2009. január 8. csütörtök

jan. 8
9:57
Pikk-pakk randi - 2009 legjobb randihelye (NLC)
Megszületett a tökéletes randihely, ahol minden kérdésre fény derül, és ehhez nem is kell messzire menni!
jan. 8
9:59
Ciciblokk és beteggyerek-riport (NLC)
Régen, ha egy bulvárműsor szerkesztője már nagyon nem tudott mit kitalálni, akkor megkérték valamelyik munkatárs BKV-sofőr rokonát, hogy ugyan, mondjon már pár viccet a mikrofonba, ők pedig lefilmezik, mint a „hihetetlenül mókás buszvezetőt”.
jan. 8
10:01
Esküvőkiállítás-körkép (NLC)
Ha január, akkor esküvőkiállítás országszerte, a nagy napra való készülődést, szervezést pedig nem lehet elég korán elkezdeni. Íme 8 tipp.
jan. 8
10:51
Segítség, félrelép az apám! - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
26 éves lány vagyok, az életemben eddig nagyjából minden rendben volt. Sajnos a szüleim közötti kapcsolat nem felhőtlen. Kiderült, hogy édesapám csalja anyámat, aki ebbe belebetegszik. Hogyan tudnék neki segíteni?
jan. 8
10:53
Gisele és Kate egy kampányban (NLC)
Gisele Bündchen védjegye, az aranybarna bőr, kolléganőjének, Kate Mossnak is szuperül áll. A két modell a Versace 2009 tavaszi kampányának arcai.
jan. 8
12:21
Csillogó csecsebecsék a mobilodra (NLC)
A karácsonyi bevásárlás során biztosan veled is előfordult, hogy szíved szerint magadnak vettél volna meg valamit. Ne légy olyan szigorú, egy kis apróság mindenki lelkének kell, még akkor is, ha minden forint számít. Mit szólnál például egy mobilékszerhez?
jan. 8
13:15
Hogyan fokozhatjuk a szerelmi vágyat? (NLC)
Gondolom, nem csupán engem izgat, vajon mik azok a misztikus vágyfokozó szerek, közismert néven afrodiziákumok, amelyek a papucsférjből megvadult csődört, a fáradt háziasszonyból buja szexistennőt varázsolnak?
jan. 8
13:17
A legszexisebb amerikai sztár (NLC)
Erre a címre sokan pályázhatnak, de a szerencsés befutó most a Transformers sztárja lett. Megan Fox a női főszereplő a filmben, és Angliában választották meg a legszexisebb színésznőnek, 5000 olvasó véleménye alapján.
jan. 8
14:09
Angelina jól keresne örömlányként (NLC)
Nem Angelina Jolie egy újabb filmszerepéről van szó, hanem arról a feltevésről, hogy akkor is jól keresne, ha nem színészkedéssel keresné a kenyerét.
jan. 8
15:03
Újabb felbontott sztáreljegyzés (NLC)
Nincs is rosszabb annál, mint karácsonykor szakítani, és magányosan, szerelmi bánat miatt szomorkodva tölteni az ünnepeket. Ez történt Jennifer Love Hewitt és kedvese, Ross McCall életében is.
jan. 8
16:51
Mantrák 2009-re (NLC)
A mantra varázsszó, varázsige, mellyel imáink és szent énekeink formájában kapcsolódhatunk az égi szférákhoz. Minden nép hagyományaiban, minden vallás rendjében megtalálhatók. Az ünnepek és a szertartások fontos elemei.
jan. 8
17:45
Jégállatok szállták meg Budapestet (NLC)
Kihalásra ítélt állatok jégszobrait helyezte el Budapest főbb csomópontjain a zöldtárca: a klímaváltozásra, és a lakosság felelősségére hívják fel a figyelmet.

Keresés