2009. január 21. szerda

jan. 21
9:24
Virágkalendárium - tippek hónapról hónapra (NLC)
Az év mind a 365 napján virágba borulhat a lakásunk és a kertünk, ha megfelelően gondoskodunk növényeinkről. Összegyűjtöttük, hogy melyik hónapban mire érdemes figyelni.
jan. 21
9:26
3 ok, amiért el kell látogatnod az Alacsony-Tátrába (NLC)
Szikrázó napsütés, csillámló hó, harapni valóan üde havasi levegő, lélegzetelállító panoráma. Ki ne vágyna arra, hogy szabadidejét ilyen pompázatos körülmények között töltse?
jan. 21
10:19
Nem szabadna többet híznia a műsorvezetőnek (NLC)
A Fókusz műsorvezetője, Marsi Anikó második babáját várja, és első terhességéhez hasonlóan igen sok pluszkilót sikerült magára szednie. Anikó a hatodik hónapban van, tehát a leginkább súlygyarapodós időszak még előtte áll.
jan. 21
11:31
Esküvői Kiállítás a Sportarénában (NLC)
Az év legnagyobb esküvői kiállítását rendezik meg január utolsó hétvégéjén a Papp László Budapest Sportarénában.
jan. 21
12:43
Kódolt üzenet - mit jelentenek az ábrák és a feliratok a csomagoláson? (NLC)
Vajon tudod, hogy pontosan mit jelentenek a különböző ábrák és feliratok a kozmetikumok csomagolásán? Ezek a jelek fontos információkat hordoznak, melyek birtokában tudatosabban választhatsz a polcról.
jan. 21
12:45
A sólet jó lett! (NLC)
Laza sorozatot indítunk útjára Tamás rovatán belül. Megismerkedünk más népek más ízeivel, távolabbiakkal és közelebbiekkel egyaránt. Az első fejezetben a zsidó konyha legjellemzőbb ételeivel ismertet meg bennünket Tamás és segítőtársa, Eszter.
jan. 21
14:31
Jakupcsek nem kér a celebekből (NLC)
A műsorvezető a közelmúltban adott életet kislányának, most pedig 46. születésnapja alkalmából ismét feltűnt a képernyőn. Természetesen csak vendégként szerepelt a műsorban, hiszen utána sietett haza kisbabájához.
jan. 21
15:43
Katie Holmes tűzbe teszi a kezét (NLC)
Katie Holmest választották a Prada testvérmárkája, a Miu Miu 2009 tavaszi kollekciója kampányarcának. A színésznő a francia Vanessa Paradis-t váltja.

Keresés