2009. január 15. csütörtök

jan. 15
10:12
Anne Hathaway: Verekedni mindig jó (NLC)
Anne Hathaway, „Az ördög Pradát visel” sztárja válaszolt kérdéseinkre a „ZseniKém” című DVD januári megjelenése kapcsán.
jan. 15
10:14
Gátlásos vagyok, ezért iszom - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Huszonöt éves, helyét a világban keres(gél)ő lány vagyok. Alapvető problémám, hogy nem tudok kommunikálni a számomra még ismeretlen emberekkel. Az önbizalomhiányomra vagy a gátlásosságomra a megoldást sokszor az alkoholban keresem.
jan. 15
10:16
A herceg újabb botránya (NLC)
Harry herceg mindig is hajlamos volt rá, hogy bajba keveredjen, és nem éppen mintaunokája II. Erzsébetnek. Most nem egy aktuális dologról van szó, hanem a herceg évekkel korábbi kihágásának híre robbant bombaként.
jan. 15
11:24
Tarolt A pankrátor (NLC)
A Golden Globe-díjátadó idén több szempontból is meglepetést okozott. Nagy sikereket ért el például A pankrátor című film, vagyis főleg a főszereplője, Mickey Rourke.
jan. 15
12:18
A modell és a meztelen tervezők esete (NLC)
A brit topmodell, Agyness Deyn szeret a barátaival együtt dolgozni. Mivel ő az utóbbi idők egyik legnépszerűbb modellje, számos divattervezővel van jó kapcsolatban.
jan. 15
12:20
2009 a kék vércse és a vetési varjú védelmének éve (NLC)
A kék vércsét kevesen ismerik, a vetési varjakról azonban számos legenda él a köztudatban. 2009 az ő évük, ismerjük meg valódi életmódjukat!
jan. 15
12:22
Hétvégén indul a Bamakó Rally (NLC)
Fábry Sándor az Afrikai-Magyar Egyesület nagy értékű adományát, egy felszerelt mentőautót juttat el Bamakóba.
jan. 15
12:24
Bárány aszalt gyümölcsökkel (NLC)
jan. 15
13:30
Mikor állt be a halál, dokikám? (NLC)
Ne kerteljünk: sokan vagyunk, akik igenis imádjuk a véres-darabolós, naturális tévésorozatokat.
jan. 15
14:24
Újabb trendi sorozat a Szex és New York után! (NLC)
Biztosak voltunk benne, hogy a Szex és New York után sem maradunk divatos sorozat nélkül sokáig. A népszerű sorozat szerzőjének tollából született a Lipstick Jungle, amely hasonló sikereket könyvelhet el az Egyesült Államokban, mint elődje. Alig várjuk, hogy a sorozat Magyarországot is meghódítsa!
jan. 15
14:26
Leo végre megnősül? (NLC)
Úgy tűnik, a sármos színész feladja agglegényéletét, és még idén megnősül. Leonardo DiCaprio eddig határozottan házasságellenes volt, vagyis mindig talált valami kifogást, ha éppen arról faggatták, mikor szánja el magát a komolyabb lépésre aktuális barátnőjével kapcsolatban.

Keresés