2009. január 21. szerda

jan. 21
0:09
Miért pont a póktól félünk? (HáziPatika)
Minden harmadik nő és minden ötödik férfi túlságosan tart a pókoktól. Vajon miért nem a méhektől vagy a darazsaktól tartunk, amikor azok sokkal több bajt okoznak az embernek?
jan. 21
0:13
70 éves kisgyerekek - egyre többen lesznek? (HáziPatika)
Az Alzheimer-kór rendkívül alattomosan, lopakodva jön. Aki szenvedő alanyává válik, az kezdetben azt veszi észre, hogy egyre feledékenyebb, romlik a memóriája. Később a gyanakvását teljesen eloszlatja a terjedő betegség.
jan. 21
0:42
Piquet azonos bánásmódban bízik (Formula)
Nem akar Alonso mögött haladni
jan. 21
0:46
Minardi: a kiscsapatok előnyben lehetnek (Formula)
A siker kulcsa a jó autó
jan. 21
1:00
Jégkorong, Mol Liga: hiába nyert a Dab, a Stars a negyedik (She)
A Dunaújváros legyőzte az NZ Starst a Mol Liga alapszakaszának utolsó fordulójában, de a bajnokság végrehajtó bizottságának döntése értelmében elveszített három pontot, s ezért lemarad a rájátszásról.
jan. 21
1:54
Theissen válaszolt Briatore kritikájára (Formula)
A BMW-Sauber nem akart a semmiért fizetni
jan. 21
4:01
Király Viktor döntös dalai (Joy)
Most cd-n hallhatóak azok a dalok, amelyek Viktor tolmácsolásában a döntők során elhangzottak.
jan. 21
4:54
DTM: nem biztos Ralf Schumacher szereplése (Formula)
Még nem sikerült megegyezni
jan. 21
4:54
"A magas tisztség betöltése a politika fogságába esett" (Alternatív Energia)
A korábbitól eltérő munkát végez most Solt Pál (71), a Legfelsőbb Bíróság egykori elnöke: az 55 szobás szállóval, étteremmel rendelkező Magyar Bíróképző Akadémiát igazgatja. De ez majdnem törvényszerű: a művészi hajlamokkal megáldott bíró jó pár helyen kipróbálta magát. Karrierjével tökéletesen elégedett. Úgy érzi, szerencsés ember, soha egyetlen állásáért sem kellett kilincselnie. Munkáját…
jan. 21
5:12
Politikai bosszú lenne a terézvárosi ingatlan botrány mögött? Itt kiderül,hogy... (Alternatív Energia)
A Fidesz–KDNP politikai bosszúját gyanítja Terézváros polgármestere amiatt, hogy az előző ciklus képviselő-testületének MSZP-s és SZDSZ-es tagjait – köztük őt és több jelenleg is aktív kerületi politikust – gyanúsítottként idézte be a rendőrség ügyészségi utasításra. A BRFK egy VI. kerületi ingatlanértékesítés ügyében folytat eljárást hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt. Verók István…
jan. 21
5:12
A felelősség új időszaka kezdődik – hangsúlyozta a 44. amerikai elnök százezrek előtt (Kripto Akadémia)
Nehéz kihívásokra számít Barack Obama. A 44. amerikai elnök, akit tegnap iktattak be sok százezer ember előtt, beiktatási beszédében hangsúlyozta: függetlenül attól, hogy a nehézségeken nem lehet könnyen vagy rövid idő alatt túljutni, Amerika le fogja küzdeni, túl fog jutni ezeken. Kifejtette, hogy Amerika a válság közepén van, háborút folytat az erőszak és a gyűlölet ellen, és a gazdaság helyzete…
jan. 21
5:30
Szexis fehérneműkben pózoltak (Blikk)
Hibátlan alak, szexis fehérnemű, elegáns kalap a kifutón
jan. 21
5:30
Brutális! Fekete Laci öklendezett Bogi vacsorájától! (Életforma)
"Afrika legszebb lexikonjának" titulált Csősz Bogi tegnap este alaposan "beetette" a vendégeit. A tökéletes afrikai menüjétől majdnem éhen is haltak...
