2009. január 25. vasárnap

jan. 25
6:06
Kiss Ramóna betáncol az Operába (Blikk)
BUDAPEST – A Szombat esti láz négy táncospárja is részt vesz a Budapesti Operabál nyitó táncán. Strauss: Bécsi vér című keringőjére az 56 nyitó táncospárral együtt Keleti Andrea és Csonka András, Dammak Jázmin és Kovács Zoltán, Molnár Andrea és Katus Attila, illetve Kiss Ramóna és Markó Róbert is táncra perdül.
jan. 25
6:08
Valóra vált Tóth Vera álma (Blikk)
BUDAPEST – Tóth Verának gyermekkorában Koltai Róbert volt a kedvenc színésze. Álmodni sem merte, hogy együtt szerepelhet vele.
jan. 25
6:10
Felélesztik a Monarchiát (Blikk)
A komolyzenészeket nem csak a kotta és a hangszerek érdeklik
jan. 25
6:12
Gábor Zsazsáék tönkre- mentek (Blikk)
LOS ANGELES – „Borzalmasan érzem magam, hiszen én beszéltem rá Zsazsát, hogy bízzuk a pénzünket Bernie Madoffra” – nyilatkozta Frederic von Anhalt (65) herceg a National Enqirer című magazinnak. A nemes azt is elárulta, több mint egymilliárd forintot vesztettek a gazdasági válság, illetve a sztárbróker bukásán, aki Steven Spielberg és Kevin Bacon befektetését sem tudta visszaadni.
jan. 25
8:12
Képek: Átfordult a tetején és fának ütközött egy BMW Papkeszi és Balatonkenese között (Lánglovagok)
Az osztrák rendszámú személygépkocsiban egy ember életét vesztette.
jan. 25
9:06
Lakatos Márk hat hónaposan már halászlét evett (Startlap)
Lakatos Márk nem először tündökölt a főzőműsorban, ezúttal megnyerte a Hal a tortánt. Főzőtudományát nagyszüleitől szerezte, akiknek pecsenyesütőjük volt Agárdon.
jan. 25
9:24
Gregor Bernadett eltartott férje a magyar kultúráért aggódik (Velvet)
Miután a héten kiderült, hogy a színésznő a Jóban Rosszban tévésorozattal együtt kb egymillió forintos havi gázsinak mondhat búcsút, a Bors megszólaltatta a frissen visszafogadott férjet, Somogyi István sámánt, aki köztudottan soha nem anyagilag, inkább csak szellemi síkon járult hozzá a család fenntartásához.
jan. 25
9:26
Álrendőrök fenyegetik Bakácsot (Velvet)
A Megasztár egykori zsűritagja, Bakács Tibor Settenkedő ellen rejtélyes zaklatók tevékenykednek: minden reggelre lerúgják kocsija visszapillantóját.
jan. 25
9:42
Politikust is elkaptak a Travolta-ügy kapcsán (Habostorta)
Döbbenetes titok derült ki Jett halálával kapcsolatban
jan. 25
10:18
Havas Henrik letámadta Friderikuszt (Blikk)
A Tanár úr reggeli műsort már nem vállalna, Azurák Csabát és Claudiát is csak sajnálni tudja.
jan. 25
10:54
Emlékiratain dolgozik Patrick Swayze (Habostorta)
"Azért ragadtam tollat, mert úgy érzem, nemcsak az életem, de az elmúlásom is hasznos útmutató lehet másoknak..."
jan. 25
11:12
Hangfelvétel is bizonyítja a Travolta-zsarolást (Velvet)
A zsarolókkal folytatott telefonbeszélgetésekről készült hangfelvételekkel is rendelkeznek a Travolta-család ügyvédei, amelyek bizonyítják: a családot zsaroló három személy 25 millió dollárról indult, majd követeléseiket leszállították ,,tíz- és húszmillió közti összegre".
jan. 25
11:31
Gregor Bernadett bajban van? (Startlap)
Miután kiírják a Jóban Rosszban című sorozatból, Gregor Bernadett és családja megélhetése veszélybe kerül. Férje, Somogyi István táltos nem rendelkezik állandó keresettel.
jan. 25
11:31
Mi lesz Jackson gyerekeivel? (NLC)
Michael Jackson egészségi állapota annyira megromlott, hogy az orvosai szerint sincs sok ideje hátra. A pop királyának két kiskorú gyermeke van, akiket béranya hordott ki.
jan. 25
11:48
Meztelenre vetkőzött a szépségkirálynő - fotóval! (Blikk)
jan. 25
12:06
Kate Winslet és férje soha nem utaznak közös repülőn (Velvet)
A színésznő és rendező férje, Sam Mendes soha nem ugyanazzal a repülőjárattal utaznak, mert nem akarják, hogy egy baleset esetén gyerekeik teljesen árván maradjanak - írja a Daily Mail.
