2009. január 7. szerda

jan. 7
17:27
Ez az ember elbánt a Karib-tenger igazi kalózaival is (168 Óra Online)
A legendás brit hajóskapitány naplójára bukkantak nemrégiben, aki megmentette az igazi Robinson Crusoe életét és a Karib-tenger számos kalózát a tenger fenekére küldte – írja a Telegraph online kiadása.
jan. 7
19:21
Újabbnál újabb veszélyek leselkednek a fájlcserélőkre (168 Óra Online)
Néhány héttel ezelőtt bukkant fel az a trójai vírus, amelyik blokkolja a két legnagyobb fájlmegosztó oldalra, a Mininovára és a Pirate Bay-re történő bejutást, ezzel egyidőben arról tájékoztatja áldozatait, hogy „a letöltés helytelen dolog.” Erről a torrentfreak.com számolt be.
jan. 7
20:15
Agystimulátorral a súlyos betegség ellen (Infostart)
A agyba ültetett elektródákkal történő stimuláció jelentősen javítja a Parkinson-kórban szenvedők olyan tüneteit, mint a remegés és a mozgás lelassulása, így a gyógyíthatatlan betegséggel élő sok ember számára reményt jelent - állítják amerikai kutatók.
jan. 7
21:27
Lóg a suliból az ebadta kölke? GPS-t a gallérjára! (168 Óra Online)
Műholdas helymeghatározó segítségével követhetik a jövőben a brit szülők gyermekeik mozgását, 3 méteres pontossággal azonosítva, hol is tartózkodik épp a csemetéjük - írja az MTI.
jan. 7
21:29
A Loch Ness-i szörny vajon tud-e a szavazásról? (168 Óra Online)
A Grand Canyon, a Mount Everest és Loch Ness szerepel egyebek közt a világ hét természeti csodája címre esélyes helyszínek között - jelentették be szerdán a szervezők. A jelöltek listájára összesen 222 ország 261 természeti képződménye került fel.

Keresés