2009. január 22. csütörtök

jan. 22
0:06
Spanyolország: Szalai két góljával nyert bajnokit az RM Castilla (She)
A spanyol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid Castilla Szalai Ádám két góljával győzte le 2–0-ra a Vecindariót. A meccset a 20. fordulóból halasztották el a havazás miatt, és most pótolták.
jan. 22
0:10
Király-kupa: a Barca nem bírt az Espanyollal a városi derbin (She)
A Barcelona a Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott az Espanyol otthonában. A visszavágóra egy hét múlva kerül sor.
jan. 22
1:00
Holland Kupa: Babos Gáborék kiejtették Vermes Krisztiánékat (She)
A Holland Kupa nyolcaddöntőjének szerdai mérkőzésein négy magyar játékos csapata is érdekelt volt. Babos Gábor csapata, a NEC kiejtette Vermes Krisztián együttesét, a Spartát (mindkét magyar játékos végig játszotta a találkozót), míg a Roda Bodor Boldizsárral, a NAC Breda pedig Fehér Csabával a soraiban jutott tovább.
jan. 22
6:06
Talma már a vb-re gyúr (Blikk)
Elkísérte a Blikk a magyar motorost az edzőterembe.
jan. 22
6:08
Szallerék itthon (Blikk)
Megérkeztek a Dakar-raliról a kamionosok
jan. 22
6:10
Megvan Szávay első győzelme (Blikk)
"Jó volt újra nyerni, hiányzott már a győzelem"
jan. 22
6:12
Sisa a Realt is kikosarazná (Blikk)
Gálhidi György ülhet az NB I-es csapat megüresedett kispadjára.
jan. 22
6:14
Hevesi Tamás három műszakban dolgozik (Blikk)
A REAC-edző Hevesi zenél, és szakvezető a Fradinál.
jan. 22
6:42
Australian Open: Czink Melinda nem bírt kínai ellenfelével (She)
Czink Melinda 7:6, 5:7, 6:3-as vereséget szenvedett a kínai Cseng Csiétől az Australian Open női egyesének második fordulójában.
jan. 22
7:00
Futsal: öt csapattal készült el az MK-elődöntő párosítása (She)
Elkészítették a Magyar Kupa elődöntőjének párosítását, bár a Gödöllői SK–Gyöngyös (9–5) negyeddöntő-mérkőzést a hazaiak megóvták.
jan. 22
7:02
Szombathely: újabb fiatal tehetség került olcsón külföldre (She)
Újabb tehetséges magyar labdarúgót adtak el aprópénzért külföldre: a mindössze 15 esztendős Szolga Mátét a Twente csábította magához.
jan. 22
7:04
Australian Open: Nadal a második kört is simán vette (She)
Az első helyen kiemelt Rafael Nadal a második fordulót is könnyed győzelemmel abszolválta az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon. A spanyol menő a horvát Roko Karanusicot 6:2, 6:3, 6:2-re verte meg.
jan. 22
7:18
Australian Open: Schnyder kiesett, a többi kiemelt nyert (She)
Az Australian Open csütörtöki játéknapján az urakhoz hasonlóan a hölgyeknél sem történt eddig meglepetés, a kiemeltek közül csak a svájci Patty Schnyder kapott ki.
jan. 22
7:20
NHL: szétlövéssel nyert a Boston, 11 gól Denverben (She)
A Boston kétgólos hátrányból állt fel az utolsó harmadban a Toronto ellen, majd nyert szétlövéssel az NHL alapszakaszának 104. játéknapján. A Los Angeles 6–5-re győzött idegenben a Colorado ellen.
jan. 22
7:36
Australian Open: Monfils, Stepánek és Verdasco is győzött (She)
Újabb három kiemelt jutott be az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének 3. fordulójába.
