2009. január 12. hétfő

jan. 12
7:48
Fura filmek vitték az Arany Glóbuszokat (Startlap)
Los Angelesben 66. alkalommal adták át helyi idő szerint vasárnap este az Oscar-díj előfutárának is tekintett Arany Glóbuszokat. Végre Golden Globe-ot kapott Mickey Rourke (legjobb színész), rögtön kettőt Kate Winslet és díjazták a Woody Allen jegyezte Vicky Cristina Barcelonát is.
jan. 12
9:54
Megvan a Magyar Televízió elnökjelöltje (Startlap)
Sztaricskai Tamást jelölte a Magyar Televízió (MTV) elnökének a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnöksége reggeli ülésén - értesült testületi tagoktól a távirati iroda. A magukat megnevezni nem akaró kuratóriumi...
jan. 12
10:30
Kettéosztották az egymilliós Soma-díjat (Startlap)
A Figyelő és az origois elmondhatja most már magáról, hogy van olyan fiatal oknyomozó újságírója, aki az évente egy alkalommal megítélt Gőbölyös Soma-díj tulajdonosa.
jan. 12
12:54
Fővárosi drogteherviselés (Startlap)
Juhász Bence írt egy könyvet. De tévedésben él, és sajnos nem szólt neki eddig erről még senki. Így talán valóban azt hiszi, hogy ha káromkodásokkal és trágárságokkal teleír egy pöttyös drogos könyvet, akkor az gonzó.
jan. 12
18:18
Véres részletek az esti mesében (Startlap)
Az esti mesék nemcsak altatnak, de álmokat is generálnak. Olykor rémálmokat.
jan. 12
23:24
32 millió funkcionális analfabéta Amerikában (Startlap)
Az Amerikai Egyesült Államokban minden hetedik felnőttnek problémái vannak az olvasással. Kaliforniában, de New Yorkban is romlik a helyzet.

Keresés