jan. 21
5:30
Orosz sztriptíz a jégen (Blikk)
HELSINKI — Ha eddigi eredményeivel nem is tudott maradandót alkotni az orosz Jekatyerina Rubljova (23) a tegnap kezdődött műkorcsolya- és jégtánc-Európa-bajnokság első napján minden fotós őt fényképezte.
jan. 21
5:30
Vajon mit gondol Sólyom, ami először nem ment másodjára fog? (Alternatív Energia)
Ismét Havasiné Orbán Máriát jelölte a köztársasági elnök a Legfelsőbb Bíróság (LB) élére, bár decemberben nem kapta meg a kellő számú szavazatot. Erősen kérdéses, hogy a parlament ezúttal más döntést hoz-e, mint másfél hónapja.
jan. 21
5:32
Mi lesz a hitelemmel? (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Most aztán joggal pánikolnak a devizahitelesek! Tegnap reggel történelmi mélypontot ért el a magyar pénz.
jan. 21
5:32
Európai Neutronkutató Központ lesz hazánkban? (Alternatív Energia)
Ha szerencsénk van és az Európai Unió Tudományos Tanácsának elnöksége is alkalmasnak tartja hazánkat, áprilisban megszülethet a döntés az Európai Neutronkutató Központ (European Spallation Source – ESS) magyarországi megvalósításáról. Az ESS magyarországi felépítésével a hazai kutatók mellett 4-5000 vendégtudós dolgozhat majd a neutronkutatás debreceni fellegvárában, amely több mint 200 milliárd…
jan. 21
5:34
Halálos joghézag (Blikk)
MISKOLC — Morbidnak tűnik, de egy joghézagba is bele lehet halni.
jan. 21
5:36
Ki vizsgálja az elhagyott papírokat? (Blikk)
BUDAPEST — Nem vizsgálják a hatóságok, hogy kerülhettek bizalmas banki papírok egy XV. kerületi játszótérre!!
jan. 21
5:38
Repülő dobta a jégbombát! (Blikk)
NYÍREGYHÁZA — Szinte biztos, hogy egy repülőgépről pottyant le az a másfél mázsás jégtömb, amely a hét végén beszakította Karácsony János (52) nyíregyházi otthonának tetőszerkezetét.
jan. 21
5:39
Minden negyedik magyar ki van bukva (168 Óra Online)
- A magyar lakosság negyede szenved valamilyen idegrendszeri vagy pszichiátriai kórképben - hangsúlyozta Vizi E. Szilveszter agykutató, az Akadémia korábbi elnöke a Magyar Idegtudományi Társaság (MITT) csütörtökön kezdődő konferenciája kapcsán.
jan. 21
5:40
A férfiban a legjobb a pénze (Blikk)
A nők olyan férfit keresnek, akiről sugárzik: biztosítani tudja családja jólétét. Ráadásul az ilyen férfi jobb is az ágyban!
jan. 21
5:42
Előzetesbe kerül a piromán (Blikk)
BUDAPEST ― Ma dönt a bíróság A. Attila előzetes letartóztatásba helyezéséről.
jan. 21
5:44
Jön végre a gáz (Blikk)
MOSZKVA—BUDAPEST — Végre! Orosz gáz érkezett Ukrajna felől Magyarországra.
jan. 21
5:46
Életben van Ophélie? (Blikk)
BUDAPEST–BÉCS – Felcsillant a remény Francis Bretnacherben: lehet, hogy megvan Ophélie.
jan. 21
5:48
Bajnai: Nem feltétlenül kell új költségvetést elfogadni (Infostart)
A gazdasági miniszter szerint az idei év első felében döntés születhet a munkát terhelő adók és járulékok csökkentéséről. Bajnai Gordon az InfoRádiónak azt mondta: nemcsak az áfa emeléséből, hanem más forrásból is megteremthető ennek a fedezete. Több átcsoportosítást a kormány saját hatáskörben megtehet, de parlamenti jóváhagyásra is szükség lesz.
