2009. január 7. szerda

jan. 7
1:30
"Fitt mit Witt" - avagy fogyishow a volt bajnokkal (Habostorta)
Katarina Witt már a televíziózással keresi kenyerét
jan. 7
2:24
Vízözön Budapesten (Lánglovagok)
Két autó ütközött, az egyik letarolta a tűzcsapot.
jan. 7
2:42
Képek: Karambolban kidöntött tűzcsap miatt ömlött a víz Budapesten (Lánglovagok)
A Montevideó utca és a Szépvölgyi út kereszteződésében egy Opel és egy Mazda személygépkocsi ütközött, utóbbi a járdán letarolta a gyalogosvédő oszlopokat, kidöntött egy jelzőtáblát, maga alá gyűrt egy tűzcsapot, végül beton villanyoszlopnak ütközve állt meg.
jan. 7
4:12
2008 sztárbabái - galéria (Startlap)
Magyarországon és külföldön is rengeteg hírességnek született gyermeke 2008-ban. Nézegessen galériát róluk. Egyelőre mind egyforma.
jan. 7
6:18
Egymásba szeretett Csányi Sándor és Oroszlán Szonja (Blikk)
Egymásba szeretett Oroszlán Szonja (31) és Csányi Sándor (33). A két színész az új színpadi álompár, a Madách Színház És mennyi szerelem! című új darabjában habarodik egymásba. Persze, mint minden vígjáték, itt sem minden a klasszikus módon történik, az Andyt alakító Csányi ugyanis először szinte tudomást sem vesz a Szonja által megformált Sophie-ról.
jan. 7
6:20
Aggódnak az eltűnt Som Lajosért zenésztársai (Blikk)
BUDAPEST – Aggódnak a barátai Som Lajosért (62), akiről két hónapja szinte semmit sem tudnak. A régi cimborák utolsó információja az volt, hogy a legendás Piramis együttes basszusgitárosa a Nyírő Gyula Kórház addiktológiai osztályán feküdt pár napig – elvonókúrán –, de már onnan is elvitte neje, Erzsike egy másik helyre, nehogy megtalálják.
jan. 7
6:22
Nánási: Lenyűgöz Ördög Nóra szépsége (Blikk)
BUDAPEST – Óriási vihart kavart az elmúlt hetekben a Szombat esti láz műsorvezetőjének házassági válsága. És bár a felek nem mesélnek a szakítás körülményeiről, annyi kiderült: a négy hónapos házasságnak Ördög Nóri (28) vetett véget. Csak azt nem tudni, pontosan miért.
jan. 7
6:24
Elképesztő! Kate Moss terhesen ivott és cigizett (Blikk)
A szupermodell jól láthatóan második gyermekét várja
jan. 7
6:26
Gyógyszere segíthetett volna Travolta fián (Blikk)
OCALA – A boncolási eredmény bebizonyította, amitől sokan tartottak John Travolta (54) fia, Jett (†16) talán még mindig élhetne, ha apja nem állította volna le gyógyszerének szedését, mert úgy vélte, nem használ neki.
jan. 7
6:28
Végső búcsút vettek Derricktől (Blikk)
Eltemették Bajorországban a 85 éves korában elhunyt Horst Tappertet
jan. 7
6:36
Bódi Sylvinek orosz férfi kell (Startlap)
Bódi Sylvi arról ábrándozott, hogy élete párja egy orosz férfi lesz. Emellett fogadkozott: nem ugrik bele meggondolatlanul egy kapcsolatba, csak azért, hogy legyen valakije.
jan. 7
6:54
Jóban rosszban: vége? (Startlap)
Állítólag a tv2-nél tavaly novemberben megkezdődött leépítési hullámnak nincs még vége: a képernyősöket, akár a sorozatszereplőket is elküldhetik a csatornától.
jan. 7
7:48
Késik Palotás Petráék babája! (Blikk)
BUDAPEST — Úgy látszik, Palotás Petra (33) kislánya nem szereti a hideget, mert annak ellenére, hogy a két ünnep közé volt kiírva mamája, egyelőre nem akar kibújni anyukája pocakjából.
jan. 7
7:48
59-szer házasodott össze egy pár (Velvet)
Ötvenkilencszer házasodott össze - illetve ötvennyolcszor erősítette meg házasságát - egy brit pár.
jan. 7
7:48
Medveczky vs. RTL Klub: sok a hiszti (Startlap)
Medveczky Ilona perre készül, mert nem kapta meg gázsiját, ami a Szombat esti láz adásai miatt járna neki. Kilencszázezer forintot tart vissza a csatorna szerződésszegés miatt.
