2009. január 20. kedd

jan. 20
1:00
Úszás: Szepesi Nikolett hétfőn befejezte pályafutását (She)
Befejezte pályafutását Szepesi Nikolett. A 22 éves úszónő hétfőn döntött úgy, hogy felhagy az úszással, miután már nem érezte magában a szükséges tüzet.
jan. 20
4:36
Palikék vesztét magyar versenytársuk okozta? (Behaviour)
Meglepő fordulatot vett az idei Dakar magyar szempontból immár legérdekesebb fejezete, a Szalay kontra Palik-ügy. Szalay Balázs kijelentette, ő nem nyújtott be versenytársa ellen semmilyen beadványt, így nincs is mit tisztáznia Palik Lászlóval, illetve csapatával. A pluszbüntetések miatt végül a 22. helyen végző terepralis az RTL Klubot is megvádolta félretájékoztatással, hamis vádak…
jan. 20
6:06
Nem félnek szurkolni (Blikk)
ESZÉK — Válogatottunk két győzelemmel és egy döntetlennel kezdett a férfikézilabda-vébén, mégsem csak örömteli hírek érkeztek Horvátországból: négy magyar szurkolót, köztük Takács Andrást (38) megverték.
jan. 20
6:06
Miért cserélt edzőt Szávay? Íme! (Behaviour)
Nem történt meglepetés az Australian Open első napján a nők küzdelmében: Szávay Ágnes az utóbbi hónapoknak megfelelően kikapott a világranglistán 95. kazah Galina Voszkobojevától. Lassan felesleges lesz bármilyen reményt fűznünk az egykor 13. magyar lány teljesítményéhez, ugyanis szinte mindegy, ki áll ellene a túloldalon, kizárólag vereség lesz a meccs vége. Szávay edző nélkül maradt: közös…
jan. 20
6:08
Lecseréli edzőjét Szávay Ágnes (Blikk)
Már nem akar tovább dolgozni Kuhárszkyval. Külföldi edzőre bízzák a legjobb magyar teniszezőnőt.
jan. 20
6:10
Megtorpant az Inter (Blikk)
MILÁNÓ — Válságban az Internazionale?
jan. 20
6:12
Csúcskamion (Blikk)
Minden idők legjobb magyar helyezését érte el az egység a világ legnehezebb terepraliversenyén.
jan. 20
6:14
Éremhalmozó gyorskorcsolyázók (Blikk)
TORINO — Nyolc érmet szereztek gyorskorcsolyázóink a torinói Európa-bajnokságon. A magyar csapat egy-egy aranyat és ezüstöt, valamint hat bronzot szerzett.
jan. 20
6:16
Döntős az NFL-ben az Arizona (Blikk)
TAMPA — Esélyes csapat találkozik esélytelennek titulálttal két hét múlva az amerikaifoci-bajnokság (NFL) döntőjében, a Super Bowlon.
jan. 20
6:18
Kincset érő aláírás (Blikk)
Újabb négy évig dolgozik a negyedik ötkarikás aranyéremért a pólótréner.
jan. 20
6:42
"A pénz nem minden" - Kaká biztosan marad a Milannál (Infostart)
Kaká a Milan labdarúgója marad, miután az olasz klub elutasította a Manchester City rekordösszegű ajánlatát a brazil sztárért. Az aranylabdás futballista azt mondta: még fél percig sem gondolkodott az angol egyesület mesés ajánlatán, míg Silvio Berlusconi szerint csodálatra méltó, hogy ekkora összeget visszautasított.
jan. 20
6:42
Kaká az AC Milan labdarúgója marad (Behaviour)
Elutasította a Manchester City rekordösszegű átigazolási ajánlatát és Milánóban marad Kaká, az AC Milan brazil futballsztárja.
jan. 20
6:44
Dakar 2009: Bunkoczit megműtötték! (Behaviour)
Veseköve miatt megműtötték Bunkoczi Lászlót, Szalay Balázs navigátorát egy Buenos Aires-i svájci magánklinikán - erről a Szalay Dakar Team tájékoztatta az MTI-t.
jan. 20
7:00
Czink Melinda továbbjutott (Infostart)
Bejutott a második fordulóba Czink Melinda az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 20
7:00
Australian Open: Czink Melinda a második körben! (She)
Nagyon szép, 6:2, 6:2-es győzelemmel jutott az Australian Open második fordulójába Czink Melinda, aki a román Sorana Cirsteát győzte le simán. A következő fordulóban a 22. helyen kiemelt kínai Cseng Csiével találkozik a magyar teniszező.
