2009. január 17. szombat

jan. 17
0:24
Családdá lett párok (HáziPatika)
Az első gyermek érkezése óhatatlanul felbolygatja az addig családi értékrendet. Bizonyos szempontból "első a gyerek", akinek azonban az az érdeke, hogy szüleiket még ő se távolíthassa el egymástól.
jan. 17
6:12
Fontosak neked a férfiak? (Blikk)
Véleményed szerint a pasi csak egy szükséges rossz? Esetleg ismersz nagyon kedves srácokat is? Vagy egyetlen napot sem töltenél férfi nélkül?
jan. 17
7:42
Elhízás, egyre korábban (Infostart)
Már a kétévesnél fiatalabb kisgyerekeknél is komoly gondot okoz a túlsúlyosság - állítja egy walesi dietetikus, aki már több ilyen gyereket is kezelt.
jan. 17
9:48
Hogyan élhetünk túl egy repülőgép-szerencsétlenséget? (Infostart)
Ben Sherwood amerikai tévés többek között arról írt könyvet, hogyan lehet túlélni egy repülőgép-balesetet. Íme néhány ötlet arra, milyen óvintézkedéseket tegyünk, hogy ép bőrrel megússzuk a katasztrófát.
jan. 17
10:12
Miért kell nekünk magyar földbe magyar növény? (Édenkert)
Ezek azok a növények, amik a szélsőséges kontinentális időjárást biztosan elviselik - vallja Puskás Péter, az Alföldi Faiskolások Egyesületének titkára.
jan. 17
11:18
A csoki,- és a borkóstolás aranyszabályai (Életforma)
Hogy mi serkent arra, hogy a bort és a csokoládét egyszerre kóstoljuk? Leginkább az, hogy nagyon hasonló élvezeti élményeket és íz hatásokat produkál mindkettő. Hasonló szavakkal, kifejezésekkel tudjuk mindkét "csoda" megkóstolása után körülírni, hogy mit is érzünk.
jan. 17
12:30
"Malacod lehet, ha ide ellátogatsz!" (Életforma)
Az új év legnagyobb évindító rendezvényét, a VIII. Nemzetközi Böllérverseny tartják január 17-én, a Nyíregyháza mellett található Napkor településen. Fogópálinka, disznótoros, és sztárvendégek várják a "disznólkodni" vágyó versenyzőket és a szórakozni vágyó nagyközönséget.
jan. 17
13:24
Főzz egy remek luxusvacsorát! - Egyszer élünk... (Életforma)
Ha néha szeretnénk kényeztetni kedvesünket és persze magunkat is egy ínycsiklandozó luxusvacsorával, az alábbi recept elkészítésével igazi ínyencséget tálalhatunk fel.
jan. 17
13:42
Bárki, bármivel, bárhogy - képriport a Budapest-Bamako rali rajtjáról (Infostart)
Van, aki pusztán kalandvágyból, más a verseny miatt vágott neki a Budapest-Bamako ralinak, amely szombat reggel kilenc órakor indult el az 56-osok teréről.
jan. 17
15:30
Amit a kakaó történetéről tudni illik... (Életforma)
A kakaó eredeti termőhelye az Amazonas forrásvidéke, de a kakaófa nagy területeket hódított meg közép és Dél-Amerikában, a Karib-tengeri Szigeteken, Nyugat-Afrikában, valamint Indonéziában. És azt tudod, hogy milyen fajtái vannak?
jan. 17
17:18
Adj a testednek-lelkednek - egy kis luxust! (Életforma)
Nem mindenki engedheti meg magának a luxust, hogy hetente vagy akár havonta kényeztető kezelésekre járjon. Az alábbi néhány tipp segítségével otthon is kényeztethetjük magunkat, és nyújthatunk egy kis luxust testünknek és lelkünknek.
jan. 17
18:30
Egy leheletnyi luxus - a hófehér fogakért (Életforma)
A luxus mindenkinek mást jelent, leginkább olyan dolgokat, amely sokunk számára nem, vagy csak ritkán elérhető. Ugyanakkor vannak olyan "mindennapi luxusnak" tekinthető apróságok, amelyek nélkül ugyan teljes lenne az életünk, ám mégis egyértelműen növelik életünk, egészségünk, körülményeink színvonalát.
jan. 17
20:15
Emberi géntérkép: ki ismerheti meg titkainkat? (WebBeteg)
Kinek van joga megismerni az ember legbensőbb titkát, a génjeit? Mit kezd az emberiség az újonnan szerzett tudással? Készen állunk-e arra, hogy a tudománytól kapott hatalommal megfelelően bánjunk? Többek között ezek a kérdések vetődnek fel azután, hogy ma már bárki – potom 25-30 millió forintnak megfelelő összegért – tanulmányozhatja saját géntérképét.
jan. 17
20:36
Az ötös lottó 3. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 3. heti számsorsolásán a következő nyerőszámokat húzták ki: 16, 43, 48, 76, 86.

Keresés