2009. január 11. vasárnap

jan. 11
5:36
„Nem a színház tart el” (Blikk)
BUDAPEST — A hírek szerint komoly leépítések várhatók a Jóban Rosszban háza táján. Gregor Bernadett nagyon szeret a kórházsorozatban dolgozni, de azt is egyenesen megmondta, számára az anyagi biztonságot is a széria jelenti, nem a színház.
jan. 11
5:38
Csányi tanulja a szerelmet (Blikk)
BUDAPEST — Rosszindulatú, öntelt és korlátolt, csak gondolkodni képes, nem érez, nem lát, nem hall, és sajnos az illatokat sem érzi! Oroszlán Szonja (30) ilyen és hasonló jelzőket vág Csányi Sándor (33) fejéhez az És mennyi szerelem című új darabban, amely tegnapelőtt debütált a Madách Színházban
jan. 11
5:40
Így képzeltem a születésnapom! (Blikk)
BUDAPEST — Már az is nagy ajándék, ha az ember egészségben megéri a 70. születésnapját, hát még, ha 90 barátja köszönti fel, és még fantáziadús ajándékokat is kap. Korda György nem véletlenül végtelen boldog, hiszen neki mindez megadatott.
jan. 11
8:24
Harry herceg újabb rasszista botránya (Startlap)
Ezúttal egy három évvel ezelőtt készült videofelvétel verte ki a biztosítékot. A renitens herceg, Harry ezúttal egyik pakisztáni katonatársára tett sértő megjegyzést, majd II. Erzsébetet gúnyolta ki bajtársai előtt.
jan. 11
8:42
Jessica Alba elfelejtett felöltözni (Startlap)
Jessica Alba, akit többek között a Sin City (A bűn városa) című filmből ismerhetünk, legújabb mozija premierjére pizsamában érkezett.
jan. 11
8:54
Korda: Így képzeltem a születésnapom! (Blikk)
Oscar-díj, Korda-villa, távcső, – ez mind ajándék Korda György 70. születésnapjára
jan. 11
8:56
Jim Carrey: Igen, leugrottam! (Blikk)
Az Igenember című film sajtónapján faggattuk a hollywoodi világsztárt
jan. 11
9:00
Megszületett Palotás Petra kislánya (Habostorta)
Bora karácsony helyett az újévben érkezett meg
jan. 11
9:18
Rejtélyes hangok a világűrben (Habostorta)
A korábban tapasztalt zajoknál egy hatszor hangosabbra figyelt fel a NASA Goddard Űrrepülési Központja
jan. 11
9:36
Gregor Bernadettet a Jóban-rosszban tartja el (Velvet)
A Csillagvirág klinika személyzetének fokozatos leépítése a színésznőt is aggasztja, mivel hiába játszik színházi szerepeket, azért a sorozat jelenti számára az elsődleges bevételi forrást - árulta el a Blikknek.
jan. 11
9:51
Csoda lehet a Balatonból (Habostorta)
A kezdeményezés mögött Bernard Weber üzletember áll
jan. 11
10:30
Pincetűz Tatabányán (Lánglovagok)
A lángok egy négyemeletes lakóház alagsorában csaptak fel.
jan. 11
10:48
Rippel Feri: Malőr történt az eljegyzésen! (NLC)
Rippel Ferenc oltár elé viszi élete szerelmét, Vivient. A világot járt artista egy szépségversenyen figyelt fel a nála tizenöt évvel fiatalabb lányra. Az esküvőjük hamisítatlan parasztlakodalom lesz, melyen roma zenészek húzzák a talpalávalót!
jan. 11
11:24
Szmogriadó Budapesten (Lánglovagok)
A rendszámok alapján korlátozzák a gépjárművek közlekedését.
jan. 11
11:24
Pákó és Delhusa visszatér! (NLC)
Az argentin dzsungelben összebarátkozó páros, Delhusa Gjon és Fekete Pákó újabb csapást mér egykori társaik idegrendszerére.
