2009. január 10. szombat

jan. 10
0:09
Ha nem lesz orgazmusod, elhagylak! Videóval! (HáziPatika)
Furcsán hangzik? Pedig létező jelenség, hogy a férfiak egy része számon kéri: a partnerének mennyire volt jó. Ha a nőnek nincs elég látványos, jó esetben hüvelyi orgazmusa, akkor képesek lecserélni egy olyanra, akinek van, aki...
jan. 10
7:33
Turisták tömege akarja látni a fehér asszony szellemét (Infostart)
Hosszú, fehér ruhája, idős és szomorú arca van - így írják le az a szellemet, amely Írország északi részén kísért mostanában. A szellemturisták már megszállták a környéket.
jan. 10
8:09
A futballistafeleségektől féltik gyermekeiket a szülők (Infostart)
Rossz hatással vannak a tinédzserekre a futballistafeleségek, a televíziós show-kban és a magazinok címlapjain rendszeresen szereplő hírességek - állítja egy brit kutatás.
jan. 10
8:33
Interjú a kihívások emberével, - Kammerer Zoltánnal (Életforma)
Januárban startolt a Men's Challenge '09, amely egy igazi férfias kihívás. "A három kulcsszó ebben a versenyben is, épp úgy, mint a kajakban: gyorsaság, energia és taktika - állítja Kammerer Zoltán világbajnok kajakozónk, a verseny magyar arca.
jan. 10
9:39
Gyógyszert termel az emberi szervezet? (Infostart)
Az emberi szervezet képes saját maga is előállítani szalicilsavat, azaz az aszpirin fő hatóanyagát, sőt erre még a növények is képesek - állapította meg egy kutatás.
jan. 10
9:57
Véres leszámolás egy chicagói iskola előtt (Infostart)
Öt emberre lőttek rá egy chicagói középiskola előtt. A városi tűzoltóság szóvivője közölte: ketten életveszélyesen, hárman súlyosan sérültek meg.
jan. 10
10:18
Salátaszótár: a fejes saláta egzotikus rokonai (Édenkert)
Valószínűleg a fejes saláta és néhány trópusi papagájfaj keresztezéséből születtek ezek a saláták. Színük és ízük ugyanis erre utal.
jan. 10
11:33
A Logitech 7 terméke kapott kitüntetést! (Életforma)
A Logitech vállalat 7 különböző terméke nyert CES innovációs díjakat, a 2009-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon. A díjazott termékek között van egy játékvezérlő billentyűzet, és egy univerzális távirányító.
jan. 10
11:45
Rendőrautóval ütközött a szabálytalan autós (Infostart)
Súlyosan megsérült egy ember, miután gépkocsijával reggel összeütközött egy rendőrautóval a Békés megyei Kétegyházán - közölte a rendőrség.
jan. 10
11:51
Miért olyan nehéz leszokni a dohányzásról? (WebBeteg)
A dohányzók közül nagyon sokan úgy indulnak neki a boldog újévnek, hogy megfogadják, idén megszabadulnak egészségtelen szenvedélyüktől. Nagyrészüknek nem fog sikerülni, a tudósok tudni vélik, hogy miért.
jan. 10
13:21
A kiegyensúlyozott anyagcsere titka (Életforma)
Az anyagcsere szó nagyon elterjedt a magyar szóhasználatban. Az interneten rákeresve a másodperc töredéke alatt 89 000 találatot kapunk. Ugyanakkor a fogalom körül számos dolog tisztázatlan.
jan. 10
14:27
Halálos autóbaleset az M2-esen - képriport (Infostart)
Egy ember meghalt, öten megsérültek, amikor két személyautó ütközött Pest megyében az M2-es autóút 35-ös kilométerénél. Az utat teljes szélességében lezárták.
jan. 10
14:33
10 +1 tipp az előjátékhoz (Blikk)
Hogyan lehet tökéletes összhang a kapcsolatunkban? Dr. Rusz Edit elárulja!
jan. 10
15:00
A kolbászmérgezés (botulizmus) (WebBeteg)
A botulizmus, vagyis ismertebb nevén a kolbászmérgezés nagyon ritka betegség. Évente 2-8 embernél fordul elő Magyarországon, és súlyos esetben halállal is végződhet. Megéri odafigyelni a disznóvágás higiénés szabályaira.
jan. 10
15:27
Főzz magadnak egy jó fűszeres-kólás kávét! (Életforma)
Ezt a különleges fűszeres-kólás kávét, bárki elkészítheti otthon is. A Nespresso kínálatából ajánljuk!
jan. 10
15:57
Füstmérgezés miatt vittek gyerekeket kórházba - képek (Infostart)
Kigyulladt egy társasház Újpesten, két gyermeket füstmérgezés gyanújával kórházba vittek - közölte a Főváros Tűzoltóság.
jan. 10
15:59
Autóval hajtottak a jégen lévő gyerekek közé (Infostart)
Az InfoRádió értesülése szerint a fővárosi Naplás-tónál autóval hajtottak a jégen lévő gyerekek közé, ketten megsérültek. A Velencei-tó jegén hárman beszakadtak, de saját erejükből ki tudtak jutni a partra.
jan. 10
16:33
Elkapták, egy héttel a börtönbüntetés elévülése előtt - képek (Infostart)
Elfogtak egy rablások miatt elítélt férfit a fővárosban szombat hajnalban; a rabló öt és fél éves börtönbüntetésének elévüléséig már csak néhány nap volt hátra - közölte a rendőrség.
jan. 10
17:33
Egy férfi bármit megtehet - kivéve, hogy feladja! (Életforma)
A verseny megkezdődött! Motoros szánra fel, golfütőt a kézbe, biliárdgolyókat az asztalra! Ez is lehetne a mottója 2009 legférfiasabb versenyének, a Men's Challenge '09-nek, mely 2009. január 1-jén startolt.
jan. 10
18:39
Tényleg leáldozhat a csontsovány modellek kora (Infostart)
Nem a legvékonyabb, legfiatalabb és legszebb modellek a nyerők a hirdetéseknél - állítja egy új kutatás. Eszerint a nők jobban szeretik, ha a modellek reprezentálják a korukat, méreteiket és hátterüket. Úgy tűnik, leáldozóban van a valószínűtlenül vékony, földöntúli szépségek és az örök fiatalság modelljeinek.
jan. 10
20:15
Országszerte szennyezett a levegő, és tovább romlik a helyzet (WebBeteg)
Budapesten kívül Miskolcon, Putnokon, Nyíregyházán, Szegeden és Dorogon is meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket a szállópor koncentrációja, de a levegő szennyezettsége az elmúlt napokban az ország egész területén jelentősen megemelkedett.
jan. 10
20:27
Az ötös lottó 2. heti nyerőszámai (Infostart)
Az ötös lottó 2. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 4, 41, 56, 84, 85.

Keresés