2009. január 20. kedd

jan. 20
6:42
Antony And The Johnsons: The Crying Light (est.hu)
(Secretly Canadian / Neon Music)A páratlan hangú transznemű trubadúr, Antony Hegarty együttesének második albumával, a többek közt Lou Reedet, Boy George-ot és Rufus Wainwrightot is szerepeltető I Am A Bird Now-val 2005-ben váratlanul elnyerte a rangos Mercury-díjat, ám eszében sem volt meglovagolni a hirtelen jött sikert - megmaradt a példaképekkel és rokonlelkű zenészekkel való alkalmi…
jan. 20
8:48
Neil Young: borult a terv, új lemez jön (est.hu)
Neil Young úgy döntött, hogy felrúgja eredeti terveit és előáll egy új lemezzel.
jan. 20
9:42
5 kultikus csoda Európában, amit egyszer az életben látnod kell (NLCafé)
A világnak sokkal, de sokkal több csodája van, mint az a hét, amit az ókor ismert. Közülük válogattunk össze öt látnivalót, amit neked is vétek lenne kihagyni!
jan. 20
9:44
Összeköltöztetek? 7 veszélyes buktató (NLCafé)
Az összeköltözést sokszor követi csalódás, mert a partnerek felismerik, valójában mennyire különbözőek. Azonban ez még nem ok arra, hogy feladjuk a rózsásan induló kapcsolatot. Megtanítunk kezelni az ellentétekből adódó feszültséget!
jan. 20
10:36
5 kultikus csoda Európában, amit egyszer az életben látnod kell (NLCafé)
A világnak sokkal, de sokkal több csodája van, mint az a hét, amit az ókor ismert. Közülük válogattunk össze öt látnivalót, amit neked is vétek lenne kihagyni!
jan. 20
11:13
Paris Hilton nagy barátságtesztje (NLCafé)
Paris Hilton egészen sajátos módját fejlesztette ki annak, hogy megállapítsa, újdonsült ismerőseit csak a hírneve vagy ő maga is érdekli.
jan. 20
11:15
Thai csípős leves (NLCafé)
A thai levesek utánozhatatlan aromáját a csípős, citrusos ízek összhangja, illetve a kókusztej lágysága adja. Az egzotikus hozzávalók kihagyásával is működőképes a dolog, de nem az igazi. Csirke helyett viszont használhatunk gombát vagy rákot is a leves elkészítéséhez.
jan. 20
12:06
D. Tóth Kriszta az év médiaszemélyisége (est.hu)
Az MTV híradósát választották az év médiaszemélyiségének az idén. D. Tóth Kriszta az első női újságíró, aki ebben az elismerésben részesült a Média 2003 Alapítványtól.
jan. 20
13:18
A TV2 alulteljesített (est.hu)
A múlt hetet toronymagasan az RTL Klub nyerte, a hét minden napján a csatorna került ki győztesen. A TV2 tehát nem tudta tartani a formáját, újra leszakadni látszik. Köszönheti ezt a Megasztár hiányának is, de a hétfői krimisorozatok és Doktor House is veszítettek vonzerejükből.
jan. 20
13:20
Félelem a szülőszobán? (NLCafé)
Két héttel ezelőtti levelemet azzal a gondolattal fejeztem be, hogy mennyire megdöbbentett, amikor egy szülész aknamezőn járáshoz hasonlította a szülés folyamatát.
jan. 20
13:22
A 2009-es év üzenete (NLCafé)
A 2009-es év egészen különleges lesz, intenzívebb és felfokozottabb, mint az eddigiek voltak. Az előző 8 évben megkezdődött folyamatok eredménye most érik be. Nem sok esélyünk van már ezeket módosítani, egyetlen dolgot tehetünk: elfogadjuk, amit ad, és kihozzuk belőle a legjobbat.
jan. 20
15:06
40. Magyar Filmszemle: vidéken is (est.hu)
Vidékre is eljut a 2009. január 27. és február 3. között megrendezésre kerülő 40. Magyar Filmszemle. A fővárosi helyszíneken (Palace MOM Park, Budapest Kongresszusi Központ, Uránia Nemzeti Filmszínház, Bem mozi) túl hat vidéki várost lepnek meg a szervezők a legújabb magyar filmterméssel.
jan. 20
15:42
Új arculattal indítja a 2009-es évet a Cartoon Network és a TCM (est.hu)
A Turner Broadcasting System két Magyarországon fogható csatornája, a Cartoon Network és a TCM új arculattal indítja a 2009-es évet. A gyermek- és filmcsatorna márkafrissítésének elsődleges célja olyan dinamikus grafikus megjelenítés létrehozása, amely fenntartja mindkét csatorna közönségének érdeklődését és figyelmét.
jan. 20
15:44
II. Tribute Fesztivál (est.hu)
Nem kaphatsz meg mindent, amit akarsz. Ez ugye tiszta sor. DE. Ahogy Jagger is ajánlotta egykor, azért meg lehet próbálni, hátha. Most például arról van szó, ha nem jutottál még el anyagi okból, kedvhiányból, lehetőség híján vagy bármi más miatt mondjuk egy Motörhead buliba, vagy épp egy SOAD koncertre, itt a lehetőség. A PeCsa II. Tribute fesztjén mindenki ott lesz majd, aki számít és számol.
jan. 20
16:36
Budapestre jön a Scorpions (est.hu)
A német rockzenekar április 21-én koncertezik a SYMA-csarnokban.
jan. 20
16:38
Elkészült az első Iron Maiden-mozi (est.hu)
A dokumentumfilm a brit heavy metal zenekar tavalyi turnéját örökíti meg.
jan. 20
17:31
6 szuper-egyszerű dekorációs ötlet tésztából (NLCafé)
Tévedés ne essék, nem egy mediterrán ételrecept következik! Főzőtudományra sem lesz szükség. Kizárólag nyers száraz tésztát használunk a legújabb dekorációdilihez, hogy hamisítatlan itáliai hangulatot varázsoljunk a konyhában, az étkezőben vagy a terített asztalon.
jan. 20
22:45
Nyafogó celebek országa (Graffiti.hu)
Bárhova is vessen minket az utunk manapság, mindenhol celebekbe botlunk. Az újságok címlapján, a rádióban, a tévében. Kik ők? Ez valami újabb betegség nálunk, magyaroknál? Ha igen, védőoltást akarok, de sürgősen!

Keresés