2009. január 23. péntek

jan. 23
10:03
Tippek, trükkök téli madáretetéshez (NLC)
Egy kis odafigyeléssel mi is tehetünk azért, hogy kertünk kis vendégei könnyebben átvészeljék a zord téli időszakot. Tippek, ötletek, praktikák – nem csak madárbarátoknak.
jan. 23
10:05
Hétvégi horoszkóp - január 23-25. (NLC)
A hétvégén az Ikrek kibillenhetnek egyensúlyukból, a Ráknak türelemre lesz szüksége, a Skorpióhoz furcsa látogató érkezhet, a Bak pedig még önmagát is nehezen viseli el.
jan. 23
11:13
Brad és Angelina is izgulhat (NLC)
Tizenhárom jelölést kapott a Benjamin Button csodálatos élete című film, tízet pedig a Gettó milliomos című alkotás.
jan. 23
11:15
Husi! Világbéke! (NLC)
Ha 17 és 24 év közötti, amerikai állampolgárságú lány vagy, és egyaránt tehetségtelen a zenében, a sportban, valamint nem vagy elég okos sem - nos, akkor legyél szépségkirálynő, és minden megoldódik magától!
jan. 23
12:07
Erika megfiatalodik (NLC)
Zoltán Erika egy dal erejéig csatlakozott a Josh és Jutta duóhoz. Jutta régi álma volt, hogy egyszer találkozhasson kedvencével, és végtelenül boldog, mert a közös munka gyümölcse egy új nóta lett.
jan. 23
12:09
Mikor az élet kapui összeérnek - Szülés vetélés után (NLC)
Bár tudományos adatok szerint a terhességek csaknem fele vetéléssel végződik, ez az adat nyilvánvalóan nem vigasztalja azt, akit személyesen érint, aki elveszíti a meg sem született babáját.
jan. 23
13:01
Kirabolták Bebét és Kovács Áront (NLC)
Csúnyán felültették Bebét és Kovács Áront. Egy csinos szőke hölgy keresztülhúzta a két jó barát számítását, és egy óvatlan pillanatban meglopta őket. A történet azonban nem ennyire drámai: szerencsére a cimborákat csak a Papírkutyák című filmhez készült videoklipben verték át.
jan. 23
14:49
Scarlett D&G-sminkben (NLC)
Ismerjük a ruháikat, a parfümjeiket, a fehérneműiket és kiegészítőiket. Az olasz tervezőpáros tovább színesíti a palettát: hamarosan piacra dobják a D&G sminkkollekciót is. A kampányhoz Scarlett Johanssont szerződtették.
jan. 23
16:01
Balázs nem várt sikere (NLC)
Már a megjelenése után, a nyár folyamán eladási csúcsokat döntött Sebestyén Balázs Szigorúan bizalmas című kötete, így a szerző nem gondolta, hogy a könyvnek újabb felfutása lesz karácsony előtt. Éppen ezért csak visszafogottan készült az ünnepekre, ám mértékletessége ezúttal hiba volt. Úgy elkapkodták Balázs könyvét, hogy egy héttel karácsony előtt hiánycikk lett.

Keresés