2009. február 8. vasárnap

febr. 8
5:33
Csúnyán váltak a sztárok (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Liptai Claudia és Gesztesi Károly a héten végre megtörte a hallgatást: mindketten beismerték, hogy kapcsolatuk már nem az igazi, bár továbbra is szeretik egymást, az együttélés egyre nehezebben megy. Ők elegánsan kezelték a helyzetet, pedig rossz példa volt előttük elég.
febr. 8
5:35
Clouseau felügyelő csillárról támad (Blikk)
PÁRIZS — Hány filmben játszott főszerepet Steve Martin (63), amióta három éve világsikert aratott A rózsaszín párduc feldolgozásában? Bizony, egyben sem. Az amerikai komikus azóta csak egy fi met készített, abban is csak mellékszerepe volt. A Rózsaszín Párduc 2.-ben viszont forgatókönyvíróként is részt vett.
febr. 8
5:37
Joshi Bharat bankárnak készült (Blikk)
GÖDÖLLŐ — Indiában lett volna banktisztviselő Joshi Bharat, ha a szüleire hallgat. De ő nem így tett, hanem, mint a mesékben a legkisebb fi ú, elindult felfedezni a nagyvilágot. Ma már Gödöllőn él feleségével Csillával és gyermekükkel, Shilával.
febr. 8
5:39
Kidumálta magát Kiss Ádám (Blikk)
BUDAPEST — Kiss Ádám, a Showder klub ifjú titánja hamarosan komoly kihívásokkal szembesül: a humorista tavasszal végre lediplomázik. Ez már önmagában is nagy dolog lenne, hát még akkor, ha tudja az ember, hogy a hároméves főiskolát épp kétszer annyi idő, hat év alatt sikerült elvégeznie.
febr. 8
5:41
Jutta így dobta be a testét (Blikk)
BUDAPEST ‒ Szeibert Judit (29) sosem tagadta, a popzenei karrier előtt sztriptíztáncosnőként dolgozott Ausztriában, de a férfi rajongók bánatára ezt az időszakot fotó nem dokumentálja.
febr. 8
8:51
Christian Bale magából kikelve káromkodott és verte kollégáit! (Habostorta)
Ezt a botrány nehezebb lesz elsimítani, mint a családi balhét
febr. 8
9:09
Liza Minnelli kigyógyult alkoholizmusából (NLC)
Sikerült letennie a poharat Liza Minnellinek. Az élő legenda néhány éve még borzalmasan festett, és sorra kellett lemondania a fellépéseket.
febr. 8
9:27
2008 legostobább halálesetei (Habostorta)
Nyilvánosságra hozták a tavalyi Darwin-díj nyerteseit
febr. 8
10:39
Borzalom Veszprémben: meggyilkolták Marian Cozmát! (Habostorta)
Megkéselték az MKB három játékosát - Cozma meghalt, Sesum életveszélyben van!
febr. 8
11:15
Hatalmas botrány a levegőben (Habostorta)
Feltörték a kormányzati informatikai rendszert?
febr. 8
11:33
Kirepült a sofőr a Mercedesből Szolnokon (Lánglovagok)
A Mercedes egy villanyoszlopnak ütközött, a sofőr a jármű és az oszlop közé szorult.
febr. 8
11:51
Fodor Zsóka kéri: Ne írják ki Magdi anyust! (Blikk)
Fodor Zsóka sokkal jobban szereti a Barátok köztben általa megformált Magdi anyust, minthogy végleg lemondjon róla. A színésznő interjút adott a Vasárnapi Blikknek.
febr. 8
13:03
Döbbenet! Mi történt Jacko kezével? (Blikk)
febr. 8
13:04
New Yorkból jelentkezik a Kultúrház (comment:com)
Az, hogy egy tízmilliós világvárosban egy tízmilliós kis ország szeretné felhívni magára a figyelmet, tényleg meghatóan vicces. De mondjuk a Doktor Bubóban is sikerült a bolhának majdnem őrületbe kergetnie az oroszlánt azzal, hogy bemászott a fülébe, szóval esélyünk az van. És ezt még csak nem is ironikusan mondom. Természetesen az Extremely Hungary, azaz Csordultig magyar nevezetű…
febr. 8
16:40
Zombik lepték el Madrid utcáit - Nagykép (Startlap)
Tegnap tartották a Zombi büszkeség napját (Zombie Pride Day) Madridban. Élőhalottnak öltözött felvonulók csoszogtak át a városon. A különös társaság a klasszikus Night of the Living Dead (Az élőhalottak éjszakája, 1968.) című zombifilm...
febr. 8
16:58
Kellemes októbert! (comment:com)
Kellemesen nyálkás októberi idő van odakint portyázgató influenzavírusokkal súlyosbítva, tök fölösleges otthagyni a tévét. Ráadásul elkezdhetjük jó korán a tévézést, például Piedonéval, amelynek már a főcíme is elsőosztályú (Piedone, a zsaru, Film+, 17:15). Persze tegyünk úgy, mintha komoly felnőttek lennénk, és ajánljuk gyorsan a Kultúrházat is, amelyben ma Winkler Nóra New Yorkból jelentkezik…
febr. 8
18:27
Személyvonattal ütközött egy autó Agárdon (Lánglovagok)
A Daewoo a félsorompót kikerülve hajtott az átjáróba.
febr. 8
20:51
Képek: Személyautó oldalába hajtott egy motorvonat Agárdon (Lánglovagok)
A Daewoo a félsorompót kikerülve hajtott a sínekre.

Keresés