2009. január 15. csütörtök

jan. 15
2:39
Meghalt Patrick McGoohan (est.hu)
Az Amerikában született legendás ír színész, a kultikus hatvanas évekbeli tévésorozat, a The Prisoner, illetve a Zebra kutatóbázis és a Szökés Alcatrazból című filmek sztárja Los Angelesben hunyt el kedden, 80 éves korában.
jan. 15
3:33
Jackie Chan a Karate Kid-remake-ben? (est.hu)
A legújabb hírek szerint arról folytat tárgyalásokat a hongkongi akciósztár, hogy elvállalja az egyik főszerepet az 1984-es Karate kölyök című ifjúsági karatefilm most készülő remake-jében.
jan. 15
3:37
Meghalt Ricardo Montalban (est.hu)
A mexikói születésű, de az Egyesült Államokban karriert csinált színész, a Fantasy Island és a Star Trek sztárja 88 éves volt, mikor szerdán elhunyt Los Angeles-i otthonában. Halálának oka egyelőre ismeretlen.
jan. 15
8:21
Szalóki Ági: A vágy muzsikál (est.hu)
(FolkEurópa / Hangvető)Szalóki Ágit többször dicsértük már itt az est.hu-n, például a Besh o droM-lemezek (Macsó hímzés, Gyí!), a Bognár Szilviával és Herczku Ágnessel közös Szájról szájra, a Hide And Seek című Kozma Orsi-albumon hallható duett vagy a Budapest Bár repertoárjából kiemelkedő Karády-feldolgozása kapcsán. A folk és a dszessz határvidékén barangoló énekesnő két gyereklemez és az…
jan. 15
8:39
Kiadója kirúgta a Zutonst (est.hu)
A liverpooli zenekar túl kevés lemezt adott el, ezért a Sony kiadta az útját.
jan. 15
10:12
Anne Hathaway: Verekedni mindig jó (NLC)
Anne Hathaway, „Az ördög Pradát visel” sztárja válaszolt kérdéseinkre a „ZseniKém” című DVD januári megjelenése kapcsán.
jan. 15
10:14
Gátlásos vagyok, ezért iszom - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Huszonöt éves, helyét a világban keres(gél)ő lány vagyok. Alapvető problémám, hogy nem tudok kommunikálni a számomra még ismeretlen emberekkel. Az önbizalomhiányomra vagy a gátlásosságomra a megoldást sokszor az alkoholban keresem.
jan. 15
10:16
A herceg újabb botránya (NLC)
Harry herceg mindig is hajlamos volt rá, hogy bajba keveredjen, és nem éppen mintaunokája II. Erzsébetnek. Most nem egy aktuális dologról van szó, hanem a herceg évekkel korábbi kihágásának híre robbant bombaként.
jan. 15
10:45
A legnépszerűbb illegálisan nézett sorozatok (est.hu)
A torrentfreak.com érdekes felméréssel lepte meg olvasóit az év elején: listát készített arról, hogy mely sorozatok voltak a legnépszerűbbek a letöltők között.
jan. 15
11:24
Tarolt A pankrátor (NLC)
A Golden Globe-díjátadó idén több szempontból is meglepetést okozott. Nagy sikereket ért el például A pankrátor című film, vagyis főleg a főszereplője, Mickey Rourke.
jan. 15
11:39
Sukiyaki Western Django (est.hu)
Mikor a spagetti western már rég kihűlt, a hírhedett japán látványterrorista friss, vérgőzös sukiyaki westernt tálal az ínyenceknek.
jan. 15
12:18
A modell és a meztelen tervezők esete (NLC)
A brit topmodell, Agyness Deyn szeret a barátaival együtt dolgozni. Mivel ő az utóbbi idők egyik legnépszerűbb modellje, számos divattervezővel van jó kapcsolatban.
jan. 15
12:20
2009 a kék vércse és a vetési varjú védelmének éve (NLC)
A kék vércsét kevesen ismerik, a vetési varjakról azonban számos legenda él a köztudatban. 2009 az ő évük, ismerjük meg valódi életmódjukat!
jan. 15
12:22
Hétvégén indul a Bamakó Rally (NLC)
Fábry Sándor az Afrikai-Magyar Egyesület nagy értékű adományát, egy felszerelt mentőautót juttat el Bamakóba.
