2009. január 16. péntek

jan. 16
9:03
Gyerekek nem, de fiatalok megnézhetik a János vitézt a Nemzetiben (Infostart)
Ismert színészek és fiatal művészek előadásában is színpadra állította Kacsóh Pongrác daljátékát, a János vitézt Alföldi Róbert rendező. A január 16-i bemutatón Stohl András, egy nappal később Mátyássy Bence ölti magára Kukorica Jancsi jelmezét.
jan. 16
12:18
I:Cube (Startlap)
Januárt 17., szombat A Daft Punkkal indult tizenkét éve - a francia hullámot azóta nem csak meglovagolja, hanem gerjeszti. Most például a Merlinben.
jan. 16
12:54
Giccs, gasztrothriller, főnökgyilkosság (Startlap)
Keira Knightley kosztümös szerelmei, Jim Carrey kaotikussá váló élete, roadmovie-ba oltott koprodukciós krimi vagy a spanyol gasztronómiai dokumentum-thriller érdekli jobban? Ezen a héten hat új film közül választhatnak a mozimániások.
jan. 16
21:19
A tökéletes ebéd 875 kiló húsból (Startlap)
A csirke, a hal és a királyrák című spanyol gasztronómiai dokumentum-thrillerből kiderül, mennyire veszélyes szakácsnak lenni, és hogy miként kellene világszínvonalon gondolkodni a konyháról. Ki gondolná, hogy vicces filmmel van dolgunk?
jan. 16
21:54
Soha nem látott felvételek a Doorsról a Sundance Filmfesztiválon (Startlap)
Szombaton este mutatják be a Sundance Filmfesztiválon a Doors együttes történetét feldolgozó első egész estés dokumentumfilmet. A Tom DiCillo rendezte, When You,re Strange című alkotás soha nem látott felvételek segítségével ad betekintést...

Keresés