2009. január 9. péntek

jan. 9
9:00
13+1 tipp, hogyan tartsd rendben a fontos papírokat (NLC)
Irathegyek, számlatenger, befizetetlen csekkek, lába kelt jótállás. Ha eleged van a papírjaid között uralkodó fejetlenségből, itt az ideje a szortírozásnak.
jan. 9
9:54
Hétvégi horoszkóp - január 9-11. (NLC)
A Kos úgy érzi, döntést kell hoznia, a Bikának időre van szüksége. És rád mi vár a hétvégén?
jan. 9
10:48
Húzz egy kártyát 2009-re! (NLC)
Az új esztendő elején a kártya útmutatást ad, mit várhatsz az évedtől, hogy változásra vagy éppen állandóságra számíthatsz. Húzz egyetlen kártyát, mit hoz neked 2009?
jan. 9
11:24
Érzelmek a várandósság alatt (NLC)
A várandósság szinte az első pillanattól kezdve érezhető testi változásokat hoz egy nő életébe. Talán rejtettebbek, de ugyanennyire jelentősek a bennünk zajló érzelmi történések is.
jan. 9
11:26
Falusi Mariann feneke megihlette Benkőt (NLC)
A szerda esti Vacsoracsatában Benkő Dániel volt a házigazda, aki nemcsak ételekkel, hanem saját készítésű „portrékkal” is kedveskedett a többi celebnek, Horváth Évának, Somának, Bárdosi Sanyinak, Győzikének és Falusi Mariannak.
jan. 9
12:18
A színésznő kidobta a taccsot (NLC)
Mindig is mélyen átélt alakításairól volt híres Kate Winslet, de azért annyira még soha nem lényegült át az adott karakterré, mint legújabb filmje, A szabadság útjai forgatásán.
jan. 9
12:20
Karmahoroszkóp - január 10-16. (NLC)
Óriási bolygócsoportosulás jön létre a Bak jegyében, ami arra utal, hogy nemcsak a felettesedre, a munkádra, a munkahelyi kapcsolataidra kell figyelned, hanem a csontjaidra, valamint az adóügyeidre is!
jan. 9
15:00
Itt van végre az ikreskönyv! (NLC)
Egy baba is számtalan megoldandó feladat, ám egyszerre kettő, vagy esetleg három még több és még speciálisabb problémákat hoz. Azért született az ikres anyukák könyve, hogy meggyőzzön mindenkit: nincs megoldhatatlan feladat két babával sem!
jan. 9
18:00
Energiatippek gázválság idejére - cselezzük ki a gázhiányt! (NLC)
Kevés odafigyeléssel, apró trükkökkel és minimális befektetéssel jelentősen csökkenthetjük otthonunk gázfelhasználását. Korábbi enegiatippjeinkből összegyűjtöttünk néhány jótanácsot, amivel átvészelhetjük a gázháborút.
jan. 9
18:36
Újabb izgalmas részlet a nagysikerű Hotel Baliból (NLC)
Négy barátnő egy mámoros és tragédiába torkolló buli után fogadalmat tesz, hogy elhagyják az országot, máshol kezdenek új életet. Megesküsznek: tizenhét év múlva újra találkoznak… Részlet Fejős Éva Hotel Bali című regényéből.
jan. 9
19:12
Jótékonysági Újévi Hangverseny (NLC)
A jótékonysági hangverseny célja egy új zeneiskolai épület és egy közművelődési célra is alkalmas, többcélú hangversenyterem megépítése a XVIII. kerületben.

Keresés