jan. 21
5:48
Duesmann: helyes a nyolc motoros szabály (Formula)
Pontosít a BMW-Sauber technikai szakembere
jan. 21
5:48
Gyurcsány ötmilliárdot ad az övéinek? (168 Óra Online)
- Csaknem ötmilliárd forintnyi támogatást adott a Gyurcsány-kabinet a múlt év végén kormánypárti és papíron független vidéki településeknek. A helyi ellenzék szerint a támogatást gyakorlatilag minden előzmény nélkül ítélték oda - ismerteti a szerdai Magyar Nemzet.
jan. 21
5:48
Olimpia Budapesten! Hiszi hogy képesek vagyunk rá? (Behaviour)
Magyarország a nyári olimpiák történetének nyolcadik legeredményesebb nemzete, és a harmadik a világon az egy főre jutó olimpiai érmek számában. Az örökranglista első tíz helyezettje közül azonban egyedül Magyarország nem rendezett még olimpiai játékokat. Elvileg 2020-ban jöhetne el a mi időnk, ám a gazdasági, politikai realitások ezt nemigen támasztják alá. Vagy mégis?
jan. 21
5:48
Marad a reszketés - A gárdán nem fog a jog? (Alternatív Energia)
Bár a bíróság decemberben – első fokon – feloszlatta a Magyar Gárdát, a szervezethez kötődő mozgalom, a „fekete sereg” tovább menetel. Legutóbb a Parlament előtt demonstráltak, amit a rendőrség tudomásul vett, s – úgy tűnik – ezt a hatályos törvények sem tiltják. A jogszociológus szerint törvénymódosítással lenne megállítható a menetelés, hiszen a feloszlatás nem lehetetlenítette el…
jan. 21
5:48
Ártatlanul csukták le évekre, most milliókra perli a magyar államot (Adó1százalék)
Kérdés, kiengesztelhető-e bármivel az az ember, aki kilenc évig tartó bírósági procedúrát élt át, még börtönben is ült, miközben nem ő okozta azt a halálos tömegszerencsétlenséget, amellyel vádolták és amiért elítélték. A strasbourgi nemzetközi bíróság most milliós kártérítésre kötelezte a magyar államot. Az erkölcsi siker aligha enyhíti Aupek Gábor gépkocsivezető szenvedését, amelyet a hazai…
jan. 21
5:48
Ingyen tippek az olcsóbb síelésért! (Pénzcentrum)
Aki szívesen csúszkál a vastag hóval borított hegyoldalakon, nyilván nem örül neki, hogy történelmi csúcsot döntött az euró árfolyama a forinttal szemben. Tavaly ősz óta már mintegy 15 százalékkal drágult a közös európai fizetőeszköz, ami alaposan leszűkítheti a téli síelésre szánt keretet, ám meg lehet fogni a költségeket néhány egyszerű trükkel....
jan. 21
5:48
Mától ismét drágul a benzin (168 Óra Online)
- Emelte bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
jan. 21
5:50
Heidfeld: a bajnoki cím a cél (Formula)
Kisebb előrelépésekkel is sikeres lehet a csapat
jan. 21
6:06
Mary Zsuzsi: Feleségül mennék Tomihoz (Blikk)
Büszke rá, hogy ő az első nő huszonéves szerelme életében.
jan. 21
6:06
Maradt a Suzuki (Blikk)
10,4 százalékkal csökkent az autók eladása a gazdasági világválság miatt.
jan. 21
6:06
Obama már az első napon nekilát megváltani a világot (Infostart)
Gazdaság, Irak, Közel-Kelet, Guantánamo - a tervek szerint az újonnan beiktatott amerikai elnök már munkába állásának első hetében nekilát megoldani a legégetőbb kérdéseket. Úgy tűnik, mintha Barack Obama egy hét alatt akarná beváltani a hozzá fűzött óriási reményeket.