jan. 22
7:54
NBA: a Dallas nagy verést kapott a Milwaukee otthonában (She)
A Milwaukee 34 ponttal verte meg hazai pályán a Dallast az NBA alapszakaszának 83. játéknapján. A Los Angeles-i derbit a Lakers nyerte, győzött a Boston és a Cleveland is.
jan. 22
8:30
Jégkorong Bajnokok Ligája-döntő: döntetlen az első csata (She)
Negyvenhárom másodperccel a vége előtt ütött góllal egyenlített az orosz Magnyitogorszk a vendég Zürich Lions ellen a jégkorong Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzésén.
jan. 22
8:30
Kézilabda: Ne sírj értem, Argentína! (Behaviour)
Kár lett volna azzal hitegetni magunkat, hogy az argentinok elleni negyedik vb-meccs nem sorsdöntő, és majd később még javíthatunk, mert bizony a tegnapi parti igenis az volt: a magyar válogatott győzelme esetén már a középdöntőbe juthatott. A feltételes módból hatvan perc múltán kijelentő lett, a fölényes győzelem hozadéka immáron a középdöntő!
jan. 22
8:32
Kézilabda: a sérüléséből gyógyuló Temes Bernadett újra edz (She)
Szépen javul Temes Bernadett (Dunaferr NK) január elején megműtött térde, és az irányító megkezdhette a könnyített edzéseket.
jan. 22
8:34
Labdarúgás: Szélesi Zoltánt angol játékosügynök figyeli (She)
Szélesi Zoltán napokon belül osztályt és országot is válthat. A francia második ligában feljutásért küzdő Strasbourg 19-szeres válogatott védőjét Angliából figyelik, és elképzelhető, hogy hamarosan a Premier League-ben futballozik majd.
jan. 22
9:24
Zalaegerszeg: Igor Mirceta a görög másodosztályban folytatja (She)
A görög második ligában szereplő Kalamatában folytatja pályafutását a ZTE labdarúgócsapatának szerb-horvát kettős állampolgárságú korábbi labdarúgója, Igor Mirceta.
jan. 22
9:24
Hajnal gólt szerzett (Blikk)
Pazar formában várja a német élvonalbeli futballbajnokság jövő heti folytatását Hajnal Tamás
jan. 22
9:26
Férfi kézilabda-vb: fogadási botrány árnyéka a szerbeken (She)
Nem bundagyanú, csupán fogadási botrány árnyéka vetődött a szerb válogatottra, mégpedig a Brazíliával szemben 32–30-ra elvesztett meccse miatt.
jan. 22
9:26
A Zenit ellen játszik a Loki (Blikk)
Világsztárokkal mérhetik össze erejüket a DVSC labdarúgói
jan. 22
9:42
Czink búcsúzott Melbourne-ben (Infostart)
Czink Melinda három szettben, 7:6 (7-0), 5:7, 6:3 arányban kikapott a kínai Cseng Csiétől az ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában.
jan. 22
10:00
Australian Open: Ancic nyerte meg a horvátok csatáját (She)
Mario Ancic és Ivo Karlovic hatalmas mérkőzést játszott egymással az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság 2. fordulójában. Az ötszettes összecsapást végül 5:7, 7:5, 4:6, 6:4, 6:3-ra Ancic nyerte meg, így ő játszhat a harmadik körben a francia Gilles Simonnal.
jan. 22
10:00
Kádár eddig se játszott, továbbra se fog (Behaviour)
Súlyos sérülést szenvedett Kádár Tamás, a Newcastle United utánpótlás válogatott magyar labdarúgója.
jan. 22
10:02
Videó: nézze meg a Valencia–Sevilla kupameccs öt gólját! (She)
A spanyol Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Valencia hazai pályán 3–2-re legyőzte a Sevillát. Nézze meg a találkozó góljait!
jan. 22
10:18
Newcastle United: Kádár Tamás súlyos sérülést szenvedett (She)
A Sunderland Echo című angol lap beszámolója szerint a Newcastle United magyar védője, Kádár Tamás súlyos sérülést szenvedett a Sunderland elleni hétfői tartalékbajnokin.