jan. 7
7:50
Szombat esti láz lesz az idei Operabálon is (Blikk)
BUDAPEST — Több okból is rendhagyó lesz az idei Operabál, amely az Operaház 125. évadjának jegyében zajlik, a nyitó táncban pedig sztárok is részt vesznek.
jan. 7
7:52
Varnus Xaver már végrendelkezett (Blikk)
jan. 7
8:42
Maksa döbbenetes vallomást tett (Blikk)
BUDAPEST — Senki nem gondolta volna a mindig mosolygós humoristáról, Maksa Zoltánról (46), hogy magánélete az utóbbi időben komoly válságba került.
jan. 7
9:00
Ben Affleck ismét apa lett (Startlap)
A Ben Affleck és Jennifer Garner házaspárnak megszületett második kislánya. A boldog apa elmondta, hogy legalább négy gyereket szeretnének.
jan. 7
9:18
Hírek kávé mellé (comment:com)
A többek között a Mad Men és a Weeds gyártását is végző Lionsgate megvette magának a TvGuide.com-ot és a TvGuide Networköt, potom 225 millió dollárért (nesze neked válság). A kábeladó 83 millió háztartásban érhető el, a TvGuide maga pedig az USA legnagyobb tévés műsorújsága. Megvolt a Scrubs premier (még nem láttuk, bár Jim bácsi most nagyon fürge volt), a kritikusok szerint az a baj, hogy az…
jan. 7
9:36
Fázol? Menjél el Afrikába! (Habostorta)
Afrika helyett a pályaudvarig jutott három német gyerek
jan. 7
9:36
Som Lajosról nem tudni melyik elvonón van (Velvet)
A Piramis basszusgitárosát tavaly még az Uzsoki Kórházban ápolták, mikor lebénult a lába.
jan. 7
9:38
Jövőre, Veled, Ugyanitt (Habostorta)
Útban a félszázadik előadás felé
jan. 7
9:54
Megszületett Jennifer Garner gyermeke (Blikk)
Jennifer Garner hollywoodi filmsztár ismét kislánynak adott életet egy Los Angeles-i kórházban.
jan. 7
10:12
Gyöngyi, 19 (cotcot)
Bevezető
jan. 7
10:12
Amy Winehouse új szerelmet keres (Startlap)
Felröppent a hír, hogy Amy Winehouse a rögbi ifjú csillagával, a 21 éves Josh Bowmannal kavar, de a sportoló kijelentette: „Amy nem az én csajom”.
jan. 7
10:18
D. Tóth Kriszta: 8:2 a sikerek javára! (NLC)
Egy éve jelentkeztem utoljára... de most úgy éreztem, hogy az Olvasó nénik és bácsik joggal kérhetik számon rajtam tavalyi fogadkozásaimat. Anyám és apám azt tanítja nekem, hogy a tetteimért és a szavaimért saját magamnak kell felelősséget vállalnom...
jan. 7
10:20
Király Viktor kész az önállóságra (NLC)
A Megasztár 4. győztese nem csak szakmailag fejlődött a tehetségkutató verseny során. Saját elmondása szerint az elmúlt három hónap önállóságra nevelte, amit korábban még nem tapasztalt, hiszen ennyi időt sosem töltött távol a családjától.
jan. 7
10:36
Marsi Anikó: Vilmosnak kisöccse lesz (NLC)
Roppant határozott, céltudatos, ambiciózus szerkesztő asszonyként ismertem meg, aki intenzív jelenlétével, erejével, érdességével alakítója volt a magyar televíziózásnak. Most egy rendkívül érzékeny, kiegyensúlyozott, madonnaarcú hölgy ül velem szemben, aki megtalálta a helyét, immár jelenség lett, családanya, és második gyermekét várja. Mi az, amitől mindezek dacára ugyanaz maradt? Amitől ő már…
jan. 7
10:48
Busznak csúszott egy autó Kisvárdán (Lánglovagok)
Az Opel két utasa és a busz sofőrje könnyebben sérült.
jan. 7
11:06
Életmegélés - Rátóti Zoltánnal (Habostorta)
"Ez a legizgalmasabb kihívás, hogy estéről estére más lehetek..."
jan. 7
11:06
2008 sztárbabái – galéria (Startlap)
Magyarországon és külföldön is rengeteg hírességnek született gyermeke 2008-ban. Nézegessen galériát róluk. Egyelőre mind egyforma.
