2009. január 28. szerda

jan. 28
3:06
Újabb Charlie angyalai-folytatás készül (est.hu)
A nagyvászonra való visszatérésükre készülnek Charlie újabb angyalai, azaz Drew Barrymore, Lucy Liu és Cameron Diaz, akik egy harmadik Charlie angyalai-nagyjátékfilmre készülnek.
jan. 28
4:18
Ismét az élen a Valami Amerika 2. (est.hu)
Visszahódította a trónt a Jim Carrey főszereplésével készült amerikai vígjátéktól, Az igenembertől Herendi Gábor nagy sikerű zenés filmje, a Valami Amerika második része.
jan. 28
6:42
Életek éneke (est.hu)
A magyar, vagy tágabban a kárpát-medencei népzenének Erdély az a meseországa, ahol élő hagyományként maradtak fenn a magyar, román, cigány zenék és táncok, nemcsak dallamokban és szövegekben, de hagyományos táncalkalmakban és a hozzájuk hangszeres zenét szolgáltató hivatásos muzsikásokban, bandákban is. Ezeknek a zenészeknek, illetve táncosoknak a bemutatására vállalkozott Bereczki Csaba rendező…
jan. 28
6:44
Moby: Last Night Remixed (est.hu)
(Mute / EMI)Moby maximálisan kiaknázta ezredfordulós sikerszériáját (Play, Play The DVD, Play The B-Sides, 18, 18 DVD + B-Sides), de a komorabb Hotel albumot (és turné-DVD-jét) gyors kármentésként követő Go - The Very Best Of Moby slágerválogatás (és DVD) után is jött még egy remixgyűjtemény (Go - The Very Best Of Moby: Remixed). Ezek után nem meglepő, hogy a 2008 tavaszán megjelent legutóbbi…
jan. 28
8:48
Megvannak a Fonogram-díj jelöltjei (est.hu)
A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége 2009. február 11-én, szerdán rendezi a magyar zenei élet legnagyobb díjátadóját, a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaestet.
jan. 28
8:50
Itt az újabb Jackson-per (est.hu)
Michael Jackson Thriller című számához annak idején John Landis készített klipet, a rendező most beperelte a popsztárt.
jan. 28
9:12
5 kedvenc síterepünk (NLCafé)
A tél vége messze még, a síszezon bőven tart, úgyhogy aki eddig nem döntötte el, hogy idén hol töltsön egy-két csúszós napot vagy hetet, az sem maradt le semmiről – most mi is ajánlunk néhány remek síterepet.
jan. 28
9:14
Kiss Ramóna különköltözne barátjától (NLCafé)
A Barátok közt szereplője nagy terveket szövöget 2009-re. A Szombat esti láz műsorában annyira megszerette a táncot, hogy azt mindenképpen folytatni fogja, hiszen szeretne sokat tanulni.
jan. 28
10:24
Lazacpástétom (NLCafé)
jan. 28
10:26
Tésztában sült húspástétom (NLCafé)
jan. 28
10:36
Wonderful Days (est.hu)
Egy ökológiai katasztrófa után jóleshet egy kis napsütés. Mehr Licht - mondta Goethe a halálos ágyán, kinek kívánságához most egy csapat túlélő csatlakozik.
jan. 28
10:54
A szállító 3. (est.hu)
A fuvarozó szakember újabb kellemetlen csomagot kap: egy nagyszájú ukrán lányt kéne célba juttatnia, ám hamar kiderül, hogy az út végén nem sok jó vár párunkra.
jan. 28
10:56
Made in Hungaria (est.hu)
A kései becsapódású magyar jampecmozgalom sikere megmutatja, hogy hazánkban semmivel sem lehet elkésni, bármit elő lehet kapni a sufniból. Fontos azonban, hogy kellő stílusérzékkel és felkészültséggel műveljük a nosztalgiát - és esetünkben szerencsére nem lehet ok panaszra!
jan. 28
11:18
Sminkelj, mint egy profi! - Ragadj ecsetet! (NLCafé)
Ecset nélkül nem lehet sminkelni. Kételkedsz? Gondolj a szemhéjtusra vagy a körömlakkra. Ám a szemhéjfestéked, a pirosítód és a rúzsod is szebben mutat, ha pemzlit fogsz a kezedbe.