jan. 22
10:36
London 2012: 491 millió euró olimpiai falura és sajtóközpontra (She)
További 491 millió euró támogatást ad a brit kormány a 2012-es londoni nyári játékok szervezőinek az olimpiai falu és a sajtóközpont felépítésére – jelentette be Tessa Jowell olimpiai miniszter.
jan. 22
10:38
NB II, Nyugati csoport: a Ferencvárosból erősít a Tatabánya (She)
Közel a megegyezéshez az FC Tatabánya és Szalai Tamás. A Ferencvárosban csak elvétve játszó, 24 esztendős középpályás teljesítményével elégedett P. Nagy László vezetőedző, s vélhetően szerződést is kötnek vele.
jan. 22
10:54
Honvéd: Vincze sípcsonttörést szenvedett a Vecsés ellen (She)
A Soproni Ligában szereplő Budapest Honvéd védője, Vincze Zoltán az első diagnózis szerint sípcsonttörést szenvedett csapata Vecsés elleni edzőmeccsén.
jan. 22
10:56
Ökölvívás: Gómez magabiztos, mindkét Klicskót kiütné (She)
Megkezdte a lélektani hadviselést a Vitalij Klicsko elleni nehézsúlyú világbajnoki mérkőzésre készülő Juan Carlos Gómez.
jan. 22
11:12
DVSC: román középpályást és bosnyák kapust is tesztel a klub (She)
Debrecenben, az élvonalbeli labdarúgó csapatnál egymás kezébe adják a kilincset a különböző nemzetiségű próbajátékosok. Ezúttal egy román középpályás és egy bosnyák kapus érkezett tesztelésre a hajdúsági városba – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 22
11:14
Utánpótlás: díjkiosztó Héraklész-gála pénteken az Uránia moziban (She)
2002 óta immár hagyománnyá vált, hogy az esztendő elején ünnepség keretében jutalmazzák az előző évben legnagyobb sikereket elérő utánpótláskorú sportolókat. Az idei 55 kitüntetett között többen a pekingi olimpián, illetve felnőttvilágversenyen is eredményesen szerepeltek. Az államilag finanszírozott Héraklész-program révén jelenleg 20 olimpiai sportágban mintegy 1900 sportoló kap támogatást.
jan. 22
11:30
Ökölvívás: a jelek szerint elmarad a Hatton–Pacquiao csata (She)
Minden jel szerint elmarad a profi boksz alsóbb súlycsoportjaiban talán a legtöbbre taksált két klasszis versenyző, a fülöp-szigeteki Manny Pacquiao és a brit Ricky Hatton május 2-ra, Las Vegasba tervezett kisváltósúlyú összecsapása.
jan. 22
11:30
A Tottenham feltámadásától a Milan elleni Huszti-gólig - videók (Infostart)
Mozgalmas volt a szerdai nap az európai futballban, több ország kupasorozatában is izgalmas és gólgazdag meccseket rendeztek. Az Inter legyőzte a Romát, míg a Valencia a Sevilla ellen nyert. Angliában hiába jutott a Ligakupa döntőjébe a Tottenham, az együttes edzője csalódott volt. A Milan elleni barátságos találkozón pedig betalált Huszti Szabolcs, a Hannover játékosa.
jan. 22
11:31
Volt elnök, mostani alelnök és MFB vezető a jelöltek (Behaviour)
Hárman pályáznak a Magyar Vívó Szövetség elnöki posztjára: Erős János, Kamuti Jenő és Szalay-Berzeviczy Attila.
jan. 22
11:48
Férfi kézilabda: Zlatko Dimitrovszki távozott Gyöngyösről (She)
Közös megegyezéssel felbontotta a bajnokság végén lejáró szerződését a Gyöngyösi FKK és Zlatko Dimitrovszki (38 éves), a csapat macedón válogatott beállósa.
