2008. december 31. szerda

dec. 31
0:24
Tánc az óra körül (NLC)
Újra divatba jött a tánc. Nemcsak hírességek vetélkednek a képernyőn, de a tánciskolák kurzusai is tele vannak lelkes tanulni vágyókkal. A szilveszter kitűnő alkalom arra, hogy ne csak jól mulassunk, de frissen szerzett tudásunkat is bemutassuk.
dec. 31
10:36
Kincskereső túrák Budapest környékén (NLC)
Téli időszakban kevesen állnak neki csak úgy kirándulni, de ha elrejtett kincsek után kell kutatni, máris nagyobb kedvvel mozdulunk ki a lakásból. Elő hát a navigációs rendszert, és indulhat a kincskeresés!
dec. 31
10:38
A színész beperelte a családját (NLC)
A családi veszekedések, viszályok mindig kellemetlenek, de karácsony körül még inkább megnehezítik az ember életét. Richard Dreyfuss színész beperelte a saját apját és nagybátyját, mert állítólag 4 millió dollárral tartoznak neki.
dec. 31
13:00
7 nyerő tipp - pakolások buli előtt és után (NLC)
Ha gyors segítségre van szüksége a bőrödnek a buli előtt és másnap – a mozgalmas éjszaka nyomai miatt –, akkor ne habozz: tegyél fel egy pakolást.
dec. 31
15:24
A színésznőnek esze ágában sincs szülni (NLC)
Scarlett Johansson egyelőre úgy érzi, ráér még a szüléssel, és most a karrierjére szeretne koncentrálni.
dec. 31
17:30
D. Tóth Kriszta: Első ovis karácsony (NLC)
Sejtettem, hogy gond lesz. Jó alapom volt az aggodalomra. Mert az elmúlt időszakban, ebben a nagyjából három és fél évben, amióta tudunk Lola létezéséről, a legnagyobb kihívást a könnyzacskóim és könnycsatornáim megregulázása jelentette...

Keresés