jan. 11
12:00
Frei Tamás váltani akar (Startlap)
Frei Tamás a Sztárok a fejükre estek forgatása után Madagaszkárra utazott, hogy új üzleti ajánlatokat kutasson fel, amelyekkel bővíthetné kávézóinak kínálatát.
jan. 11
12:18
Pofon vágták a színésznőt (NLC)
Egy akciófilm forgatásán néha megsérülnek a színészek. A romantikus vígjáték biztonságosabb terep, kivéve, ha csajok háborúznak.
jan. 11
12:30
Balázs háborút indít Bochkor ellen (Blikk)
A televíziózásban már mindent elért, hétfőtől a rádiós elsőségért küzd a népszerű műsorvezető. A Vasárnapi Blikk interjúja Sebestyén Balázzsal.
jan. 11
12:36
Képek: Családi ház kazánháza gyuladt ki Győr-Ménfőcsanakon (Lánglovagok)
A tűzoltóknak sikerült megakadályozni, hogy a tűz a főépületre átterjedjen.
jan. 11
12:36
Aktívan, passzívan (cotcot)
Bevezető
jan. 11
12:38
Tűzoltó- és Mentőmotoros Találkozó (Lánglovagok)
A találkozó fő célja összehozni a világ különböző országaiban motorkerékpárral dolgozó mentési szakembereket, elsősorban a motoros mentőket.
jan. 11
12:38
Szívunk egyet? (cotcot)
Bevezető
jan. 11
13:12
Színészek, akik énekesként is bizonyítottak (NLC)
Rendre elcsodálkozunk, mikor egy-egy zenés filmből kiderül, kedvenc színészeink énekhanggal is rendelkeznek. Fantasztikus hangokkal ajándékozta meg a filmvilág is a zene kedvelőit.
jan. 11
13:48
Az anyós is Obamával költözik a Fehér Házba (Velvet)
Az Obama-családdal együtt a megválasztott amerikai elnök anyósa is a Fehér Házba költözik, hogy segítsen a szülőknek a gyerekek gondozásában.
jan. 11
15:36
Majka a Hegylakóval forgat filmet (Startlap)
Az egykori VV-villalakó, Majka szép karriert futott be, mint műsorvezető. Tavaly év végén azonban nem újították meg szerződését a Viasat 3-nál, de az ózdi rapper nem keseredett el.
jan. 11
16:48
Angelina Jolie pofákat vágott Anne Hathaway díjához (Velvet)
Miközben Anne Hathaway megkapta az amerikai kritikusoktól a legjobb színésznőnek járó díjat, a közönség soraiban ülő Angelina Jolie nem tudott mosolyogni - írja a Sawf.
jan. 11
18:00
Este Aranyglóbusz (comment:com)
Ma este osztják ki a filmeseknél csak az Oscar-előszobájának tartott Golden Globe-díjakat, azokat, amiket a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtómunkások ítélnek oda. A tévések körében korántsem övezi olyan felhajtás vagy hiszti, mint az Emmy-díjakat, a presztízse sem olyan nagy, mind mondjuk egy SAG- vagy WGA-díjnak, de jól mutat a kredencen. Liveblogging ma nem lesz róla (nincs HBO-m), majd holnap…
jan. 11
18:54
Ryan O'Nealnek rehabra kell mennie (Velvet)
Ryan O'Neal színészt és fiát, Redmondot még tavaly kapták el kábitószer birtoklás miatt, most a bíróság azt az ítéletet hozta, hogy a színésznek 18 hónapos rehabilitációs programon kell részt vennie.
jan. 11
19:24
Nincs több Frei dosszié (Habostorta)
Üzleti utazások és fejlődő kávébirodalom a tévé helyett
jan. 11
20:06
Kanye West kevesebb rajongót szeretne (Velvet)
Kanye West a Vibe magazin februári számában beszél arról, hogy jobban örülne neki, ha kevesebb rajongója lenne, valamint arról, hogy szeretne annyira szabad lenni, hogy meztelenül jelenjen meg valahol - írja a People.

Keresés