2009. január 21. szerda

jan. 21
3:24
Szerencsés Dániel a Komédiumban (est.hu)
Új filmklub nyílik a Komédium Színházban. Havonta egy alkalommal a magyar filmtörténet kiemelkedő alkotásait vetítik majd a teátrumban, s azt követően az alkotókkal és a szereplőkkel beszélget a sorozat házigazdája, Kun Zsuzsa.
jan. 21
3:28
Kiemelt információs filmek a 40. Magyar Filmszemlén (est.hu)
A 2009. január 27. és február 3. között megrendezendő 40. Magyar Filmszemle programjában idén is külön figyelmet kapnak azok a filmek, melyeket az előzsűri a kiemelt információs kategóriában történő bemutatásra javasolt.
jan. 21
3:32
A hobbitok visszatérnek? (est.hu)
A Gyűrűk Ura-trilógia sztárja, az egyik hobbitot, Trufát alakító Dominic Monaghan meg van győződve róla, hogy a többi hobbittal együtt ő is szerepet kap a készülő előzményben, A hobbitban.
jan. 21
8:30
Radikális lemezkiadást akar a Faithless menedzsere (est.hu)
A brit zenekar követheti a Radiohead példáját, ám egyelőre nem született meg az ötlet a következő album kiadásának formájáról.
jan. 21
9:24
Virágkalendárium - tippek hónapról hónapra (NLCafé)
Az év mind a 365 napján virágba borulhat a lakásunk és a kertünk, ha megfelelően gondoskodunk növényeinkről. Összegyűjtöttük, hogy melyik hónapban mire érdemes figyelni.
jan. 21
9:26
3 ok, amiért el kell látogatnod az Alacsony-Tátrába (NLCafé)
Szikrázó napsütés, csillámló hó, harapni valóan üde havasi levegő, lélegzetelállító panoráma. Ki ne vágyna arra, hogy szabadidejét ilyen pompázatos körülmények között töltse?
jan. 21
10:19
Nem szabadna többet híznia a műsorvezetőnek (NLCafé)
A Fókusz műsorvezetője, Marsi Anikó második babáját várja, és első terhességéhez hasonlóan igen sok pluszkilót sikerült magára szednie. Anikó a hatodik hónapban van, tehát a leginkább súlygyarapodós időszak még előtte áll.
jan. 21
10:54
Botránygyanús a South Park készítőinek új sorozata (est.hu)
A fáradhatatlan agytröszt, Trey Parker és Matt Stone megint új fejszébe vágja a fáját, hogy tudatos képzavarral éljünk.
jan. 21
11:31
Esküvői Kiállítás a Sportarénában (NLCafé)
Az év legnagyobb esküvői kiállítását rendezik meg január utolsó hétvégéjén a Papp László Budapest Sportarénában.
jan. 21
12:43
Kódolt üzenet - mit jelentenek az ábrák és a feliratok a csomagoláson? (NLCafé)
Vajon tudod, hogy pontosan mit jelentenek a különböző ábrák és feliratok a kozmetikumok csomagolásán? Ezek a jelek fontos információkat hordoznak, melyek birtokában tudatosabban választhatsz a polcról.
jan. 21
12:45
A sólet jó lett! (NLCafé)
Laza sorozatot indítunk útjára Tamás rovatán belül. Megismerkedünk más népek más ízeivel, távolabbiakkal és közelebbiekkel egyaránt. Az első fejezetben a zsidó konyha legjellemzőbb ételeivel ismertet meg bennünket Tamás és segítőtársa, Eszter.
jan. 21
14:31
Jakupcsek nem kér a celebekből (NLCafé)
A műsorvezető a közelmúltban adott életet kislányának, most pedig 46. születésnapja alkalmából ismét feltűnt a képernyőn. Természetesen csak vendégként szerepelt a műsorban, hiszen utána sietett haza kisbabájához.
jan. 21
15:43
Katie Holmes tűzbe teszi a kezét (NLCafé)
Katie Holmest választották a Prada testvérmárkája, a Miu Miu 2009 tavaszi kollekciója kampányarcának. A színésznő a francia Vanessa Paradis-t váltja.
jan. 21
16:36
Kész az új Faces-lemez (est.hu)
Rod Stewarték nem sokat tököltek új lemezük elkészítésével, decemberben és januárban rögzítették a Faces új lemezét.
jan. 21
16:38
A Coldplay és Duffy a Brit Awards nagy esélyesei (est.hu)
Mindkét előadó négy kategóriába nyerhet a britek legnagyobb díjátadóján, mindketten fel is lépnek a gálán.
jan. 21
16:40
Házhoz megy az EST.TV Magazin (est.hu)
Ezentúl postai úton is megrendelhető az EST MEDIA GROUP (EMG) 2008 tavaszán elindított EST.TV Magazinja, mely indulása óta igen nagy népszerűségre tett szert az olvasók táborában. Mivel egyre többen szeretnének hétről hétre rendszeresen hozzájutni a laphoz, a terjesztési pontok mellett mostantól a postai kézbesítés is bárki rendelkezésére áll.
jan. 21
18:06
2008-ban a vígjátékokat szerették a magyar tévénézők (est.hu)
Az RTL Klub sajtótájékoztatón ismertette a 2008-as év legfontosabb nézettségi eredményeit, melyből kiderült, válságos időkben a korábban sikeres akciófilmek helyett inkább vígjátékokkal kapcsolódtak ki a tévénézők.
jan. 21
19:45
Nyafogó celebek országa (Graffiti.hu)
Bárhova is vessen minket az utunk manapság, mindenhol celebekbe botlunk. Az újságok címlapján, a rádióban, a tévében. Kik ők? Ez valami újabb betegség nálunk, magyaroknál? Ha igen, védőoltást akarok, de sürgősen!

Keresés