jan. 7
11:08
A Dirty dancing sztárja két évet jósol magának (Startlap)
A hasnyálmirigyrákban szenvedő Patrick Swayze tévéinterjút adott, amelyben elmondta: még két éve lehet hátra. Nem adja fel a küzdelmet.
jan. 7
11:10
Gáspár Győző: nem áll össze a Romantik (Startlap)
Gáspár Győző egy benzinkútnál szembesült a hírrel, miszerint újra összeáll a Romantik. Mélyen fel van háborodva, mert őt senki sem kérdezte meg, igaz-e az állítás.
jan. 7
11:24
Ez maradt a Drótból (comment:com)
Egy Baltimore-i fiatalember ellátogatott a Drót forgatási heyszínére, illetve abba a díszletbe, ahol az ötödik évad belső tereit építették fel, és fotózott is bőszen. Az épületet egyébként lebontják és a helyére egy plázát húznak fel majd.
jan. 7
11:30
A modell melle ihlette a divattervezőt (NLC)
Az nem meglepő, ha egy divattervező a modelljei alakjára álmodja a ruhakölteményeket. Karl Lagerfeld azonban nem először tesz kirándulást a ruhákon kívüli területre.
jan. 7
11:42
Elhunyt Ilosfalvy Róbert (Blikk)
Életének 82. évében elhunyt Ilosfalvy Róbert Kossuth-díjas magánénekes.
jan. 7
12:00
Love Hewitt felmondta az eljegyzést (Habostorta)
Eggyel kevesebb sztárpár - mi marad így nekünk?
jan. 7
12:00
Az HBO iktatja be Obamát (comment:com)
Mivel is lehetne stílszerűbben lezárni azt az elnökválasztási kampányt (és elkezdeni az érdemi munkát), amit az internet és a globális médiának nevezett izé támogatásával nyert meg Barack Obama, mint egy fasza tévéműsorral az HBO-n? Persze nagyszabású eseményről van szó, hiszen az USA (és ha tetszik, ha nem, a világ) sorsát befolyásoló négy év kezdődik meg január 18-án Washingtonban, nem lehet nem…
jan. 7
12:02
Queen Latifah továbbra is szóvivő (Habostorta)
A gömbölyded sztár még egy évig a Jenny Craig diéta és fogyasztóprogram szóvivője marad
jan. 7
12:06
Amy kalandja a Mikulással (NLC)
A botrányos életű énekesnő nem hagy ki egyetlen lehetőséget sem, ha egy jóképű férfi a közelébe kerül, biztosan rástartol. Nem történt ez másként a karácsonyi-szilveszteri nyaralása alkalmával sem.
jan. 7
12:18
Swayze dühös, fél, tudja nincs sok ideje hátra (Blikk)
Patrick Swayze tisztában van azzal, hogy már nincs sok ideje hátra.
jan. 7
12:18
Sittes tetkókat is bevállal a színésznő – képekkel (Startlap)
Azt tudjuk, hogy az igényesség nem jár együtt a celeb-státusszal, csak jobb esetben. Cristina Ricci, Lindshay Lohan és Amy Winehouse sittes-tetkó kollekciója jó példa erre. Persze akadnak olyanok is, akik művészi igényességet követelnek meg a bőrükön.
jan. 7
13:12
Kuba megnyitja a Hemingway hagyatékot (Habostorta)
2000 irat, 3500 fotó, 9000 könyv
jan. 7
13:12
Matrjoska babával ünnepelt a Vogue (cotcot)
Gucci, Prada, Cavalli és társaik öltöztették fel a babákat.
jan. 7
13:14
Juli illatosít (cotcot)
Bár a jó illatú ünnepeknek vége, de nem kell bűzben élnünk!
jan. 7
13:16
Mi ez? Hurrikán (cotcot)
A hurrikán nem azonos a mérsékelt övi ciklonokkal vagy a tornádókkal.
jan. 7
13:18
Napi 20 perc mozgás a színésznő titka (NLC)
Eleget hallhatjuk, hogy már minimális mozgással is sokat tehetünk az alakunkért. Így gondolja Kate Winslet is, aki állítólag napi 20 perc tornával – speciális Pilates-gyakorlatokkal – tartja formában magát.
jan. 7
13:30
Holtan találták otthonában a "a gitár istenét" (Blikk)
Több napon át feküdt holtan a lakásában.
jan. 7
13:48
Tudom a jelszavad! (cotcot)
Egy kutatás szerint könnyen megfejthető a jelszó.

Keresés