jan. 21
6:06
Csak Palikot ünnepelték (Blikk)
A Dakar-botrányt kirobbantó Szalayt senki nem várta a Ferihegyi repülőtéren.
jan. 21
6:06
Túlzott becsületességét felehetően részegsége okozta (168 Óra Online)
Igen előzékeny vétkessel akadt dolga a rendőrségnek az Egyesült Államokban: az illető telefonált nekik, hogy karambolozott, az autót lopta, ittasan vezette és még jogosítványa sincs.
jan. 21
6:06
Próbált már graffitit festeni? Most megteheti! (Spa Trend Online)
A kerület graffitijeit gyűjtötte össze az Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény hétfőn nyílt, május 10-ig nyitva tartó, nagyszabású kiállítása. Maczó Balázs kurátor szerint a graffiti csak ürügy, a tárlat arra invitál: beszéljük meg közös ügyeinket. A látogatók maguk is festékszórót ragadhatnak véleményük kifejezésére. Természetesen csak a múzeumban szabad a graffiti!
jan. 21
6:06
2008 csapata (hirado.hu)
A csatársorban nincs meglepetés, a tavalyi év két legjobbját választották meg a szurkolók is
jan. 21
6:07
Tűréshatáron! Szocpol-stop lehet az olcsó benzin ára! (Pénzcentrum)
Nincs túl sok okunk az örömre, ugyanis ma nulla órától ismét ráfejeltek az üzemanyagárakra. A múlt heti 6-6 forintos növekedést még valamennyire bevette az autósok gyomra, de az újabb 7 Ft-os benzindrágítás és a gázolaj egységárának 5 Ft-os emelése már sokakat érzékenyebben érinthet. Érdekvédők szerint a költségvetési egyensúly megteremtésére a 300 forintos benzinárból származó adótöbblet lenne a…
jan. 21
6:08
Tűsarkúba kényszerítették Robert Downey Juniort (Blikk)
LONDON – Magas sarkúba kényszerítette Robert Downey Juniort (43) Guy Ritchie rendező a Sherlock Holmes életéről készült filmben.
jan. 21
6:08
Hol tanuljak tovább? (Blikk)
Számos európai ország felsőoktatási intézményéből is érkeznek kiállítók a Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra.
jan. 21
6:08
Segítünk! (Blikk)
Kriston Attila rákbeteg felesége, Ilona kezelésére a szurkolók és a csapatok árveréseket szerveznek.
jan. 21
6:08
Obama: poroljuk le magunkat! (168 Óra Online)
Amerika sok és nehéz kihívással néz szembe, amelyeken nem lehet könnyen vagy rövid idő alatt túljutni, de Amerika le fogja küzdeni a nehézségeket - jelentette ki Barack Obama, az Egyesült Államok 44. elnöke beiktatási beszédében -- írja az MTI.
jan. 21
6:08
Hatszáz újabb traffipaxot állítanak üzembe három év alatt (hirado.hu)
A tervek szerint a szabályokat tovább szigorítják a közeljövőben
jan. 21
6:10
Zséda öltözteti Fenyőt (Blikk)
SZOMBATHELY – Váratlan segítsége akadt Fenyő Miklósnak, miután másfél órás fergeteges show után lejött az Agóra MSH színpadáról.
jan. 21
6:10
Balzsay Paks hőse (Blikk)
Aláírásért rohamozták meg a diákok a profi ökölvívót.
jan. 21
6:12
Botrány az MTV-ben! (Blikk)
BUDAPEST – Váratlanul levették a képernyőről az m1 Az étterem című gasztronómiai műsorát, amely a hazai sztárvilág krémjét, többek között Kamarás Ivánt, NOX Szilvit, Béres Alexandrát, Varnus Xavert, Kapócs Zsókát versenyeztette egymással vendéglátásból.

Keresés