2009. február 9. hétfő

febr. 9
0:09
Okosít az omega-3 (HáziPatika)
Könnyebben tanulnak és gyorsabban fejlődnek értelmi képességeik az omega-3 zsírsavakat szedő gyerekeknek. A legújabb kutatásokban az omega-3 bevitel hatására javult a gyerekek figyelme, koncentráló készsége, valamint felfogó...
febr. 9
0:13
Mit eszünk a rágógumin? (HáziPatika)
Tisztítja a fogakat, megelőzi a fogszuvasodást, gyógyítja a beleket, fogyaszt, hormont adagol, fület dugít ki, leszoktat, nyugtat, segít koncentrálni. És a mellékhatások? Mi történik, ha lenyelik?
febr. 9
0:17
A hormonkezelés meggyorsítja az agy zsugorodását (HáziPatika)
Úgy tűnik, a változókorban lévő nőknél széles körben használt hormonkezelés felgyorsítja az agy zsugorodását, állítja két frissen megjelent tanulmány.
febr. 9
0:27
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 7. számába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 7. számába! Lady Diana; Kivirágoztunk – kisfüzet a virágokról; Esküvő a Nők Lapja Párkereső segítségével, Új sorozat a Nők Lapja kismamáival; Útitárs – síelés Ausztriában; Nagy elődök nyomában…
febr. 9
5:15
Egy potencianövelő, titkos vizelési módszer - Csak férfiaknak! (Életforma)
Férfiak figyelem! Több égető problémát is megold ez a "furcsa" gyakorlat: többek között erősíti a vesét, és növeli a szexuális teljesítő képességet. Érdemes próbálkozni!
febr. 9
5:15
Veszprémi késelés: elkapták a gyanúsítottat (168 Óra Online)
Az osztrák rendőrök elfogták Raffael Sándort, a veszprémi gyilkosság egyik gyanúsítottját - közölte Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap este az MTI-vel.
febr. 9
5:15
Elfogták az egyik, Cozma meggyilkolásával vádolt férfit (Metropol)
Az osztrák rendőrök elfogták Raffael Sándort, a veszprémi gyilkosság egyik gyanúsítottját - közölte Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap este. Az osztrák rendőrség a magyar határtól nem messze, az ausztriai A2-es autópályán tartóztatta fel, majd azonosította Raffael Sándort.
febr. 9
5:15
2010 őszéig aligha lehet nagy fordulat (Alternatív Energia)
Egy hét múlva, a parlament tavaszi ülésszakán és az azt követő hetekben már nemcsak a válságkezelés irányai, hanem a konkrét válaszok és lépések is egyértelművé válhatnak. Javaslatokból persze eddig sem volt hiány, kérdés, hogy a szakértők szerint is jó irányba mutató elképzelések mennyire valósíthatók meg. A nagyobb, akár strukturális átalakítások nemcsak az ellenzéken, hanem a társadalmi…
febr. 9
5:15
Megkéselt kézilabdások - "Egy ilyen cigánygaleri elől nincs menekvés, ha az felbőszül!" (Adó1százalék)
Cigarettacsikk úszik a vérvörös pocsolya tetején. Órák óta zuhog az eső, de a Skorpió Irish Pub és a Patrióta Lounge nevű, egy épületben lévő szórakozóhelyek előtti kicsiny utcában a tömérdek víz sem volt képes elmosni a vasárnap hajnali borzalom nyomait.
febr. 9
5:17
Kétszázmilliárdos kiadáscsökkentésről döntött a kormány (Alternatív Energia)
Kétszázmilliárd forinttal csökkenti a büdzsé kiadásait a kormány. A tegnapi kormányülésen már döntöttek 60 milliárd zárolásáról. Kétmilliárddal megemelték a rendőrségnek jutó forrásokat.
