2009. január 16. péntek

jan. 16
9:36
Hétvégi horoszkóp - január 16-18. (NLC)
Itt az ideje, hogy az Ikrek lezárják a régi ügyeket, az Oroszlán dobálja ki a feleslegesen felhalmozott kacatokat, a Skorpió meg ne a sebeit nyalogassa, hanem tekintsen a jövő felé!
jan. 16
9:38
Egy cseppnyi tavasz a téli napokra - avagy hajtassunk amarilliszt! (NLC)
Unod már a borús, hideg napokat? Vágyódsz a friss tavasz és az üde színek után? A megoldás egyszerű: végy egy virághagymát, és hajtasd ki! Csodás élmény átélni azt, ahogy egy jelentéktelen hagymából pompás növény fejlődik, és ezzel nemcsak a szemnek, de a léleknek is jót tesz.
jan. 16
10:12
Húzz új bőrt a laptopodra! (NLC)
Egyre többen élünk együtt a mindent tudó notebookunkkal, használjuk éjjel és nappal, úton-útfélen. Ha a te kedvenced megsínylette a mindennapi nyüstölést, vagy nem találod elég kifejezőnek a sablonos szürkét vagy a feketét, van egy ötletünk!
jan. 16
11:24
Győzi nem bírta lányok nélkül (NLC)
Újra összeáll a Romantic együttes. Gáspár Győzi kihasználja, hogy éppen nem forgat valóságshow-t, és ismét színpadra áll.
jan. 16
11:26
Érzelmek a várandósság alatt (NLC)
A várandósság utolsó hónapjai új testi-lelki kihívásokat tartogathatnak számunkra.
jan. 16
13:30
Kösd magadra a babádat! (NLC)
Ősi módszer, mostanában mégis úgy tekintünk rá, mint valami különös újdonságra. Újszülött csöppségek egy nagykendővel anyjukra kötve. A babahordozás hívei állítják, ez a legjobb a picinek.
jan. 16
14:24
Alföldi Róbert lesz a századik (NLC)
Január elején jubileumához érkezett a Reflektor Tv népszerű beszélgetős műsora, az „Őszintén – Szily Nórával”. A műsor 2008 áprilisában indult útjára, és az elmúlt háromnegyed évben közel száz ismert közéleti személyiséget látott vendégül.
jan. 16
17:24
Neked kell fogynod? BMI-kalkulátor a mobilodra (NLC)
Szeretnéd egyszerűen és gyorsan kiszámolni a testtömegindexed, hogy megtudd, hány kilótól kell megszabadulnod attól, hogy súlyod magasságodhoz és életkorodhoz megfelelő, egészséges testsúly legyen? Tölts le a mobilodra egy csodás BMI-kalkulátort!
jan. 16
17:26
Megálltál a fogyásban? - Fogyókúra-kalkulátor a mobilodra (NLC)
Hetek óta fogyókúrázol, de egy dekát sem mozdult a mérleg nyelve? Szeretnéd tudni, hogy mennyit kell még fogynod, és hogyan haladtál idáig? Töltsd le fogyókúra-kalkulátorunkat a mobilodra!
jan. 16
17:28
Titoktár alkalmazás a mobilodra! (NLC)
Te is szeretnéd biztonságosan tárolni a pinkódjaidat, számlaszámaidat, telefonszámaidat vagy egy fontos sms szövegét? A telefonodra letölthető hasznos Titoktár alkalmazással ez most egyszerűen sikerülhet!

Keresés