2009. január 19. hétfő

jan. 19
0:36
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 4. számába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 4. számába! Udvaros Dorottya; Csábítás a neten; A legszuperebb táplálékok; Kaszinók – a színfalak mögött...
jan. 19
10:36
A szezon 10 legszebb csizmája (NLC)
A tavaszi kitekintő után zökkenjünk vissza a mínuszok valóságába, ahol elkél még egy darabig a meleg csizma. Milyen természetes kijelentés! Pedig a nők számára a 19. század elejéig tiltott viselet volt a lázadást jelképező lábbeli, amely később a nemek és a társadalmi csoportok közti egyenlőség szimbólumává vált.
jan. 19
12:25
Melyik stressztípusba tartozol? (NLC)
Mindenki másképp reagál az élet kihívásaira. Van, aki édességgel nyugtatgatja magát, más rágyújt, vagy egy kiadós veszekedéssel vezeti le a feszültségét. Az a mód, ahogy szorult helyzetben viselkedsz, sok mindent elárul a személyiségedről.
jan. 19
13:01
Dögös csajok reggelire (NLC)
Hamarosan igazi dögös csajok uralják reggelente a képernyőt, hiszen két új műsorvezetővel bővül a Reggeli csapata: Horváth Éva és Peller Mariann alig várja, hogy munkába állhasson.
jan. 19
15:25
4 vállalhatatlan és 4 káprázatos estélyi a Golden Globe-on (NLC)
Idén 66. alkalommal adták át az Oscar előfutárát, az Arany Glóbusz-díjat. A báli szezon kezdetén izgalommal merülünk el a lágyan omló anyaghullámok, a habos ruhaköltemények, a színek és sziluettek forgatagában. Persze a sztárok között is van olyan, akiről nem kell példát venni.
jan. 19
15:27
Szerelmi vallomás a színésznő melléhez (NLC)
Az egyik legismertebb amerikai beszélgetős műsor háziasszonya, Oprah Winfrey ki nem állhatja a szilikonmelleket. Műsorában egyenesen szerelmet vallott vendége, Kate Winslet csodálatos dekoltázsának.

Keresés