jan. 20
7:18
NBA: az utolsó pillanatban döntött Paul és Nowitzki is (She)
Több, rendkívül szoros mérkőzést is játszottak magyar idő szerint hajnalban az észak-amerikai profi kosárlabdaliga 81. játéknapján: a New Orleans Hornets Chris Paul dudaszó pillanatában dobott triplájával nyert, a Houstonnak Jao Ming hozta a győzelmet 2.4-el a vége előtt, Dirk Nowitzki szintén az utolsó másodpercben döntött a 76ers ellen. A nap rangadóját a Lakers nyerte a Cavs ellen.
jan. 20
7:20
Dakar 2009: sikeresen megműtötték Bunkoczi Lászlót (She)
Veseköve miatt megműtötték Bunkoczi Lászlót, Szalay Balázs navigátorát egy Buenos Aires-i svájci magánklinikán – adta hírül a Szalay Dakar Team.
jan. 20
7:36
NHL: nyolc tizedre volt a győzelemtől a Boston, de elbukott (She)
Rendkívüli izgalmakat hozott az észak-amerikai profi jégkorongliga 102. játéknapján a Boston Bruins–St. Louis Blues meccs: a vendégek 4–2-ről álltak fel, 1:20-al a vége előtt szépítettek, 0.8 másodperccel a dudaszó előtt egyenlítettek, és szétlövésben meg is nyerték a mérkőzést! Ovecskin góljával győzött a Capitals, idegenben nyert a ’Canes, a Sabres, a Wild és a Devils, az egyetlen hazai sikert a…
jan. 20
7:54
Kemény Dénes: Ilyesmivel nem lehet viccelni (Infostart)
Nem mindenki tudja átmenteni a válogatott mérkőzésekre a klubmeccseken nyújtott formáját - hangsúlyozta Kemény Dénes a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádiónak adott interjúban. Az újabb négy évre szóló szerződését hétfőn aláíró szakember keresi azokat a fiatal játékosokat, akiket a londoni olimpiáig be tud építeni együttesébe.
jan. 20
7:54
Australian Open: továbbmentek a Williamsek, kiesett Hewitt (She)
Véget ért a centerpályán az Australian Open magyar idő szerint kedd hajnali, helyi idő szerint nappali programja, itt az ideje az eredmények áttekintésének. Igazán nagy meglepetés eddig nem történt, a nőknél és a férfiaknál is nyertek az akár végső győzelemre is esélyesek (a két Williams-nővér, Andy Murray, utóbbi ellen ráadásul Pavel feladta a meccset). Ötjátszmás, hatalmas csatában bukott el a…
jan. 20
9:06
Videó: Silvio Berlusconi bejelenti, hogy Kaká marad a Milanban (She)
Silvio Berlusconi tette le a pontot a Kaká-saga végére hétfő este, mikor bejelentette, hogy a brazil klasszis nem fogadja el a Manchester City ajánlatát, és az AC Milanban marad. „Kaká számára a pénz nem minden, velünk marad, mert vannak fontosabb dolgok az életében. Megadtuk neki a lehetőséget, hogy ha akar, távozzon, de számára léteznek magasabb szempontok is, mint a pénz” – nyilatkozta…
jan. 20
9:06
Hogyan nyerjünk vesztett helyzetből, hogy ne nyerjünk nyert helyzetből (Behaviour)
Felemás szerepléssel tudta le a magyar férfi kézilabda-válogatott az eddigi három mérkőzését a horvátországi világbajnokságon, és így veszélybe került a minimális célkitűzés, a nyolc közé kerülés.
jan. 20
9:42
Espanyol: a második edzőt váltották le ebben az idényben (She)
A spanyol bajnokság 18. helyén álló Espanyol vezetői a második vezetőedzőt menesztették ebben az idényben. A Bartolomé „Tintín” Márquez helyét elfoglaló José Manuel Esnal (közismertebb nevén Mané) sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így a vezetőség búcsút vett a szakembertől.
jan. 20
9:42
Görbicz Anita: A diagnózistól lettem beteg (Behaviour)
Görbicz Anita fejében meg sem fordult, hogy fel kell hagynia a kézilabdázással. Innentől kezdve az orvosi utasításoknak megfelelően él, hogy ismét szebbnél szebb passzokkal, gólokkal örvendeztesse meg a győri és a magyar kézilabda híveit - adja hírül a kisalfold.hu internetes portál.