jan. 28
11:30
Nem vagyok a barátod (est.hu)
Pálfi György előszeretettel kutat a felszín alatt, legyen szó falusi összeesküvésről (Hukkle) vagy generációkon átívelő családi defektusokról (Taxidermia).
jan. 28
11:54
D. Tóth Kriszta: Kedves Egyedülálló Anyuka! (NLCafé)
Brüsszelben, nem messze tőlünk, volt egy szép park, benne egy szobor, anya-apa-gyerek. „A boldog család”, ha jól emlékszem, ez volt a címe. Egy kis tó partjára tették, ha jó idő volt, az apuka feje búbja tükröződött a vízben. Javaslom, hogy Neked is állítsanak egy ilyen szobrot. Mert megérdemled.
jan. 28
13:54
Jön a Grace klinika videojáték (est.hu)
Egyáltalán nem új keletű dolog, hogy egy tévésorozatot videojátékosítanak - nem is olyan régen olyan jól befutott címekkel is megesett ez, mint a Helyszínelők, a 24, a Lost - Eltűntek vagy éppen a Vészhelyzet.
jan. 28
13:56
The Sisters of Mercy (est.hu)
Bár a sötétség erői inkább a háttérben munkálkodnak, néha azonban előmerészkednek, csak azért, hogy feketelelkű követeikkel egyre több és több tagot gyűjtsenek soraikba. A nyolcvanas évek közepén a Sisters of Mercy próbálta áttéríteni a tizenéves lelkeket. Feketemise legközelebb az A38-on.
jan. 28
13:58
ABBA - The Show (est.hu)
Az elmúlt nyár egyik legnagyobb filmes durranása, a Mamma Mia! című musical volt. Nem is csoda, hiszen az ABBA dalaival egyszerűen lehetetlen bukni, és persze Meryl Streep, Pierce Borsnan vagy épp Colin Firth neve is bizonyíték, nem pedig egyszerű ígéret. Az ABBA újra beszédtéma lett, szeretni, vagy nem szeretni őket pedig közügy. Bár Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad és Agnetha…
jan. 28
14:12
Beyoncé (est.hu)
Ma a fél világ Beyoncé akar lenni. A lányok rá akarnak hasonlítani, a fiúk olyan lányokkal szeretnének pörögni, mint ő, akik pedig nem tartoznak sem egyik, sem másik csapatba, azok nyilván nem vetnék meg bankszámláját. Egy szó mint száz, Beyoncé a mai fősodor egyik legnagyobb sztárja, és tegyük hozzá, megérdemelten. Ez a lány tehetséges. Színes, szagos, csili-vili szélesvásznú R&B party április…
jan. 28
14:18
Bugyit villantott a hatvanéves Sigourney Weaver (NLCafé)
Sigourney Weaver egy talkshow-n igen szerencsétlenül járt. A színésznő ugyanis túl rövid ruhát vett fel, majd a kamerával szemben ült le, és egyszer csak túl heves mozdulatot tett.
jan. 28
14:54
Menjünk biztosra – krumplis ételek (NLCafé)
Ki hinné, hogy évszázadokkal ezelőtt az európaiak fanyalogva fogadták a burgonyát? Gyanakodtak, mert új volt, piszkos, csúnya és olyan kis... semmilyen. Ma már világszerte az egyik legelfogadottabb étellé vált, talán azért is, mert a történelem nehéz időszakában, a szükség éveiben is bizonyított.
jan. 28
16:18
Keanu Reeves végre megmentheti a Földet (est.hu)
Keanu Reeves legutóbbi filmjében, az Amikor megállt a Földben a távoli űrből a Föld elpusztítására érkezett idegen lényt alakított. A 20th Century Fox nemrégiben közzétette, hogy a színész most arra kap esélyt, hogy megmentse bolygóját...
jan. 28
16:20
Robbie Williams munkához lát (est.hu)
Az énekes hosszú szünet után újra elkezdett dalokat írni, tavasszal jöhet a stúdiómunka.
jan. 28
17:30
20 éves az Eurosport (est.hu)
Az Eurosport, Európa vezető sport multimédia platformja 20. évfordulóját ünnepli 2009-ben.

Keresés