2009. január 3. szombat

jan. 3
6:03
Örömet, egészséget, állvány nélküli Parlamentet! (Blikk)
Akár hiszünk benne, akár nem, újévkor mindannyian fogadalmat teszünk. A Blikk álmaikról, vágyaikról, kívánságaikról faggatta a sztárvilág szereplőit
jan. 3
6:05
Jolie életébe kerülhet egy újabb terhesség (Blikk)
LOS ANGELES – Akár meg is halhat, ha még egy szülést vállal Angelina Jolie (33).
jan. 3
6:07
Kozma Orsi boldogsága (Blikk)
BUDAPEST — Kozma Orsi (32) szerelembe esett: egy szintén zenész férfi mellett találta meg a boldogságot a Cotton Club Singers egykori énekese.
jan. 3
6:09
Nem kell a TV2-nek a Bagi—Nacsa duó! (Blikk)
BUDAPEST — Derült égből a villámcsapásként érte Bagi Ivánt (32) és Nacsa Olivért (29), amikor a kereskedelmi csatornánál közölték velük: a jövőben nem tartanak igényt a munkájukra.
jan. 3
6:11
A jövő tánclépésben (Blikk)
BUDAPEST — Má r alig várja a Barátok közt sztárja, hogy újra tánccipőt húzzon, és belevesse magát a társastáncok gyakorlásába.
jan. 3
6:13
Nőt vert Pamela exférje (Blikk)
LOS ANGELES — Testi sértésért beperelte egy nő Pamela Anderson (40) harmadik férjét, Rick Salomont (40), akivel Paris Hilton (27) korábban egy házi szexvideót is készített.
jan. 3
6:15
Clooney visszatér? (Blikk)
WASHINGTON — Egyelőre még nem hivatalos, de filmes körökből úgy hírlik, a Vészhelyzet utolsó évadjában visszatér a képernyőre a Ross dokiként híressé vált George Clooney (47).
jan. 3
6:17
Őt hagyták el Ördög Nóriért (Blikk)
Nánási Pál tíz év után választott új párt.
jan. 3
6:21
Hajdú neje Csisztu gyerekén gyakorol (BorsOnline)
Csisztu Zsuzsától tanulja a babaápolás rejtelmeit Sarka Kata, aki néhány hét múlva hozza világra első gyermekét. Hajdú Péter felesége hálás a műsorvezető tanácsaiért, hiszen Zsuzsa tapasztalt anyukaként rengeteg újdonságba avatja be a kismamát.
jan. 3
6:39
Elcsábítják az RTL Klubtól Utasi Árpit (BorsOnline)
Szemet vetett a csantavéri mesemondóra az egyik kereskedelmi televízió. Utasi Árpi erősen gondolkodik, hogy elfogadja-e a folyamatos szerepléssel kecsegtető ajánlatot.
jan. 3
6:41
Lilla, a látóasszony: Ophélie-t a Dunában keressétek! (BorsOnline)
Különös dolgot állít a Lilla King néven ismertté vált jósnő: azt mondja, a szellemvilágból kap üzeneteket, és még soha nem hazudtak neki. Még különösebb, hogy sokan alátámasztják szavait: Keleti Györgyi például állítja, hogy Lilla előre látta új szerelmét. A látóasszony az egy hónapja eltűnt francia diáklányról is tudja, hogy hol van.
jan. 3
6:57
Zalatnay: Delhusa kérjen bocsánatot (BorsOnline)
Zalatnay Sarotla átcipelte hatalmas adósságát 2009-re, ráadásul összerúgta a port régi barátjával, Delhusa Gjonnal. Vagyis rossz előjelekkel indul az új év, de Cini bízik a jó folytatásban.
jan. 3
7:15
Elkerüli a pápa Magyarországot? (BorsOnline)
Kihagyja Magyarországot idei közép-kelet európai körútjából XVI. Benedek pápa, pedig Szlovákiát, Csehországot és Romániát is felkeresi a tervek szerint – derül ki a Magyar Kurír című katolikus lapból. A Bors annak próbált utánajárni, az államfői meghívás ellenére miért nem jön hozzánk a Szentatya?
jan. 3
7:33
Hotelbe költözött az Obama-család (BorsOnline)
Kevesebb, mint három hét múlva beiktatják az új amerikai elnököt, Barack Obamát. Az Obama-család azonban a Fehér Ház kulcsainak átvétele előtt a mostani hétvégén Chicagóból a fővárosba költözik, méghozzá egy 5 csillagos luxus szállodába.
jan. 3
8:09
Egymás idegeit tépik a nők és a férfiak (BorsOnline)
Az ünnepek miatt közösen töltött napok újra összehozzák a hétköznapokban rohanó párokat, ám amint több időt töltenek együtt, jobban kiütköznek a különbségek is. Rengeteg olyan dolog van, amit a férfiak nehezen tolerálnak a nőkben és ez fordítva is igaz. A pszichológus úgy véli, ha tudjuk mi az, ami bosszant a másikban, beszéljük meg vele, de semmiképpen se dörgöljük folyton az orra alá.
