2009. január 9. péntek

jan. 9
6:45
Amikor egy konzervatív lány borítja fel az agglegények életét (Infostart)
Hogyan forgatja föl egy hirtelen fölbukkanó, konzervatív lány két, a világot igencsak kritikus módon szemlélő agglegény, egy laptulajdonos és egy író életét San Franciscóban? Erről szól a Madách Színház új darabja, Neil Simon És mennyi szerelem című komédiája.
jan. 9
8:42
Több mint 8,5 milliárd forint volt a vezető hazai aukciósházak tavalyi éves forgalma (Spa Trend Online)
Finanszírozási válság ide, gazdasági válság oda, kevés kivételtől eltekintve a magyarországi nagy árverezőházak 2008-ban is felülmúlták az előző években elért eredményeiket. A legalább százmillió forintnyi összleütést produkáló cégek adatait összesítve a tavalyi év műkereskedelmi forgalma több mint nyolcszázmillió forinttal haladta meg a 2007-es, és majdnem 2,5 milliárddal a 2006-os bevételeket.…
jan. 9
9:09
Fábry Sándorral ünnepel a negyedszázados Ghymes (Infostart)
Fennállásának 25. évfordulóját ünnepli és Álombálom című új albumának lemezbemutató koncertjét tartja a Ghymes együttes január 10-én a Papp László Sportarénában. A koncerten több vendég, köztük a Honvéd Táncegyüttes, a Budapesti Ifjúsági Kórus és Fábry Sándor humorista is közreműködik.
jan. 9
15:36
Nagyapáink Mohácsa, a Don-kanyar (Spa Trend Online)
Nagyapáink Mohácsa, a Don-kanyar címmel nyílik az 1943-as doni katasztrófáról a széles közönség által még nem látott dokumentumokat és fotókat is bemutató kiállítás hétfőn a hódmezővásárhelyi Emlékpontban - tájékoztatta az MTI-t Medgyesi Konstantin, az intézmény sajtóreferense.

Keresés