2009. január 1. csütörtök

jan. 1
8:24
Mire jó a tavalyi telefonkönyv? (Életforma)
A környezettudatos gondolkodás a tárgytervezőket sem hagyja hidegen. Miért kéne például hulladéknak minősíteni a minden évben feleslegessé váló telefonkönyvet?
jan. 1
10:21
40 hiba, amit a fogyókúra során elkövetünk (Édenkert)
Mik azok a hibák, amit a fogyókúrázás során elkövethetsz? Összeszedtünk néhányat.
jan. 1
10:30
Szilveszter a nagyvilágban (Életforma)
Virsli, pezsgő, tűzijáték a Duna felett, házibulik, exkluzív partik - így telik nálunk a szilveszter. De vajon mi a helyzet a világ más országaiban? Utánajártunk.
jan. 1
10:31
Nem volt több munkájuk a mentőknek szilveszterkor (WebBeteg)
Szilveszterhez képest átlagos éjszakájuk volt a mentőknek országszerte. Több kisebb közúti balesethez is vonulniuk kellett, de voltak súlyosabb petárdabalesetek, és szénmonoxid mérgezéssel is többeket vittek kórházba.
jan. 1
12:18
A legjobb ételek másnaposságra (Infostart)
Benke László mesterszakács a töltött káposztát és a pikánsan elkészített lencsefőzeléket ajánlja akkor, ha valaki túl sok alkoholt iszik szilveszterkor. Másnaposság ellen egyébként a zsíros ételek és az olívaolaj is jó.
jan. 1
12:18
Ismerd meg 2009 maja horoszkópját! (Blikk)
A nyugati asztrológiánál megszokott tizenkét jeggyel szemben a maja horoszkóp tizenháromból áll, mivel a maják 28 nappal számoltak egy hónapot. Ha kíváncsi vagy arra, hogy az te jegyednek milyen lesz a 2009-es éve, ha szeretnéd tudni, mire számíthatsz a munkádban, és milyen lesz a szerelmi életed, akkor érdemes szemezgetned a maja horoszkópból!
jan. 1
13:39
Az újévi fogadalom rossz lehet az egészségnek (WebBeteg)
Az életmód változtatásra vonatkozó újévi fogalmak rosszat tehetnek az egészségnek - figyelmeztetett csütörtökön egy, a szellemi egészséggel foglalkozó brit jótékonysági szervezet.
jan. 1
14:24
Hányás? Láz? Hasmenés?- Ételmérgezésed van! (Életforma)
Az ételmérgezések többsége a magánháztartásokban történik, saját magunk okozzuk tudatlansággal, az alapvető szabályok be nem tartásával. Enyhe, ám súlyos tünetek is jelzik, hogy figyelmetlenek voltunk.
jan. 1
14:42
Egy jó bornak több száz érzékszervi tulajdonsága van (Infostart)
A bornak vannak megtanulható és felismerhető, úgynevezett érzékszervi tulajdonságai. Ám az értékét a szubjektív tényezők adják - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kállay Miklós egyetemi tanár.
jan. 1
15:36
Ápolónőnek öltőzve akart gyereket rabolni (Infostart)
Az egyesült államokbeli Tennessee rendőrsége őrizetbe vett egy nőt, aki nővérnek öltözve bement egy kórház szülészetére, és egy csecsemőt próbált elvinni onnan.
jan. 1
16:12
A repülőn született meg az újévi baba (Infostart)
Több utas szállt le a Northwest Airline 59-es, Amszterdam és Boston között közlekedő járatáról, mint ahányan felszálltak. A fedélzeten adott ugyanis életet kislányának egy nő.
jan. 1
16:30
Randalírozók támadtak egy rendőrőrsre (Infostart)
Megtámadott egy rendőrőrsöt szilveszter éjszaka egy mintegy ezerfős randalírozó tömeg Berlin Prenzlauer Berg nevű, egykor Kelet-Berlinhez tartozó városrészében.
jan. 1
16:30
Hogyan tegyünk "magunkévá" 12 férfit, egyetlen éjszaka? (Életforma)
A barátnőm azt mondta, hogy nincs kedve velünk bulizni az év utolsó napján. Úgy döntött, hogy a neten tölti a szilvesztert. Jól be is pasizott,- virtuálisan.
jan. 1
16:48
Az orvos válaszol: Zajártalom - Meddig sípol a fülem? (WebBeteg)
30 éves vagyok, és most voltam utoljára szórakozóhelyen, ez elég intő példa volt nekem, száműzöm az életemből a hangos zenét. - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatában feltett kérdések közül.
jan. 1
17:06
Gyorshajtáson kapták a sztárt (Infostart)
Több mint 60 km/órával lépte túl a 100 km-es sebességkorlátozást Matt Dillon amerikai színész egy vermonti sztrádán.

Keresés