2009. január 6. kedd

jan. 6
9:57
Karmahoroszkóp - január 2-től 9-ig (NLC)
A Vénusz és a Plútó a lehető legjobb fényszögben állnak egymással, és közben a közeledő telihold miatt olyan óriási energiákat, szenvedélyességet érzel, mint talán még soha. Jó jel, hogy így kezdődik az új év!
jan. 6
9:59
Pasibőrben - Kipróbálnád? (NLC)
Nőnek lenni jó, ezer különböző okból. Mi mégis eljátszottunk a gondolattal, milyen lenne egy napra a másik nem bőrébe bújni. Ugye te is kipróbálnád?
jan. 6
10:51
A legjobb programok januárban (NLC)
Akár mehetnéked van, akár a meleg szobában maradnál, van néhány tippünk, mivel töltsd el az idődet januárban. A legjobbnak ígérkező programokból szemezgettünk.
jan. 6
10:53
Kell-e, lehet-e tervezni a szülést? (NLC)
Váratlanul jön, nem lehet felkészülni rá, vagy pontosan terv szerint is történhet? Milyen a szülés? Hogyan kell felkészülni rá, és lehet-e?
jan. 6
12:03
Januári holdnaptár (NLC)
Januárban különleges csillagállás jön létre, amikor a Vénusz és Uránusz együttállás éppen szembe kerül a Szaturnusszal, amely a Mars a lehető legjobb fényszögekkel old. Ez arra utal, hogy sok szerelmes talál most egymásra, és olyan megoldások is születnek, amely miatt mégsem érzed majd anyagilag nyomasztónak a jövőt.
jan. 6
12:05
Utazás az előző életekbe (NLC)
Ha valóban újraszületünk a Földre, akkor képesnek kell lennünk visszaemlékezni az előző életeinkre is.
jan. 6
12:07
Reese nem csak a szerelme alakjára figyel (NLC)
A bájos Reese Witherspoon ragyogó formáját nemcsak az egészséges táplálkozásnak köszönheti, hanem a rendszeres testmozgásnak is. Persze ez a két dolog mit sem ér boldogság nélkül!
jan. 6
13:15
Letartóztatták a színészt (NLC)
Matt Dillon bizonyára nem úgy képzelte el a szilveszteréjszakát, hogy egy rendőrségi fogdában fog csücsülni.
jan. 6
18:24
2009 nagy stílushoroszkópja (NLC)
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más tetszik, más stílus való. Van, akinek a feltűnő, színes stílus, van, akinek a sportos, és van, akinek a konzervatív, visszafogott stílus jön be.

Keresés