jan. 25
12:06
Felelősségre vonná Travoltát a Jóbarátok sztárja (NLC)
Valóságos botránnyá dagadt Amerikában John Travolta meghalt fiának ügye. Már a sztárok is azt állítják, hogy a színész felelős a történtekért.
jan. 25
12:24
Luxus sívakáció: Dollárjeleken jó siklani a hóban (Velvet)
Képzelje el, hogy egy kiapadhatatlan pénztárcával rendelkezik. Megmutatjuk, hogyan érdemes milliókat elszórni egy luxus sívakációra, amit soha nem engedhetne meg magának.
jan. 25
13:22
Pákó szerint Delhusa rasszista (Startlap)
Újra egy műsorba keveredett Fekete Pákó és Delhusa Gjon, ám a Vacsoracsata óta a baráti kapcsolatukat átlengő harmónia alábbhagyott. Pákó szerint Gjon rasszista megjegyzésekkel illette.
jan. 25
13:22
Tallós Rita bepereli rágalmazóját (NLC)
Tallós Rita, a Jóban Rosszban egykori szereplője bepereli az egyik napilapot becsületsértés miatt.
jan. 25
13:38
Képek: Tetején pördült át egy Chevrolet Zámoly közelében (Lánglovagok)
A személyautó lehajtott az útról, többször átfordult, majd a vízelvezető árok mellett, a szántóföldön a kerekein állt meg.
jan. 25
13:44
Oroszlán Szonja: Zárkózottak vagyunk (NLC)
Napjaink talán legkedveltebb és legfoglalkoztatottabb színésznője. A Valami Amerika 2. rekordokat döntöget a mozikban, az És mennyi szerelem!-re pedig hónapokra előre elfogytak a jegyek a színház pénztárában.
jan. 25
14:31
3D-szexfilmet forgatnak Hongkongban (Velvet)
A világ első háromdimenziós szexfilmjét tervezi elkészíteni egy hongkongi filmes, hogy így csalja vissza a moziba az embereket.
jan. 25
15:42
Képek: Beszorult sérült az oszlopnak csapódott BMW-ben a XVI. kerületben (Lánglovagok)
A személygépkocsi a Veres Péter úton hajtott a járdára és csapódott villanyoszlopnak.
jan. 25
16:00
Heti Trend - a háztartási pin up lány a legjobb jampi? (Velvet)
Ha az ember Elvisért rajong, elengedhetetlen a korhű viselet és szabad életet sugalló viselkedés. Ki hozta vissza a leginkább az ötvenes éveket? Heti trend. Szavazzanak!
jan. 25
16:42
Jön az új Charlie angyalai-film (Startlap)
Hat évvel a Charlie angyalai mozifilm második része után újra visszatér a három akcióhősnő. Hivatalosan is bejelentették: Drew Barrymore, Lucy Liu és Cameron Diaz leszerződött a harmadik filmre. Cameron Diaz nyilatkozata szerint nagyon...
jan. 25
17:30
Füst ömlött ki egy ház pincéjéből Székesfehérváron (Lánglovagok)
A kazán körül lévő papírok és a begyújtáshoz használt tárgyak égtek.
jan. 25
17:48
Képek: Kazán környezete égett egy pincében Székesfehérváron (Lánglovagok)
A Nyárfa utcai családi ház körülbelül 15 négyzetméteres pincéjében a vegyes tüzelésű kazán körül felhalmozott papír és a begyújtáshoz használt tárgyak égtek.
jan. 25
18:12
Itt van Amerika legjobb nője (Startlap)
2009 Miss Americája a huszonkét éves Katie Stam lett. Indianából származik, és az Indianapolisi Egyetemen hallgat kommunikációt. Bizonyára nem hitte volna, hogy győzhet, és szeretne világbékét.
jan. 25
19:00
Gisele Bündchen tagadja az eljegyzést (Velvet)
Alig néhány hete jelentette a legtöbb lap, hogy Gisele Bündchent eljegyezte a barátja, Tom Brady sportoló, a modell most azt mondja, ez nem történt meg, valakinek túl nagy volt a fantáziája - írja a Digital Spy.
jan. 25
20:36
Nyers hallal ünnepeltek a friss házas pingvinek (Startlap)
Két pingvin házasságot kötött egy kínai állatkertben. Az eseményre felöltöztették őket, és alighanem a nászéjszakát is elhálták már, mert most van a párválasztási szezon.
jan. 25
22:06
Szerelmet akart, hátba szúrták (Startlap)
A rendőrség őrizetbe vett egy negyvenhét éves svéd asszonyt, mert leszúrta harminckilenc éves partnerét. A pár egy romantikus vacsorát rendezett otthon, hogy helyrehozzák ellaposodott kapcsolatukat. Sikertelenül.

Keresés