2008. december 29. hétfő

dec. 29
7:12
Őfelségénél betelt a pohár (Infostart)
Hallgatást parancsolt a brit uralkodó a szolgálatában dolgozó udvaroncoknak, megelégelve, hogy a királyi család legbensőségesebb ügyei is rendre utat találnak a bulvársajtóhoz. Egyelőre nem működik a dolog, hiszen ez az információ is kiszivárgott.
dec. 29
8:24
Kell egy "rongy" szilveszterre? Segítünk - képekkel! (Életforma)
Már attól, hogy magunkra öltjük, megnő az önbizalmunk. Miben rejlik az alkalmi ruhák varázsa?
dec. 29
8:42
Ezen borzongott a világ 2008-ban (Infostart)
Az amstetteni rém, a finnországi ámokfutó, az afrikai albínók elleni rituális gyilkosságok voltak egyebek között azok a bűnesetek, amelyek a legjobban borzolták a kedélyeket 2008-ban szerte a világon.
dec. 29
9:00
Paranoiássá válhatunk, ha nem alszunk rendesen (Infostart)
Az inszomnia rendkívül rossz hatással van mentális közérzetünkre - állítja egy brit szakértő, aki szerint ne csodálkozzunk, ha kialvatlanság miatt üldözési mániánk lesz.
dec. 29
9:00
Trendi összeállítások szilveszterre (Blikk)
Az utóbbi hetekben sokat hajtogattuk, hogy lassan vége az évnek, de mostanra valóban már csak pár nap választ el minket a 2009-es évtől. Valószínűleg a karácsonyi készülődés közepette nem is gondoltunk a szilveszterre. Itt az ideje! A legszebb darabokat színük szerint szedtük csokorba!
dec. 29
9:18
Így lesz szép a kezünk télen! (Blikk)
A téli időjárás és számos környezeti hatás is „kikezdheti” a kezünket. Mit tegyünk, ha az berepedezik, állandóan izzad vagy épp a körmünk törik be? Íme néhány hasznos tanács!
dec. 29
10:30
Hogyan tartsunk nagy bulit, - kis helyen? (Életforma)
Nagyon kevés ember érzi úgy, hogy elég nagy lenne a lakása ahhoz, hogy igazi szilveszteri bulit tarthasson. Pedig aggodalomra semmi ok, nem kell egy palota ahhoz, hogy a barátok jól érezzék magukat. Az egész csak az alapos tervezésen, és a hely maximális kihasználásán múlik. Ha partit szeretnénk adni, elő kell venni kreativitásunkat! Adunk néhány ötletet.
dec. 29
10:36
Betegek a növényeid? Bemutatjuk a helyes téli tartást! (Édenkert)
A tél sok megpróbáltatásnak teszi ki a szobanövényeket. A zömmel trópusi vidékekről származó levéldísznövények rosszul tűrik a száraz, meleg szobai körülményeket.
dec. 29
12:18
Nyakunkon az influenzajárvány! (Infostart)
Várhatóan 2009 első heteiben fokozódik az influenzás megbetegedések száma az európai kontinensen - figyelmeztetnek szakértők, akik szerint egy halálos vírus leselkedik Európára.
dec. 29
13:12
Téli lehangoltság: a csoki és a hal segíthet (WebBeteg)
A téli hónapokban, különösen karácsony után sokakra rátör a rosszkedv, a lehangoltság. A megfelelő, tudatos táplálkozás azonban segíthet az általános levertség elűzésében.
dec. 29
13:30
Vigyázat! Veszélyesek az ünnep utáni ételmaradékok! (Életforma)
Vége a karácsonyi ünnepeknek, a folyamatos sütés-főzésnek, vendégjárásnak, bőséges étkezéseknek, de bizonyára akad még maradék a konyhában, kamrában. A Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal tanácsokkal szolgál a háztartásoknak arra, hogy mit és hogyan lehet felhasználni, elfogyasztani a megmaradt élelmiszerek közül.
dec. 29
15:09
Vendégváró falatok: aszalt paradicsomos kenyértekercs: Kaldeneker kitálal - videórecept (Édenkert)
Mit kezdhetünk pár darab napon szárított mézédes paradicsommal, kevéske liszttel és jófajta olívaolajjal? Kaldeneker György most jól megmutatja!
dec. 29
16:21
Fejfájás - Önálló betegség vagy más okozza? (WebBeteg)
A fejfájás az egyik leggyakoribb fájdalom, szinte nincs olyan ember, aki ne érezte volna már az élete során. Sokaknál más betegség áll a panasz hátterében, ám számos esetben önálló betegség a fejfájás. Magyarországon egymillió ember érintett.
dec. 29
17:24
Az egészség nem szerencse kérdése (WebBeteg)
Egészséges életmód, megfelelő információ, öröklött tényezők. A lakosság többsége szerint ezek a legfontosabb tényezők az egészség megőrzésében - derül ki a WEBBeteg.hu egészségportál és a Szinapszis Kft. legfrissebb felméréséből.
dec. 29
20:06
A rapzene valójában a középkori Skóciából ered (Infostart)
A rapzene nem az amerikai Bronx vagy Brooklyn utcáiról, hanem a középkori Skócia kocsmáiból ered - állítja egy amerikai akadémikus.
dec. 29
20:27
Rákellenes hatóanyagokat tartalmaz az olívaolaj (Metropol)
A hidegen sajtolt, kezeletlen olívaolaj olyan anyagokat tartalmaz, amelyek gátolják a melldaganatok növekedését - állítják spanyol kutatók, akik felfedezték, hogy az olajban található polifenolok az emberi mell rákos sejtjeiben gátolják a daganatok kialakulásáért okolható HER2 gént.
dec. 29
20:42
Kóbor macska mentette ki az emésztőből (Infostart)
Egy kóbor macskának köszönheti az életét egy tajvani férfi, aki beleesett egy emésztőgödörbe és két teljes napot töltött a fekáliában.
dec. 29
21:18
Megölhetjük kutyánkat, ha botot dobálunk neki (Infostart)
Legközelebb, ha kutyát sétáltat és botot dobál neki, vésse jól az eszébe: akár meg is ölheti kedvencét.

Keresés