jan. 22
11:50
Australian Open: Tsonga szoros meccsen jutott túl Ljubicicen (She)
A 2008-ban döntőt játszó Jo-Wilfried Tsonga szoros mérkőzésen verte meg a szebb napokat is látott Ivan Ljubicicet az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyes második fordulójában.
jan. 22
11:52
Labdarúgás: MTK–Haladás meccsel folytatódik a Ligakupa (She)
A Szombathelyi Haladás februári törökországi edzőtáborozása miatt az MLSZ versenybizottsága engedélyezte a MTK Budapest–Haladás Ligakupa-mérkőzés időpontjának módosítását.
jan. 22
11:54
Kerékpár: Kusztor és Cador Rida is előrelépett Argentínában (She)
Az Argentínában zajló Tour de San Luis második szakaszán Kusztor Péter és Cador Rida öt perc hátránnyal ért célba, ám mivel a mezőny több részre szakadva ért célba, a svájci Atlas két magyar légiósa így is ötven helyet lépett előre az összetettben.
jan. 22
12:06
Vívás: hárman pályáznak a szövetség elnöki posztjára (She)
Hárman pályáznak a Magyar Vívószövetség elnöki posztjára: Erős János, Kamuti Jenő és Szalay-Berzeviczy Attila.
jan. 22
12:24
Kosárlabda: újrajátsszák a 20 évvel ezelőtti bajnoki döntőt (She)
Olyan jeles évfordulókat élt-él meg mostanában a bajai kosárlabdázás, hogy amellett nem szabad szó nélkül elmenni, hiszen ezt a sportágat még mindig sokan szeretik, és büszkék arra, hogy egyáltalán kosárlabdázás van a városban, annak ellenére, hogy jó ideje már nem az A-csoportban játszik a felnőttcsapat – kezdte a jubileumi kosárlabdagáláról szóló sajtótájékoztatóját Hosszú István, az egykori…
jan. 22
12:26
Australian Open: Venus hihetetlen vereséget szenvedett (She)
Megtörtént az idei ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon az eddigi legnagyobb meglepetés, miután a spanyol Carla Suárez Navarro meccslabdáról fordítva megverte Venus Williamst a női egyes 2. fordulójában.
jan. 22
12:42
Videó: nézze meg Huszti Szabolcs gólját a Milan ellen! (She)
Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, Huszti Szabolcs, a Hannover középpályása gólt szerzett csapata AC Milan elleni edzőmeccsén. A találkozót az olasz csapat nyerte meg 3–2-re. Tekintse meg a mérkőzés góljait!
jan. 22
13:01
Alpesi sí: Albrecht súlyos sérülést szenvedett edzés közben (She)
Daniel Albrecht edzés közben súlyos sérülést szenvedett a Kitzbühelben található legendás Streif hegyen.
jan. 22
13:03
Úszás: Manaudou örül, hogy nem kell az úszásra gondolnia (She)
Az idén már nem versenyez, így kihagyja a nyári világbajnokságot is, ám még nem vonul vissza Laure Manaudou, a franciák olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszója.
jan. 22
13:05
Australian Open: Blake könnyen, Andrejev nehezen nyert (She)
Újabb két mérkőzés ért véget az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság csütörtöki játéknapján. Az amerikai James Blake három játszmában nyert a francia Sébastien De Chaunac ellen, az orosz Igor Andrejev viszont vért izzadva jutott csak túl a fiatal lett tehetségen, Ernests Gulbison.
jan. 22
13:18
Hajdu: "Nem adjuk meg magunkat!" (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott kiharcolta a legjobb 12 közé kerülést a horvátországi világbajnokságon, mivel a csoportkör negyedik fordulójában 31-20-ra nyert Argentína ellen. Az csak csütörtök estére, az olimpiai bajnok franciák elleni meccs után dől el, hogy a magyar együttes hány pontot visz magával a középdöntőbe.

Keresés