jan. 15
12:24
Bárány aszalt gyümölcsökkel (NLC)
jan. 15
12:51
Sport a szabadban - a rossz idő ellenére is! (est.hu)
A hideg idő beköszöntével mindig áthelyezted az edzések helyszínét zárt térbe nehogy megfázz? Ha alaposan felkészülsz, épp az ellenkezőjét érheted el: a szabadtéri sportolás segítségével felvértezheted szervezeted a jellegzetes téli betegségek ellen.
jan. 15
12:53
Balesetveszélyes a főváros környéki erdőkben túrázni (est.hu)
Élet- és balesetveszélyes a főváros környéki erdőkben túrázni a napokban esett ónos eső és jegesedés miatt. A Pilis magasabban fekvő részeit több mint egy centiméteres jégpáncél borítja - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. január 15-én, csütörtökön.
jan. 15
13:30
Mikor állt be a halál, dokikám? (NLC)
Ne kerteljünk: sokan vagyunk, akik igenis imádjuk a véres-darabolós, naturális tévésorozatokat.
jan. 15
14:21
Egy színésznek kötelessége nagyobb léptékben gondolkodni, mint saját maga - Interjú Kulka Jánossal (est.hu)
Saját bevallása szerint is élete legjobb korszakát éli a két hónappal ezelőtt az ötödik X-et is betöltő Kulka János, aki legalább tíz évet nyugodtan letagadhat. A Kossuth-díjas színművész tánctudásával az egész országot lenyűgözte, de főzőcskézni nem fog a kamerák előtt, új premierre készül a Nemzetiben, és a Kaméleon után a filmezéshez is megjött a kedve. És higgyük már el, hogy nincs meg neki a…
jan. 15
14:24
Újabb trendi sorozat a Szex és New York után! (NLC)
Biztosak voltunk benne, hogy a Szex és New York után sem maradunk divatos sorozat nélkül sokáig. A népszerű sorozat szerzőjének tollából született a Lipstick Jungle, amely hasonló sikereket könyvelhet el az Egyesült Államokban, mint elődje. Alig várjuk, hogy a sorozat Magyarországot is meghódítsa!
jan. 15
14:26
Leo végre megnősül? (NLC)
Úgy tűnik, a sármos színész feladja agglegényéletét, és még idén megnősül. Leonardo DiCaprio eddig határozottan házasságellenes volt, vagyis mindig talált valami kifogást, ha éppen arról faggatták, mikor szánja el magát a komolyabb lépésre aktuális barátnőjével kapcsolatban.
jan. 15
14:39
Charlize Theron is Nanushkát hordja - Interjú Sándor Szandrával (est.hu)
Sándor Szandra alias Nanushka neve már mindenki számára ismerős lehet, ha mégsem, akkor kérdezzék meg bátran Selma Blairt vagy Charlize Theront, ők majd elmesélik, ki ez a fiatal divattervező. Addig is, amíg tárcsáznak, alább egy kis segítség Nanushka megismeréséhez.
jan. 15
16:24
Rekordot döntött az internetes zeneeladás a briteknél (est.hu)
Miközben a fizikai formátumú hanghordozók eladási adatai világszerte csökkennek, a briteknél rekordszámú kislemezdalt vásároltak.
jan. 15
16:26
A Metallica is bekerül a Hírességek Csarnokába (est.hu)
A 2009 áprilisában rendezendő avatási ceremónián öt előadó csatlakozik a Rock And Roll Hírességek Csarnokának illusztris társaságához.
jan. 15
16:28
Új sorozatok és filmek tavasztól az RTL Klubon (est.hu)
Az RTL Klub sajtótájékoztatón ismertette a legfrissebb újdonságait és tavaszi műsorkínálatát. A már eddig is vetített szériák mellett, mint például a Vészhelyzet, Grace Klinika, Cobra 11 vagy a Gyilkos elmék, melyek idén is visszatérnek a képernyőre, több új sorozatot is vásároltak, melyek várhatóan tavasztól kerülnek adásba. Emellett filmkínálatukat is bővítették.
jan. 15
17:00
A Magyar Kultúra Napja (est.hu)
A Himnusz írója - többnyire ez jut eszünkbe Kölcsey Ferenc neve hallatán, ezt ünnepeljük évről évre hallatlanul izgalmas életművéből. A Petőfi Irodalmi Múzeum idén a költői, prózaírói, filozófiai, kritikusi és politikusi munkásságból naplóját és az abban rögzített, a magyar nyelv hivatalossá tételéért folytatott küzdelmet eleveníti fel.

Keresés