2009. január 14. szerda

jan. 14
9:18
Forró tippek hideg napokra - 3 szuper úti cél (NLC)
Nyaralni télen az igazi: a nagykabátot fürdőruhára cserélni. Három szigetcsoportot vettünk górcső alá, ahol télen is nyár van.
jan. 14
9:54
Katus Attila és Molnár Andrea: A pletykákon csak nevettünk (NLC)
Az egész ország szorított nekik, és ami fontosabb, szavazott rájuk. Amióta ők lettek a „Parkett ördögei”, egyik interjút adják a másik után. A táncos műsor kulisszatitkai mellett azt is elárulták, megviselte-e a magánéletüket, hogy sokan azt hitték, szerelem szövődött köztük rumba közben.
jan. 14
11:24
Pisztráng fehérrépa- és zellerágyon (NLC)
jan. 14
11:26
D. Tóth Kriszta: Jégre vittük egymást (NLC)
Önnek volt gyermekkori álma? Ami rettentő izgalmasnak és teljesen elérhetetlennek tetszett 3-4-5 éves fejjel? Mert nekem volt. Én, kérem szépen, elhatároztam, hogy egyszer, ha majd nagy leszek, jégtáncosként fogom elkápráztatni a közönséget...
jan. 14
12:36
5 érv a lila smink mellett (NLC)
Lila sálad és ruhád már van, de még mindig tartasz a lilától a sminkben? Ne tedd! Az érveink meggyőznek majd róla, hogy érdemes kipróbálni, hogy aztán soha ne akard majd másra cserélni.
jan. 14
13:48
A fenegyerek Vuittonnak tervez (NLC)
Kanye West végre megerősítette azt a híresztelést, amely már egy ideje makacsul tartotta magát. A rapper-zenei producer sportcipőt fog tervezni a Luis Vuitton luxusmárkának.

Keresés