2009. január 22. csütörtök

jan. 22
5:21
Zenetanár? Füldugót neki! (168 Óra Online)
Füldugóhasználatra buzdítja a brit egészségügy a zenetanárokat.
jan. 22
10:54
Idén korábban jön a tavasz (Infostart)
A klímaváltozás kihat az évszakok változására is: az idén majdnem két nappal korábban köszönt majd be a tavasz, mint általában - derült ki egy friss kutatásból.
jan. 22
12:06
Árja ikrek városát hozta létre Mengele Brazíliában? (Infostart)
Egy argentin történész azt állítja: a nácik hírhedt doktora, Josef Mengele felelős azért, hogy egy brazil kisvárosban megdöbbentő számú szőke, kék szemű iker születik.
jan. 22
13:36
Hatékony a kenőcs a szexuális úton terjedő herpesz ellen (Infostart)
Világszerte félmilliárd ember hordozza a szexuális úton terjedő herpesz vírusát. Ezért különösen nagy siker, hogy sikerült kifejleszteni egy olyan kenőcsöt, ami egy héten keresztül is véd a fertőzéstől.
jan. 22
15:06
Az Antarktisz sem menekülhet a klímaváltozás elől (Infostart)
Az Antarktisz, a bolygó egyetlen helye, mely eddig ellenállni látszott a klímaváltozásnak, szintén melegszik - állítják amerikai kutatók a Nature tudományos folyóirat legfrissebb számában.
jan. 22
22:36
Vigyázat! Életveszélyes bicikliút épül! (168 Óra Online)
A Dráva utcában épült botrányos járda- bicikliút miatt, a Magyar Kerékpárosklub Észak-pesti szervezetének kezdeményezésére az MK demonstratív jellegű sajtótájékoztatót hirdet január 27-én, kedden délután 3- kor a Dráva utca- Kárpát utca sarokra. A bringások a közelben megbéníthatják a közlekedést. De mire fel az újabb tiltakozás?

Keresés