2009. január 28. szerda

jan. 28
9:12
5 kedvenc síterepünk (NLC)
A tél vége messze még, a síszezon bőven tart, úgyhogy aki eddig nem döntötte el, hogy idén hol töltsön egy-két csúszós napot vagy hetet, az sem maradt le semmiről – most mi is ajánlunk néhány remek síterepet.
jan. 28
9:14
Kiss Ramóna különköltözne barátjától (NLC)
A Barátok közt szereplője nagy terveket szövöget 2009-re. A Szombat esti láz műsorában annyira megszerette a táncot, hogy azt mindenképpen folytatni fogja, hiszen szeretne sokat tanulni.
jan. 28
10:24
Lazacpástétom (NLC)
jan. 28
10:26
Tésztában sült húspástétom (NLC)
jan. 28
11:18
Sminkelj, mint egy profi! - Ragadj ecsetet! (NLC)
Ecset nélkül nem lehet sminkelni. Kételkedsz? Gondolj a szemhéjtusra vagy a körömlakkra. Ám a szemhéjfestéked, a pirosítód és a rúzsod is szebben mutat, ha pemzlit fogsz a kezedbe.
jan. 28
11:54
D. Tóth Kriszta: Kedves Egyedülálló Anyuka! (NLC)
Brüsszelben, nem messze tőlünk, volt egy szép park, benne egy szobor, anya-apa-gyerek. „A boldog család”, ha jól emlékszem, ez volt a címe. Egy kis tó partjára tették, ha jó idő volt, az apuka feje búbja tükröződött a vízben. Javaslom, hogy Neked is állítsanak egy ilyen szobrot. Mert megérdemled.
jan. 28
14:18
Bugyit villantott a hatvanéves Sigourney Weaver (NLC)
Sigourney Weaver egy talkshow-n igen szerencsétlenül járt. A színésznő ugyanis túl rövid ruhát vett fel, majd a kamerával szemben ült le, és egyszer csak túl heves mozdulatot tett.
jan. 28
14:54
Menjünk biztosra – krumplis ételek (NLC)
Ki hinné, hogy évszázadokkal ezelőtt az európaiak fanyalogva fogadták a burgonyát? Gyanakodtak, mert új volt, piszkos, csúnya és olyan kis... semmilyen. Ma már világszerte az egyik legelfogadottabb étellé vált, talán azért is, mert a történelem nehéz időszakában, a szükség éveiben is bizonyított.

Keresés