febr. 9
5:33
Hujber Feri már nem mer kockáztatni (Blikk)
PRÁGA – Noha a TV2 nagy sikerű jeges táncshow-ja két éve volt képernyőn, a verseny győztese, Hujber Feri (34) nem mondott búcsút a jégnek! Igaz, csak nézőként volt jelen Prágában, ahol az elmúlt hét végén a Red Bull Crashed Ice elnevezésű hajmeresztő korcsolyaversenyt rendezték, mert családja eltiltotta az életveszélyes mutatványoktól.
febr. 9
5:33
A megszenesedett holttestek sorban kerülnek elő - eddig 128 (168 Óra Online)
A legfrissebb, hétfőn közzétett rendőrségi adatok szerint Ausztráliában már legkevesebb 128 ember vesztette életét az ország délkeleti részén napok óta tomboló bozóttüzekben - adta hírül az MTI.
febr. 9
5:33
A luxuskiadások ellenzőinek élharcosának milliói... (Alternatív Energia)
Kérdőjeleket vet fel a Fidesz-elnöki kabinetvezetőjének tavalyi vagyonnyilatkozata - állítja az MSZP. Varga László országgyűlési képviselő szerint ugyanis Szijjártó Péter képviselői fizetéséből nem tehetett szert a vagyonnyilatkozatában jelzett három ingatlanra és 50 milliós megtakarításra. Ezért magyarázatot vár a politikustól: miből tudott félretenni, illetve ha igaz, hogy családja támogatta,…
febr. 9
5:33
Pokoli hétvége Ausztráliában (Adó1százalék)
Vasárnap éjjelig nyolcvannégy halálos áldozatot követelt Ausztrália történelmének legnagyobb bozóttüze. A mentésben háromezer tűzoltó, harmincezer katona és harminchét repülőgép vesz részt.
febr. 9
5:33
Londonban tarolt a Gettómilliomos (Metropol)
A Slumdog Millionaire (Gettómilliomos) című, Danny Boyle rendezte brit-indiai alkotás gyűjtötte be a Brit Film- és Tévéművészeti Akadémia (BAFTA) igen megbízható Oscar-előrejelzőnek is tekintett legfőbb elismeréseit a vasárnap esti fényes londoni díjkiosztón, bár a film főszereplője végül díj nélkül távozott a rendezvényről.
febr. 9
5:35
Kis híján lezuhant Snoop Dogg és Jay Z gépe (Blikk)
LAUDERDALE — Rengeteg utas, köztük világsztárok életét veszélyeztette egy floridai charter légitársaság, mert olcsó üzemanyaggal, túlsúlyosra tankolva működtette járatait.
febr. 9
5:35
Már élesben kellene működnie az új ellátórendszernek Budapesten (Alternatív Energia)
Február végére készül el a fővárosi egészségügyi ellátórendszer helyzetelemzésével az a konzorcium, amely azután júniusig 250 millió forintért dolgozza ki a Budapest Egészségügyi Modell szakmai-pénzügyi hatástanulmányát, megvalósítási ütemtervét. A ma már nem kórházholdingnak nevezett, s nem egyben, hanem több lépcsőben megvalósítandó – ajánlásként a következő ciklusra is áthúzódó – tervek…
febr. 9
5:35
A Coldplay és Lil Wayne tarolt a Grammyn (Metropol)
Az 51. Grammy-gálán a magyar díjazottak nem nyertek.
febr. 9
5:37
Sorra mondanak le a sztárok a pénzről (Blikk)
BUDAPEST — Szombati számunkban címlapon számoltunk be arról, hogy Erős Antónia (38) és Szellő István (40) megmentette a kollégákat a kirúgástól azzal, hogy lemondtak a fizetésük 10%-áról. A Híradó csapatához csatlakozott az RTL Klub Fókusz, Házon kívül és a 21. század szerkesztősége is, akik szintén önzetlen segítségről tettek tanúbizonyságot.
febr. 9
5:39
Tom Cruise leégette magát! (Blikk)
RIO DE JANEIRO — Tom Cruise (44) leégette magát! A színész feleségével, Katie Holmesszal Brazíliába látogatott, hogy új filmjét, a Valkyrie-t népszerűsítse.