jan. 3
8:24
Tragédia a Bahamákon - meghalt a hollywoodi sztár fia (hirado.hu)
Jeff Travoltának leállt a szíve
jan. 3
8:27
Kómában fekszik a kormányfő (BorsOnline)
Szörnyű síbalesetet szenvedett a türingiai miniszterelnök: az egyik stájer sípályán összeütközött egy szintén ott síelő szlovák hölggyel, aki nem sokkal később meghalt, míg a német politikust súlyos agysérülései miatt mesterséges kómában tartják.
jan. 3
8:42
A Hamász visszavert egy offenzívát Gázában? (hirado.hu)
A palesztin szervezet állítása szerint meghiúsították az izraeli csapatok behatolását az övezetbe, a másik félnek azonban nincs tudomása erről
jan. 3
8:45
Dakar-rali: Szalay a Top 15-öt célozza meg (BorsOnline)
A Dakar-rali 1979 óta íródó történetében idén először hagyja el a verseny az afrikai kontinenset. Dél-Amerikában, egy Argentínát és Chilét érintő útvonalon három autó, egy motor és két kamion képviseli majd a magyar színeket január 3. és 18. között.
jan. 3
8:45
Tragédia! Elhunyt John Travolta 16 éves fia (Blikk)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt John Travolta fia; péntek délelőtt hirtelen leállt a 16 éves fiú szíve.
jan. 3
9:00
"Ophélie-t elrabolták!" (hirado.hu)
Francis Bretnacher, a Budapesten eltűnt francia diáklány apja szerint a lányát elrabolták és a magyar rendőrség csak az időt vesztegeti a baleset-elmélettel
jan. 3
9:02
Brutális gyilkosság sokkolja Franciaországot (hirado.hu)
Egy asszonyt és három gyermekét ölték meg Bordeaux-ban
jan. 3
9:03
Bevetésen kérték meg Anettet (BorsOnline)
Pusztító tűz tombolt a székesfehérvári Novotel Hotel garázsában, a tűzoltók három kocsival indultak a helyszínre és még Pétfürdőről is kértek segítséget. Legalábbis így tudta Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője, ám a helyszínre sietve nem lángokat, hanem a kedvesét, Kovács Zsoltot találta, aki egy jegygyűrűvel várt rá.
jan. 3
9:18
Megmenekült a Wikipedia (hirado.hu)
6 millió dollár gyűlt össze a non-profi online enciklopédia működtetésére
jan. 3
9:20
Bevett szokás Magyarországon a választási csalás? (hirado.hu)
A Blikk írása szerint a kopogtatócédula-biznisz ciklusok óta folyik „a pártok illetve politikusok többségének tudtával”
jan. 3
9:21
Több száz ajándékot kapott Gyurcsány (BorsOnline)
Mit kapott ajándékba 2008-ban Gyurcsány Ferenc kormányfő? Az állami vezetőktől például keleti szőnyeget, ritka Biblia-másolatot, nyakkendőt, de egy idős nénitől már nem először kap csipkebogyólekvárt.
jan. 3
9:36
2 és fél kiló cannabis-ért fogják akasztani (hirado.hu)
A szingapúri Felső Bíróság halálra ítélt egy afrikai férfit, akinél drogot találtak
jan. 3
9:39
Nem tud Davison érkezéséről a Derby (BorsOnline)
Csendes az Üllői út környéke, mintha nem is létezne az a hír, miszerint Bobby Davison, az FTC jelenlegi mestere a Derby County vezetőedzői pozíciójának legfőbb várományosa. Persze, erre még aligha lehet mérget venni, írtak már ennél vadabb dolgokat is az angol sajtóban – alaptalanul.
jan. 3
9:54
Hétmillióból gazdálkodhatnak havonta az EP-képviselők (hirado.hu)
A választások után 2 millió forintos lesz a képviselők fizetése, egymilliós költéstérítést kapnak és négymillió keret áll rendelkezésükre munkatársak foglalkoztatására
jan. 3
9:57
Meghalt John Travolta fia (Habostorta)
A 16 éves Jett Travoltának leállt a szíve
jan. 3
10:12
2009 a bírságok éve lesz - az APEH hadat üzent a feketemunkának (hirado.hu)
Szorít a gyeplőn az adóhatóság
jan. 3
10:15
Eszenyi: a Vígszínház volt az álmom (BorsOnline)
Eszenyi Enikő, a Vígszínház frissen kinevezett igazgatója akkor is dolgozik, amikor pihen. Ha könyvet olvas, külföldre utazik vagy éppen moziba megy, akkor is úgy választ, hogy munkájában hasznosíthassa a látottakat.
