzések időpontját a másodosztály Keleti csoportjában.
ápr. 22
16:10
Közép-Európa-rali: Sainz vetett véget Maszuoka versenyének - galéria (Infostart)
A hajnali esőzés miatt a szervezők lerövidítették a keddi második szuperspeciál hosszát, a 36 kilométeres táv azonban így is kegyetlen lesz a versenyzők számára. Maszuoka, navigátora sérülése miatt, nem folytatja a Közép-Európa-ralit.
ápr. 22
16:33
Közép-Európa-rali: Jól szerepelnek a magyarok - galéria (Infostart)
Az autósok között továbbra is a francia Stéphane Peterhansel (Mitsubishi), míg a motorosok versenyében honfitársa, David Casteu (KTM) vezet összetettben a Közép-Európa-rali harmadik napja után. Szalay Balázsék, legjobb magyar autós egységként, a 14.-ek. Maszuoka Hirosi, navigátora sérülése miatt, kénytelen volt feladni a versenyt.
ápr. 22
17:21
Egy hét múlva elhagyhatja a kórházat Grosics Gyula (Infostart)
Várhatóan egy hét múlva elhagyhatja a kórházat Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusa. Pénzes István professzor az InfoRádióban elmondta: a 82 éves olimpiai bajnok sportolót hétfőn vitték be a Kútvölgyi úti kórházba, mert újra légmell alakult ki nála.
ápr. 22
17:27
Bayern München: megszakadtak a csapat és Philipp Lahm tárgyalásai (She)
Hiábavalónak bizonyultak a Bayern München vezetőinek erőfeszítései, melyet Philipp Lahm szerződéshosszabbításáért tettek.
ápr. 22
17:29
Triatlon: Szabó és Kuttor kvótás helyen, Walkó és Lipták még harcol (She)
Alig két hónappal a triatlon olimpiai kvalifikációs sorozatának vége előtt Szabó Zita és Kuttor Csaba is kvótát érő helyen áll a ranglistán, de Walkó Andreának és Lipták Tamásnak is reális esélye van az indulásra, igaz utóbbi csak akkor utazhat Pekingbe, ha Kuttor nem harcolja ki a részvételt.
ápr. 22
18:54
Intertotó Kupa: kazah ellenféllel kezd a magyar induló (She)
Kazah ellenfél vár a labdarúgó Intertotó Kupa első fordulójában a magyar indulóra.
ápr. 22
21:11
RG: felfüggesztették a technikai bizottság ukrán tagját (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) elnöki bizottsága felfüggesztette a ritmikus gimnasztika egyik ?nagyasszonyának?, az ukrán Irina Gyerjuginának minden hatáskörét.
ápr. 22
21:17
Úszás: Britta Steffen új Európa-csúcsa 100 gyorson (She)
Britta Steffen, a németek világklasszis úszója 100 gyorson 53.20 másodperces idővel új Európa-csúcsot állított fel.
ápr. 22
21:19
Manchester City: Szamarasz nem tér vissza Eriksson csapatába (She)
A jelenleg a skót Celticnek kölcsönadott görög Jorgosz Szamarasz nem marad a Manchester Citynél, mikor visszatér év végén a klubhoz.
ápr. 22
21:55
Vízilabda: Vad Lajos lehet a Domino-Honvéd új vezetőedzője (She)
A következő szezonban Vad Lajos lehet a férfi vízilabda-bajnokság jelenlegi idényében a bronzéremért küzdő Domino-Honvéd új vezetőedzője.
ápr. 22
22:17
Britta Steffen új Európa-csúcsa 100 gyorson (Behaviour)
Britta Steffen, a németek világklasszis úszója 100 gyorson 50.20 másodperces idővel új Európa-csúcsot állított fel. A 24 éves kiválóság saját, 53.30-as, 2006-ban Budapesten elért rekordját adta át a múltnak a német országos bajnokságon. Ez az idő egyébként a múlt hónapig az aktuális világcsúcsnak is megfelelt, ám az ausztrál Lisbeth Trickett ezt 52.88-ra javította. "Remélem most csattanós választ…
ápr. 22
22:34
Intertotó Kupa: kazah ellenféllel kezd a magyar induló (Behaviour)
Kazah ellenfél vár a labdarúgó Intertotó Kupa első fordulójában a magyar indulóra. A sorozatban Magyarországot a Ligakupa győztese képviseli. Az európai szövetség honlapja szerint az UEFA Kupa-szereplés kiharcolásához három fordulón kell túljutnia a magyar résztvevőnek az Intertotó Kupában. A kazah gárda búcsúztatása esetén a második körben cseh, a harmadikban, az UEFA Kupa-szereplésért az…
ápr. 22
22:45
Hihetetlen öngól a Liverpool-Chelsea meccs hajrájában (Infostart)
A Chelsea 1-1-es döntetlent ért el a Liverpool otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében.
ápr. 22
23:47
Sakk Eb: csak Erdős Viktor nyert a magyarok közül (She)
A magyarok közül csak Erdős Viktor nyert a plovdivi sakk Európa-bajnokság 2. fordulójában.
ápr. 22
23:58
Valencia: visszatérhetnek a ?fekete bárányok? az első csapathoz (She)
Voro, a Turia-partiak újonnan kinevezett vezetőedzője visszavette az első csapathoz a kirúgott Ronald Koeman által nemkívánatosnak tartott kulcsjátékosokat.

Keresés