2009. január 6. kedd

jan. 6
1:21
230 ezer nézőnél tart a VA 2. (est.hu)
Herendi Gábor zenés filmje, a Valami Amerika 2. már 230 ezer nézőt vonzott a mozikba. A Pindroch Csaba, Szabó Győző és Hujber Ferenc főszereplésével forgatott vígjátékot december 18. óta játsszák a filmszínházak.
jan. 6
1:25
Meghalt Pat Hingle (est.hu)
84 éves korában január 3-án elhunyt Pat Hingle amerikai színész, a négy eredeti Batman-film, a Gyorsabb a halálnál, a Hatalmas aranyos és a Taplógáz - Ricky Bobby legendája sztárja. Halálát leukémia okozta.
jan. 6
8:33
Kraftwerk: kiszállt az egyik alapító tag (est.hu)
Florian Schneider a zenekar honlapján jelentette be, hogy elhagyja az együttest.
jan. 6
9:57
Karmahoroszkóp - január 2-től 9-ig (NLC)
A Vénusz és a Plútó a lehető legjobb fényszögben állnak egymással, és közben a közeledő telihold miatt olyan óriási energiákat, szenvedélyességet érzel, mint talán még soha. Jó jel, hogy így kezdődik az új év!
jan. 6
9:59
Pasibőrben - Kipróbálnád? (NLC)
Nőnek lenni jó, ezer különböző okból. Mi mégis eljátszottunk a gondolattal, milyen lenne egy napra a másik nem bőrébe bújni. Ugye te is kipróbálnád?
jan. 6
10:21
Soma Mamagésa és a Libidó (est.hu)
Somát lehet imádni és lehet nem annyira kedvelni, egyet nem lehet, nem ismerni és legyinteni rá. De miért is tennénk ilyet, mikor a boglyas művésznő minden körülmények között szimpatikus, legyen az az őserdő mélye, zsűri megmondószéke, a férfi és női lelkeket boncolgató párkapcsolati előadás vagy egyszerűen csak egy jazz-pódium. A főállású celeb-anya és dizőz most a Gödörben mutatja be legújabb,…
jan. 6
10:23
Vadászkutyák (est.hu)
Ebben a filmben a címmel ellentétben nem szerepelnek vadászkutyák, csak egy vadász és kutyák. De nem tartoznak össze. És ez még csak a kezdet.
jan. 6
10:51
A legjobb programok januárban (NLC)
Akár mehetnéked van, akár a meleg szobában maradnál, van néhány tippünk, mivel töltsd el az idődet januárban. A legjobbnak ígérkező programokból szemezgettünk.
jan. 6
10:53
Kell-e, lehet-e tervezni a szülést? (NLC)
Váratlanul jön, nem lehet felkészülni rá, vagy pontosan terv szerint is történhet? Milyen a szülés? Hogyan kell felkészülni rá, és lehet-e?
jan. 6
11:51
Fűrész V. (est.hu)
A Fűrész-franchise a horror műfajának egyik legrafináltabb blöffje, amely megérdemelt helye, a videotékák hátsó polcai helyett rendre a mozis toplisták élén tűnik fel - de vajon miért?
jan. 6
12:03
Januári holdnaptár (NLC)
Januárban különleges csillagállás jön létre, amikor a Vénusz és Uránusz együttállás éppen szembe kerül a Szaturnusszal, amely a Mars a lehető legjobb fényszögekkel old. Ez arra utal, hogy sok szerelmes talál most egymásra, és olyan megoldások is születnek, amely miatt mégsem érzed majd anyagilag nyomasztónak a jövőt.
jan. 6
12:05
Utazás az előző életekbe (NLC)
Ha valóban újraszületünk a Földre, akkor képesnek kell lennünk visszaemlékezni az előző életeinkre is.
jan. 6
12:07
Reese nem csak a szerelme alakjára figyel (NLC)
A bájos Reese Witherspoon ragyogó formáját nemcsak az egészséges táplálkozásnak köszönheti, hanem a rendszeres testmozgásnak is. Persze ez a két dolog mit sem ér boldogság nélkül!
jan. 6
13:15
Letartóztatták a színészt (NLC)
Matt Dillon bizonyára nem úgy képzelte el a szilveszteréjszakát, hogy egy rendőrségi fogdában fog csücsülni.
jan. 6
13:39
Target Kupa (est.hu)
Az MMA, azaz Mixed Martial Arts (magyarul kevert harcművészetek) egy úgynevezett "full kontakt" sportág, mely igen széles skáláját engedélyezi a harcművészeteknek, ezáltal vegyítve a tradicionális, illetve újabb küzdősportokat. Mai formájában 1993-ban jött létre az Amerikai Egyesült Államokban.
