2009. január 7. szerda

jan. 7
0:24
Rapid randi kalandon jártunk (NLC)
Egyre fogynak az ismerkedésre alkalmas helyek. Egyre kevesebb a mód, az idő a találkozásra. Mit lehet akkor tenni, hogy elűzzük a magányt? Kolléganőnk elindult, „partnert keresni”. Mert állítólag hét perc alatt minden kiderül.
jan. 7
9:06
4 igazán bababarát wellnessfürdő (NLC)
Jólesne már néhány kényeztető nap, de pici babádat nem tudod vagy nem akarod közben másokra bízni? Semmi gond, összegyűjtöttünk néhány olyan helyet, ahol a pár napos kikapcsolódás mellett a wellnessélményeken is osztozhatsz a kicsivel.
jan. 7
11:30
Kutya hideg van az állatoknak is (NLC)
Hetek óta tombol a zord, különösen hideg téli időjárás. A hideg az utcán lévő emberek mellett ilyenkor az utcán sétáltatott, a szabadban tartott állatokra is komoly veszélyt jelent.
jan. 7
11:32
2009 nagy szerelmi horoszkópja (NLC)
Akinek van párja, azért, akinek nincs, annak azért fontos a szerelem. Mindenkinek meghatározó téma az életében a párkapcsolat. Kortól, nemtől, vallástól, rangtól, anyagi helyzettől függetlenül mindannyian feltesszük a kérdést: mi vár rám a szerelemben?
jan. 7
12:24
A bőrkímélő tusfürdő titka (NLC)
Észrevetted, hogy a bőröd szárazabb, mint egy hónappal ezelőtt? A hatékony téli bőrvédelem azzal kezdődik, hogy jól megválasztott tusfürdővel kényezteted a testedet.
jan. 7
15:06
Pikk-pakk randi (NLC)

Keresés