febr. 9
5:41
Gesztesiék megmentik a házasságukat? (Blikk)
BUDAPEST – Van még esély, hogy Liptai Claudia (35) és Gesztesi Károly (45) megmentse a házasságát! Legalábbis ez derült ki a szombat esti Story-gálán, ahol kéz a kézben jelent meg a sztárpár.
febr. 9
5:51
112 éves piaccal néznek farkasszemet a Tesco buldózerei! (Pénzcentrum)
A lakosság körében történelmi jelentőséggel bíró vásárhely, a régi városfal egy megmaradt darabja és egy száz év körüli lakóépület eshet a Tesco áldozatául. A brit Wigton városában hiába tiltakozik a lakosság a hipermarket építése ellen, a helyi építésügyi osztály február 27-én áldását adhatja a tervekre....
febr. 9
5:51
A gond, hogy fűnek-fának hiteleztek (168 Óra Online)
A lakossági hitelpiac konszolidálásához nem elég a kormány által bejelentett, a munkanélkülivé vált devizahitelesek megsegítését célzó program, hiszen az állástalanok a veszélyeztetett ügyfélréteg mindössze 5-10 százalékát teszik ki - írja a Világgazdaság hétfői számában a kormányjavaslat készítőire hivatkozva.
febr. 9
5:53
Ingyenhitel más kárára! Téged is lehúzhatnak a trükköző lakáshitelesek! (Pénzcentrum)
A forint gyengülésének hatására megemelkedett havi törlesztőrészletek következtében egyre több az olyan magyar háztartás, amelynek teljesen felborult a családi költségvetése. Vannak olyan hiteladósok, akik az egyéb közüzemi számlák tologatásával trükköznek, mások valóban fizetésképtelenné váltak. A pénzügyi gondokkal küzdő családok számára a jelzáloghitel törlesztése után nem mindig marad elég…
febr. 9
6:09
Az euró csúszóbevezetése - egy magyar találmány (Infostart)
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökön, az Országos Érdekegyeztető Tanács képviselőivel való találkozása után mondta azt, hogy nemzeti megállapodásra kell jutni valamennyi társadalmi szereplővel, és közösen kell megalkotni a következő 3-4 év társadalmi-gazdasági programját, amelynek az lenne a célja, hogy Magyarország egy világos utat jelöljön ki az euró bevezetéséhez. Az európai közös pénz…
febr. 9
6:09
Szerelmi horoszkóp (Blikk)
Most megtudhatja, hogyan viselkednek a különböző csillagjegy szülöttei, ha forró érzelmeket táplálnak kedvesük iránt, vagy éppen milyen fortélyokat kell bevetni az áhított személy meghódítására. De kiderül az is, hogy ez az év a flörtök vagy a hűség jegyében telik-e majd a 12 jegy számára.
febr. 9
6:09
Németh Norbert az ász (Blikk)
BUDAPEST — Ki volt a 2008-as esztendő legjobb labdarúgója az NB I-ben szereplők között? Többek között erre a kérdésre várjuk olvasóinktól a választ február 10-ig. A Blikk játéka a végéhez közeledik, a különböző kategóriákban (az év játékosa, az év klubja, az év csatára, az év középpályása, az év védője, az év kapusa) óriási a küzdelem, egyelőre megjósolhatatlan a végeredmény.
febr. 9
6:09
A riói karneválon is hódít az "Obamánia" (Kitekintő)
A riói farsangi mulatságon több ezren fognak Obamának öltözni, míg George W. Bush képmása már lejárt lemez.