jan. 3
10:15
Így pihen Eddie Murphy (Blikk)
SAINT BARTHELEMY — Úgy tűnik, Eddie Muprhy (47) nemcsak zseniális színész, de abban is jeleskedik, hogyan kell szórakoztatni a nőket.
jan. 3
10:17
Happy End (BorsOnline)
Milyen könnyű is lenne megharcolni a szerelmünkért, majd miután beteljesedik, boldogan élni, amíg meg nem halunk! Ezt olvastuk gyermekkorunk meséiben, erről szólnak kamaszkorunk filmjei, és erre számít minden lány, amikor sikerül meghódítani a kiszemelt lovagot.
jan. 3
10:30
Borzalom! 17 órán át fagyoskodott a buszban egy fogyatékos férfi (hirado.hu)
Ed Rivera az Újév éjszakáját mínusz 9 fokban töltötte egy üres autóbuszban
jan. 3
10:32
Lakástűz Budapesten - egy halott (hirado.hu)
Füstmérgezésben halt meg egy asszony Újlipótvárosban
jan. 3
10:33
Nekünk most van szilveszter! (BorsOnline)
Félárért, harmadáért megkapják ugyanazt az ellátást, kényeztetést és élményeket azok az utazók, akik szilveszter helyett pár nappal később indulnak útra. A kínálat bőséges és az is figyelemre méltó, hogy egy három napos hévízi kiruccanás többe kerül, mint egy egyiptomi egy hetes hurghadai nyaralás.
jan. 3
10:33
Celebek az űrben! (NLC)
Elkészült a legújabb, fantasztikus, magyar valóságshow-fejlesztés! Ezúttal egyenesen az űrbe lőjük ki a hírességeket. A kreatív szerzők éppen próbálják eladni külföldön is az ötletet, és ha sikerül, nagyon-nagyon gazdagok lesznek. A show hamarosan indul, ismerkedjünk meg az első széria űrcelebjeivel!
jan. 3
10:48
Most figyeljen a karácsonyfára! (hirado.hu)
Idén kevesebb volt a karácsonyfa-tűz, de a legveszélyesebb időszak még hátravan
jan. 3
11:06
Matthäus megnősült - megadta a módját (hirado.hu)
A magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya a Bellagio Hotel teraszán mondott igent Lilianának
jan. 3
11:08
Feladta magát és vallomást tett a karácsonyi szatír (hirado.hu)
A német férfit emberrablásért, erőszakos nemi közösülésért és gyilkossági kísérletért körözték
jan. 3
11:09
Világsztárok relikviáit őrzik magyar ismertségek (BorsOnline)
A hírességek sok mindenben hasonlítanak az átlag emberekre, például nekik is vannak világhírű példaképeik. A Bors megkérdezett néhány híres magyar embert, kikre néznek fel.
jan. 3
11:24
Drágán kapjuk az IMF-kölcsönt (hirado.hu)
A Nemzetközi Valutaalaptól kapott hitelt a Magyar Nemzet szerint öt és hat százalék közötti kamattal kell Magyarországnak visszafizetnie, míg a többi megsegített ország esetében a kamat 2 és 3,87 százalék között van
jan. 3
11:27
Elrabolták? Horgászok segíthetnek? (Habostorta)
Édesapja szerint elrabolták, a legújabb feltevés szerint pedig horgászok vezethetnek a diáklány nyomára
jan. 3
11:42
Zsákmány nélkül marad a kalózbanda (hirado.hu)
Öt támadásból már csak egy volt sikeres az újév első három napján Szomáliánál
jan. 3
11:45
Ronaldo: tehetségtelen vagyok (BorsOnline)
A minden idők legtöbb világbajnoki gólját szerző Ronaldo önkritikusan kijelentette: „tehetségtelen vagyok”. Persze a brazil nem a futballtudásáról nyilatkozott, hanem a pelenkázási képességeiről.
jan. 3
11:45
Lothar Matthäus titokban megnősült (Blikk)
"Titokban" feleségül vette Las Vegasban 21 éves barátnőjét Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
jan. 3
12:00
Tragédia az M3-ason - két halott (hirado.hu)
Meghalt a hevesi tragédia súlyos sérültje is
jan. 3
12:02
Erős felütés (hirado.hu)
Nemrégiben Budapesten vendégszerepelt a '80-as évek egyik legnépszerűbb EBM csapata, a Front 242
jan. 3
12:03
Jobb a szexnél a beszélgetés (BorsOnline)
Esélyük sincs a lepedőakrobatáknak! Legalábbis ha a házasság kötelékére ácsingóznak. A szakember szerint az emberek többsége ugyanis sokkal inkább olyasvalakivel köti össze az életét, akivel jókat lehet beszélgetni. Jó ez így?

Keresés