jan. 20
9:44
Bayern München: Uli Hoeness szerint Sagnol visszavonul (She)
Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere arról számolt be, hogy a héten egyeztet Willy Sagnollal, aki minden bizonnyal hamarosan bejelenti visszavonulását.
jan. 20
10:00
Hoffenheim: Szalai Ádám neve is felmerült Ibisevic pótlására (She)
Vedad Ibisevic, a Bundesligát vezető Hoffenheim bosnyák gólgyárosa a múlt héten súlyos térdsérülést szenvedett, és a klub gyakorlatilag azóta keresi az egész idényre kidőlő csatár utódját. A jelöltek között szerepel többek között a holland Roy Makaay, a svájci Alexander Frei – és egy magyar fiú, a Real Madrid B-csapatánál pallérozódó, 21 esztendős Szalai Ádám is.
jan. 20
10:18
Felkészülési mérkőzés: Donovan ismét gólt lőtt a Bayernben (She)
Idegenbeli felkészülési meccsen aratott győzelmet a Bayern München, a bajorok 2–0-ra verték meg a másodosztályú Kaiserslauternt. Luca Toni már a 25. percben megszerezte a vezetést a vendégeknek, majd a Los Angeles Galaxytól kölcsönvett amerikai Landon Donovan beállította a végeredményt, második gólját szerezve a német együttesben.
jan. 20
10:20
Videó: nézze meg a döntetlennel végződő liverpooli derbi góljait! (She)
A Liverpool 1–1-es döntetlent játszott az Everton ellen a Premier League 22. fordulójának hétfő esti mérkőzésén. Nézze meg a találkozó góljait videón!
jan. 20
10:36
Hertha BSC: ausztrál válogatottal erősíthetnek Dárdaiék (She)
A Hertha BSC labdarúgócsapata előrehaladott tárgyalásokat folytat Scott Chipperfielddel, az FC Basel ausztrál játékosával.
jan. 20
10:38
West Bromwich Albion: Gróf Dávid próbajátékon Gera volt csapatánál (She)
Próbajátékra érkezett Gróf Dávid, a Hibernian fiatal magyar kapusa a Premier League-ben szereplő West Bromwich Albionhoz.
jan. 20
10:54
Anglia: Leandro góllal kezdte a próbajátékát a Bristol Citynél (She)
Remekül kezdődött az angliai próbajáték Leandro de Almeida számára: a magyar válogatott futballista rögtön góllal mutatkozott be a Bristol Citynél.
jan. 20
10:54
Szepesi Nikolett visszavonult (Metropol)
Felhagy a versenyszerű úszással Szepesi Nikolett örökös magyar bajnok, a Kőbánya SC 21 éves Eb-bronzérmes sportolója. A Nemzeti Sport hírét kedden Turi György vezetőedző, Szepesi mestere megerősítette.
jan. 20
10:56
Válogatott: légiósnéző körútra indul a kapitány, Erwin Koeman (She)
Erwin Koeman szövetségi kapitány az elmúlt hétvégét Magyarországon töltötte: szombaton díjátadóként részt vett a Szekszárdi UFC hagyományos utánpótlás-kupáján, vasárnap pedig (többek között Kisteleki István, Szekeres Tamás és Esterházy Márton társaságában) pályára lépett Győrben a Fehér Miklós emlékére rendezett tornán.
jan. 20
11:12
FTC: gerincsérvvel kell megműteni az afrikai légióst (She)
Gerincsérv miatt kell megműteni az NB II Keleti csoportjában szereplő Ferencváros elefántcsontparti légiósát, Tidiane Souarét – adta hírül a 100%Fradi.
jan. 20
11:14
DVTK: Trbovics családi okok miatt távozik Miskolcról (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott az élvonalban szereplő Diósgyőri VTK-val a szerb védő, Dane Trbovics – adta hírül a boon.hu.
jan. 20
11:30
FIFA: négy spanyol került be 2008 álomcsapatába, de nincs olasz (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nyilvánosságra hozta a mögöttünk hagyott év álomcsapatát, melyet a szövetség hivatalos honlapja olvasóinak szavazatai alapján állítottak össze.