febr. 9
6:09
Összevesznek a megszorításon? (Blikk)
BUDAPEST — Ez nem lesz egyszerű! Összesen 60 milliárd forintot zárol szerdán a kormány a minisztériumok költségvetéséből a gazdasági világválság miatt, további 140 milliárd forint elvonására pedig az adó-, illetve a szociális rendszer átrendezéséből számít a kabinet – erről döntött a kormány tegnapi rendkívüli ülésén. A kormány tervei szerint 200 milliárdos megtakarításra van szükség, a gazdasági…
febr. 9
6:09
Halottnak a csók a devizahitelesek mentőcsomagja (Pénzcentrum)
A kormányzat devizahiteleseket segítő csomagja inkább politikai aktus volt, mint valós segítségnyújtás, ez mostanra nyilvánvalóvá vált. De mit lehetne még tenni, hogy ne fulladjon bele a lakosság a meggondolatlanul felvett hiteleibe?...
febr. 9
6:11
Siratják az újvárosi focit (Blikk)
DUNAÚJVÁROS — Szombat este nagy veszteség érte a magyar futballt: az Újpest elleni 5-1-re elvesztett Liga kupamérkőzés után megszűnt a dunaújvárosi focicsapat. Az NB II Nyugati csoportjának 15. helyén álló együttes vezetői múlt hét elején a klub hivatalos honlapján üzentek a játékosoknak, hogy másnap már meg sem kell jelenniük edzésen.
febr. 9
6:11
Szexbomba Obama mellett (Blikk)
WASHINGTON — Alig választották meg az Obama-kabinet egyik legcsinosabb tagját, máris felröppentek a pletykák Ali Campoverdivel kapcsolatban.
febr. 9
6:13
Nem fél a háborútól a magyar válogatott (Blikk)
BUDAPEST — Nyugodtan készül idei bemutatkozására a magyar labdarúgóválogatott. Erwin Koeman (47) szövetségi kapitány együttesének játékosait az sem zavarja, hogy szerdán (Sport1, 18 óra) Tel-Avivban, Izrael ellen kell pályára lépniük. Pedig egy ideig aggasztó hírek érkeztek a palesztin–izraeli háborús konfliktus miatt.
febr. 9
6:13
Horror a műhelyben (Blikk)
KECSKEMÉT — Pillanatok alatt fordult tragédiába Á. Márk (44) élete. A férfi egy munkahelyi balesetben elvesztette a karját, ráadásul végig kellett néznie azt is, hogy imádott fia, Márk szörnyű halált halt mellette.
febr. 9
6:15
Szomorú búcsú (Blikk)
RIGA — Egy ponttal a negyedik helyen végzett a magyar jégkorongválogatott a lettországi olimpiai selejtezőn, miután utolsó mérkőzésén 3-3-as döntetlent követően a büntetőpárbajban 2-1-re alulmaradt az ukrán csapattal szemben. (A jegyzőkönyvekbe azonban 4-3-as végeredmény kerül.)
febr. 9
6:15
Retró farsang (Blikk)
KőSZEG — Ez aztán a farsangi buli. Kisdobosjelmezes, hippifrizurás, Elvis-sérós fura figurák özönlötték el a Jurisics-várat a hét végén.
febr. 9
6:17
Élni akarok! (Blikk)
BÉKÉSCSABA — Ami más gyermekeknek természetes, arról Patrícia (11) csak álmodozik. Szaladni egyet a kertben, traccsolni a környékbeli srácokkal, segíteni anyának vacsorát főzni, mind elérhetetlenek egy olyan kislány számára, aki rajta kívül álló okok miatt még a cipőjét sem tudja megkötni. Pati ugyanis születésekor olyan súlyos oxigénhiányt szenvedett, hogy agyának mozgásközpontja súlyosan…
febr. 9
6:27
Bosszút esküdtek a szíven szúrt Cozmáért (BorsOnline)
A sokszoros magyar bajnok veszprémi kézilabdacsapat óriását, Marian Cozmát vasárnap hajnalban egy szórakozóhelyen meggyilkolták. Két társát, a horvát Ivan Pesicet és a szerb Zsarko Sesumot életveszélyesen megsebesítették. Pedig csak csapattársuk, Iváncsik Gergő kisfiának születését ünnepelték.