jan. 6
13:41
Curling suli (est.hu)
Budapest, Kamaraerdei Curling Pálya, 2009. január 12., 19., 26. hétfő 15:00h A curling származási helye nem egyértelműen meghatározható. Skócia nemzeti sportjának tartják, azonban jóval valószínűsíthetőbb németalföldi eredete, mivel ősét nagyjából-egészében 450 éve űzték már a mai Hollandia területén - igaz, nem a jelenkorban használatos szabályok szerint.
jan. 6
13:43
Tanulás helyett inkább verseket írsz? (est.hu)
Középiskolás és egyetemista diákoknak hirdette meg versenyét a Magyar Író Akadémia, ahol a zsűri Kornis Mihály, Kukorelly Endre, Márton László és Tóth Krisztina. A versenyre olyan szépirodalmi alkotásokkal pályázhatnak a diákok, amelyek az asztalfiókok mélyén rejtőznek és még nem publikálták sehol.
jan. 6
15:09
Ismét a TV2-é a szilveszter (est.hu)
A múlt hét a szilveszter miatt lehetett érdekes a kedves tévénézőknek, akik ismét a TV2-t tüntették ki bizalmukkal, ahogy már több éve teszik folyamatosan. A szerdai nagy sikernek köszönhetően a TV2 közönségaránya már kezdi behozni az RTL-ét, az RTL Klub 28,8 százalékot produkált a fiatalok körében, főműsoridőben, a TV2 24 százalékot.
jan. 6
15:11
Szextúra (est.hu)
A felnőttfilmek barátainak nagy bánatára ez a film sokkal ártatlanabb, mint a címe, hiszen sajna nem egy olyan túráról szól, amin végig szexelnek, hanem egy olyanról, melynek végcélja a szex.
jan. 6
16:39
Meghalt a legendás producer (est.hu)
77 éves korában elhunyt Ned Tanen filmproducer, a Universal Pictures stúdió egykori elnöke. A filmes halálát végelgyengülés okozta hétfőn - a Hollywood Reporter közlése szerint Santa Monica-i otthonában távozott.
jan. 6
16:41
Mélyponton az amerikai lemezeladások (est.hu)
A tavalyi év legtöbb példányban megvásárolt lemeze nem érte el a 3 milliós eladást.
jan. 6
16:43
Jon Bon Jovi is segíti az eladósodott elnökjelöltet (est.hu)
A 2008-as elnökválasztáson induló Hillary Clinton milliós tartozást halmozott fel, a rockzenekar frontembere igyekszik enyhíteni anyagi gondjain.
jan. 6
17:15
Dave Koz - Greatest Hits Tour (est.hu)
A smooth jazz érdekes valami. A jazzistáknak túl pop, a rádióbarátoknak meg túl jazz, mégis mindenki szereti, legalábbis a műfaj krémjét tuti, hogy nem veti meg senki. Ahogy pedig Dave Koz kínálja a smotth jazzt, mármint amilyen ízesen, az ellen száz százalék, hogy még a legnagyobb ínyencek sem emelnek kifogást. Grécshics legközelebb a Millenárison.
jan. 6
18:24
2009 nagy stílushoroszkópja (NLC)
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más tetszik, más stílus való. Van, akinek a feltűnő, színes stílus, van, akinek a sportos, és van, akinek a konzervatív, visszafogott stílus jön be.
jan. 6
23:33
Múzeum lesz Bruce Lee otthonából (est.hu)
Egy hongkongi iparmágnásnak erőfeszítéseivel sikerült elérnie, hogy múzeumot hozzanak létre a néhai harcművészlegenda, Bruce Lee egykori otthonából, hogy ily módon is megőrizzék emlékét.
jan. 6
23:35
Kihirdették a producerek jelöltjeit (est.hu)
A Benjamin Button különös élete, A sötét lovag és a Frost/Nixon is azon művek között van, melyek a legjobb film díjáért versenyeznek a Producers Guild of America Awardson, azaz az amerikai producereket tömörítő szakmai szervezet díjátadóján.
jan. 6
23:37
Sztárok Stallone készülő filmjében (est.hu)
The Expendables címmel készül 2010-ben bemutatandó filmet rendezni Sylvester Stallone, az akcióhősből lett rendező. Projektjébe saját magán kívül már olyan neveket szerzett meg, mint például Forest Whitaker.

Keresés