jan. 20
11:32
Man. City: Robinho otthagyta a „kékek” tenerifei edzőtáborát (She)
Nem jön Kaká, és a már klubnál levő brazil klasszissal is gondok vannak: a BBC értesülései szerint Robinho egyszerűen otthagyta a Manchester City tenerifei edzőtáborát.
jan. 20
11:34
Női kézilabda BL: a Valcea, a Podgorica és a Krim az ETO ellenfelei (She)
A Győri Audi ETO KC megnyerte a csoportját a női Bajnokok Ligájában, így az első kalapból várhatta a kedd délelőtti középdöntő-sorsolást az Európa Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi székházában.
jan. 20
11:48
Formula-1: bemutatták az új BMW Saubert is - fotók! (She)
Hatodik csapatként a BMW Sauber is bemutatta a 2009-es Formula–1-es versenygépét, méghozzá a spanyolországi Valenciában. A német istálló, amely tavaly az elsők között tesztelte a 2009-es aerodinamikai csomagot, a keddi nap folyamán már pályára is küldi az F1.09-et.
jan. 20
12:24
Robinho elhagyta a Manchester City edzőtáborát (Infostart)
Megbüntetheti a Manchester City Robinhót, miután a brazil futballista elhagyta az együttes spanyolországi edzőtáborát.
jan. 20
12:24
Espanyol: a klub korábbi argentin játékosa az új vezetőedző (She)
Mint beszámoltunk róla, az Espanyol elöljárói menesztették a csapat vezetőedzőjét, José Manuel Esnalt (Manét). A klub már meg is találta a tréner utódját: ahogy várni lehetett, a barcelonai együttes korábbi argentin játékosa, Mauricio Roberto Pochettino ülhet le a kispadra.
jan. 20
12:42
Australian Open: Tsonga, Blake és Monfils is továbbment a férfiaknál (She)
Az ötödik helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsonga, a kilencedikként rangsorolt amerikai James Blake és a 12. helyen kiemelt francia Gaël Monfils is továbblépett az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság első fordulójából.
jan. 20
13:00
Australian Open: egyesben Szávay párospartnere is elköszönt (She)
A nyolcadik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova és a tizenkettedikként rangosorolt olasz Flavia Pennetta is bejutott az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság második fordulójába.
jan. 20
13:18
Premier League: Benítez - nincs nyomás a Poolon; Moyes elégedett (She)
Hétfő este Steven Gerrard, iletve Tim Cahill góljával teljesen igazságos pontosztozkodást hozott a liverpooli derbi, és a két tréner is ennek megfelelően értékelt. Rafa Benítez szerint csapatán nincs nyomás továbbra sem, hiába hullajtottak el fontos pontokat; David Moyes pedig természetesen elégedett a döntetlennel.
jan. 20
13:36
Messi-Ronaldo csatársor a FIFA álomcsapatában (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hivatalos honlapján idén is lehetett szavazni az elmúlt év legjobbjaira, a szervezet pedig ennek alapján összeállította 2008 álomcsapatát.
jan. 20
13:36
Australian Open: Nadal is továbbjutott, nézze meg a teljes eredménylistát! (She)
A világelső, első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal 77 perc alatt továbblépett a belga Christophe Rochus-val szemben az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság első fordulójából.
jan. 20
13:54
Bulgária: Grant majdnem bolgár kapitány lett, de túl sokat kér (She)
Bár tárgyalt a Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFU) és Avram Grant, a Chelsea volt menedzsere, az izraeli szakember nem lesz Plamen Markov utódja – mivel túl sokat kér.
jan. 20
14:12
AC Milan: nem kell műteni a térdfájós Kaha Kaladzét (She)
Nem kell megműteni térdproblémáival Kaha Kaladzét, az AC Milan labdarúgócsapatának grúz hátvédjét.
jan. 20
14:12
Australian Open: Nadal továbbjutott (Behaviour)
A világelső spanyol Rafael Nadal 1 óra 17 perc alatt győzött a belga Christophe Rochus ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.
jan. 20
15:06
Profi ökölvívás: márciusban lesz Klicsko és Gómez címmeccse (She)
Miután a színhelyben és a dátumban is meg tudtak egyezni a felek, az ukrán Vitalij Klicsko március 21-én, Stuttgartban védheti meg a Bokszvilágtanácsnál (WBC) őrzött profi nehézsúlyú világbajnoki címét kihívójával, a kubai Juan Carlos Gómezzel szemben.

Keresés