febr. 9
6:27
Veszprémi tragédia - két gyanúsítottat elfogtak - képek (Infostart)
Ausztriában elfogott a rendőrség két gyanúsítottat, akik összefüggésbe hozhatók a vasárnap hajnali verekedéssel, amelyben Marian Cozma, a veszprémi kézilabdacsapat 26 éves román beállósa életét vesztette. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádiónak elmondta: egy harmadik gyanúsítottat még keresnek.
febr. 9
6:27
Összefogás az internetes lelki terror ellen (Infostart)
Megállapodást kötnek egymással vezető európai közösségi oldalak kedden Luxembourgban az EU kezdeményezésére arról, hogy összehangolt lépésekkel fogják védeni a fiatalokat az internetes lelki terror ellen.
febr. 9
6:27
Szili Katalinnak döntést kell hoznia (Alternatív Energia)
Szili Katalin szocialista házelnök várhatóan még a héten hoz döntést arról, indul-e a pécsi polgármesteri székért - írja a Magyar Nemzet és a Népszabadság; mindkét lap úgy tudja, az MSZP pécsi küldöttgyűlése február 20-ig határoz a jelölt személyéről.
febr. 9
6:27
Már több mint 100 áldozata van a bozóttüzeknek (Kripto Akadémia)
A legfrissebb, hétfőn közzétett rendőrségi adatok szerint Ausztráliában már legkevesebb 128 ember vesztette életét az ország délkeleti részén napok óta tomboló bozóttüzekben.
febr. 9
6:27
Sarapova visszatér a teniszpályára (Behaviour)
Várhatóan márciusban kezdi újra a versenyzést Marija Saparapova, az oroszok volt világelső teniszezője.
febr. 9
6:27
A japán kormány a konjunktúracsomag kiterjesztését tervezi (ProfitLine)
Az egyre mélyülő japán recesszió miatt a tervezett gazdaságélénkítő csomag bővítését tervezi a japán kormány - közölte a gazdasági miniszter vasárnap este. (ProfitLine.hu)
febr. 9
6:27
Leépülőben a magyar gazdaság (Portfolio)
Az előttünk álló héten a forintpiaci fejlemények mellett az újonnan megjelenő hazai makrogazdasági adatok is tartogathatnak némi izgalmat számunkra. Ma a januári államháztartási számokat teszi közzé...
febr. 9
6:29
Liptai Kárászra cserélte Gesztesit (BorsOnline)
Két buliban két különböző férfival töltötte a szombat estéjét Liptai Claudia. A Mokka műsorvezetője a Story Gálára férje, Gesztesi Károly oldalán mutatkozott, néhány órával később az Újságírók bálján már kollégájával, Kárász Róberttel mulatott.
febr. 9
6:45
Olcsóbban telefonálhatnak a kisvállalkozások (Piac és Profit)
A kis- és középvállalkozások növekvő közterhekkel és egyre magasabb közüzemi számlákkal kénytelenek szembenézni. Kivétel ugyanakkor itt is akad: a telekommunikáció - különösen, ha okosan választják meg a kiegészítő szolgáltatásokat - évről-évre olcsóbbá válik.
febr. 9
6:45
Megerőszakolták Pamela Andersont (BorsOnline)
Nem kapott semmilyen szakmai kitüntetést, egyetlen filmje sem került a mozitörténet klasszikusai közé, mégis meghatározó szerepe volt a kilencvenes évek életérzésének kialakításában. Egyedülálló módon tizenkétszer szerepelt a Playboy címlapján, a szexuális szabadság megtestesítője és a mellnagyobbítás divatjának hírnöke lett. Sorozatunk első részéből kiderül: milyen gyerekkori traumák miatt…
febr. 9
6:45
Tragédia: újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a Cozma-ügyben (She)
Bencze József országos rendőrfőkapitány a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában bejelentette, hogy Budapesten újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe Marian Cozma meggyilkolásának ügyében.
febr. 9
6:45
A visszaszámlálás elkezdődött (Kitekintő)
Napokkal az izraeli előrehozott választások előtt a kampány résztvevői minden lehetőséget megragadnak az eredmény befolyásolására.

Keresés