2009. január 8. csütörtök

jan. 8
8:33
Peter Gabriel fellépne a Genesisszel (est.hu)
Az énekes elmondta: részéről nincs akadálya egy újabb turnénak, nyitott a közös koncertezésre.
jan. 8
9:57
Pikk-pakk randi - 2009 legjobb randihelye (NLC)
Megszületett a tökéletes randihely, ahol minden kérdésre fény derül, és ehhez nem is kell messzire menni!
jan. 8
9:59
Ciciblokk és beteggyerek-riport (NLC)
Régen, ha egy bulvárműsor szerkesztője már nagyon nem tudott mit kitalálni, akkor megkérték valamelyik munkatárs BKV-sofőr rokonát, hogy ugyan, mondjon már pár viccet a mikrofonba, ők pedig lefilmezik, mint a „hihetetlenül mókás buszvezetőt”.
jan. 8
10:01
Esküvőkiállítás-körkép (NLC)
Ha január, akkor esküvőkiállítás országszerte, a nagy napra való készülődést, szervezést pedig nem lehet elég korán elkezdeni. Íme 8 tipp.
jan. 8
10:39
Transz-Szibéria (est.hu)
Volt idő, amikor a vasúti közlekedés nemcsak praktikusnak számított, de bizonyos presztízs is ragadt hozzá, és ekkor volt igazi divatja az Agatha Christie vagy Alfred Hitchcock-féle vonatos krimiknek - de ez már régen volt.
jan. 8
10:51
Segítség, félrelép az apám! - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
26 éves lány vagyok, az életemben eddig nagyjából minden rendben volt. Sajnos a szüleim közötti kapcsolat nem felhőtlen. Kiderült, hogy édesapám csalja anyámat, aki ebbe belebetegszik. Hogyan tudnék neki segíteni?
jan. 8
10:53
Gisele és Kate egy kampányban (NLC)
Gisele Bündchen védjegye, az aranybarna bőr, kolléganőjének, Kate Mossnak is szuperül áll. A két modell a Versace 2009 tavaszi kampányának arcai.
jan. 8
11:15
Amal (est.hu)
Az igazi jótét lélek talán valóban a mesék szülötte, Budapest utcáin biztosan nem sétál egy darab sem belőle, de Új-Delhi utcáin még vígan furikázik az utolsó túlélő példány, bizonyos Amal.
jan. 8
11:17
A csirke, a hal és a királyrák (est.hu)
Még a TV Paprika rendszeres nézői is meglepődnek majd azon, hogy egyes szakácsok milyen komolyan veszik a konyhaművészetet. Ez a spanyol film a gasztronómiai dokumentumfilmek Rocky-ja.
jan. 8
11:19
Profi bérgyilkost keresünk - nem nem akadály (est.hu)
Az Aaltrával debütált rendezőpáros, Gustave de Kervern és Benoît Delépine ismét megmutatja, hogy az ember a legostobább és legundorítóbb állat - és ezúttal még kevésbé válogatnak az eszközökben.
jan. 8
11:51
Cselek (est.hu)
Ha megtudod, kedves néző, hogy ezen kedves lengyel vígjáték egy lepusztult iparvidéken játszódik, bizton azt is feltételezed, hogy a szokásos szürkés-ragadós kelet-európai mizériát kapod a nyakadba, pedig nagyobbat nem is tévedhetnél.
jan. 8
12:21
Csillogó csecsebecsék a mobilodra (NLC)
A karácsonyi bevásárlás során biztosan veled is előfordult, hogy szíved szerint magadnak vettél volna meg valamit. Ne légy olyan szigorú, egy kis apróság mindenki lelkének kell, még akkor is, ha minden forint számít. Mit szólnál például egy mobilékszerhez?
jan. 8
13:15
Hogyan fokozhatjuk a szerelmi vágyat? (NLC)
Gondolom, nem csupán engem izgat, vajon mik azok a misztikus vágyfokozó szerek, közismert néven afrodiziákumok, amelyek a papucsférjből megvadult csődört, a fáradt háziasszonyból buja szexistennőt varázsolnak?
jan. 8
13:17
A legszexisebb amerikai sztár (NLC)
Erre a címre sokan pályázhatnak, de a szerencsés befutó most a Transformers sztárja lett. Megan Fox a női főszereplő a filmben, és Angliában választották meg a legszexisebb színésznőnek, 5000 olvasó véleménye alapján.
jan. 8
14:09
Angelina jól keresne örömlányként (NLC)
Nem Angelina Jolie egy újabb filmszerepéről van szó, hanem arról a feltevésről, hogy akkor is jól keresne, ha nem színészkedéssel keresné a kenyerét.
jan. 8
14:15
Állítólag... - Interjú a két műsorvezetővel (est.hu)
Adam Savage és Jamie Hyneman, a nálunk Állítólag... címen a Discoveryn futó dokumentumsorozat két mítoszirtója (a show eredeti címe ugyanis Myth Busters vagyis Mítoszírtók) hosszú utat járt be, míg végül a show business-ben kötöttek ki, hogy tudományos módszerekkel, kísérletekkel cáfoljanak vagy demonstráljanak hiedelelmeket és városi legendákat. Adam a Mátrix és a Star Wars filmek modellezője, és…
jan. 8
15:03
Újabb felbontott sztáreljegyzés (NLC)
Nincs is rosszabb annál, mint karácsonykor szakítani, és magányosan, szerelmi bánat miatt szomorkodva tölteni az ünnepeket. Ez történt Jennifer Love Hewitt és kedvese, Ross McCall életében is.
jan. 8
16:03
FTC-Szeged OB I. vízilabda mérkőzés (est.hu)
Nem sok pihenőt kaptak az élvonalbeli magyar vízilabdázók az óévbúcsúztatást követően: már ennek a hétnek a végén is tétmeccsek következnek számukra, folytatódik a férfi bajnokság a tizedik fordulóval.
jan. 8
16:39
Michael Jackson Los Angelesben indítja újra karrierjét (est.hu)
A popsztár kastélyt vett, és a szórakoztatóipar amerikai fővárosában készül a visszatérésre.
jan. 8
16:41
Amy Winehouse is terrorista célpont (est.hu)
A palesztin-izraeli konfliktus kiéleződése után szélsőséges iszlamista csoportok készülnek bosszúhadjáratra.
jan. 8
16:51
Mantrák 2009-re (NLC)
A mantra varázsszó, varázsige, mellyel imáink és szent énekeink formájában kapcsolódhatunk az égi szférákhoz. Minden nép hagyományaiban, minden vallás rendjében megtalálhatók. Az ünnepek és a szertartások fontos elemei.
jan. 8
17:45
Jégállatok szállták meg Budapestet (NLC)
Kihalásra ítélt állatok jégszobrait helyezte el Budapest főbb csomópontjain a zöldtárca: a klímaváltozásra, és a lakosság felelősségére hívják fel a figyelmet.

Keresés