2009. február 7. szombat

febr. 7
0:24
Testfestés, a testékszerek hatásai és a sebek kezelése (HáziPatika)
Esztétikai és funkcionális hatás. Amire legjobban ügyeljünk: a gondosan megválasztott ékszer, a szalon és a mester!
febr. 7
0:45
Nehéz helyzetben a Lenovo (PCWorld)
A Lenovonak sok mindent újra kell gondolnia, mivel a tavalyi év nem úgy alakult, ahogy várta.
febr. 7
0:45
Ralf Schumacher meg akar változni (Formula)
Villa helyett vidéki ház?
febr. 7
4:57
Horner: Vettelnek előrelépés a Red Bull Racing (Formula)
Egyik csapat sincs hátrányban
febr. 7
5:15
Kétóránként születik csecsemő rendellenességgel (168 Óra Online)
Ugrásszerűen nőtt a rendellenességgel született csecsemők száma, Magyarországon nem egészen kétóránként, Kínában minden félórában születik egy - írja a szombati Népszabadság.
febr. 7
5:15
Lapátra tette Phelpst a műzlibirodalom (168 Óra Online)
A marihuana fogyasztásának súlyos következményei lehetnek. Különösen, ha olimpiai bajnok vagy és ráadásul Michael Phelpsnek hívnak.
febr. 7
5:15
Mesés prémiumok az APEH-nél (168 Óra Online)
Tavaly összesen 16,7 milliárd forint prémiumot oszthatott szét az Adó-, és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal a 15.600 munkatársa között - olvasható a szombati Magyar Nemzetben.
febr. 7
5:33
Randizzunk a képernyőn! (Blikk)
MAGYARORSZÁG – Maradiaknak való a hagyományos ismerkedés? Az internetezők fele vallja: szívesebben keres társat a hálón.
febr. 7
5:33
Félmilliót kap az államtól, aki új autót vesz (168 Óra Online)
Kétmilliárd eurót áldoz Silvio Berlusconi kormánya, hogy új autó és új bútorok vásárlására ösztönözze az olaszokat.
febr. 7
5:35
Tíz éven át molesztált a mohácsi grafikus? (Blikk)
MOHÁCS – Tíz évre visszamenően valamennyi diákját kihallgatja a rendőrség B. Mihálynak (45).
febr. 7
5:37
Ilyen olcsón nyaraltak a kormánytagok! (Blikk)
BUDAPEST – Nekik megéri! És nekünk? Nem a nyaralásra szórja el a vagyonát az az állami vezető, aki a Balatonőszödön található kormányüdülőben tölti el a szabadságát, a „nagykutyákat” jócskán nyomott áron, teljes ellátással együtt napi mintegy 8 ezer forintért várják a főszezonban 3 és 4 csillagos szobákkal.
febr. 7
5:39
Bosszút állt fiáért a komlói Miss Marple (Blikk)
PÉCS – A különös bűnesetben csaknem nyolc év után született jogerős döntés. Pfielf Csabát 2001 szeptemberében brutálisan, egy kábeldarabbal gyilkolták meg cége telephelyén. A rendőrök H. Róbertet (32) gyanúsították, de végül ejtették a vádat.
febr. 7
5:41
Miért szöknek el otthonról a tinik? (Blikk)
KAPOSVÁR – Vajon mi viszi rá a gyerekeket, hogy maguk mögött hagyják szerető szüleiket, biztonságos otthonukat? A héten három tini vágott neki a nagyvilágnak, érthetetlen okból. Már megint megszökött Ács Kata (13) is, a kaposvári diáklány, akiért egy egész ország aggódott, amikor egy hónappal ezelőtt eltűnt otthonról.
febr. 7
5:43
Rejtély, hogy esett a jeges Tiszába Évi (Blikk)
MARTFű – Meghallgatta a rendőrség Barta Évit (13), aki eddig tisztázatlan körülmények között került a félig befagyott Tiszába január 14-én.
febr. 7
5:45
Így még nem láttuk Mona Lisát (Blikk)
BUDAPEST – Fény derül végre Mona Lisa titkára! Több mint 10 évig tartott összehozni azt a kiállítást, amelyen mától látható Leonardo da Vinci legendás képe, a Mona Lisa is – igaz, nem az eredeti.
febr. 7
5:51
Totális csődöt mondott az információáramlás - Csőbe húzták XVI. Benedek pápát (Kripto Akadémia)
Elképzelhető, hogy földindulásszerű változásokat hoz a Vatikánban a Williamson-ügy. Federico Lombardi, a Szentszék szóvivője ugyanis a La Croix francia napilapnak adott interjújában kommunikációs reformot követelt a Szentszéknél. Mint mondta, az egyes kongregációk eddig egymástól szinte teljesen elszigetelten működtek, a sajtósok segítségének igénybevétele nélkül. Ám - mint Lombardi fogalmazott -…
febr. 7
5:51
Zuhan a művészmozik látogatottsága: Idén 4-5 artmozi mehet csődbe (Spa Trend Online)
Csökkenő állami támogatás, növekvő üzemeltetési költségek, fogyatkozó nézők, gazdasági válság: ha nem történik érdemi változás, be is csukhatják kapuikat a budapesti art-mozik. Minél kevesebb összegből gazdálkodnak, annál szerényebb repertoárral versenghetnek a nézők kegyeiért - amelynek következményeihez nem kell nagy jóstehetség. Mit is tehetnének ebben rózsásnak éppen nem mondható helyzetben az…
febr. 7
5:51
Három hónapja nincs érdemi eredmény a kettős romagyilkosság ügyében (Adó1százalék)
Hiába tűztek ki tízmillió forintos nyomravezetői díjat, ma sincs reményt keltő eredmény a november elején történt kettős romagyilkosság ügyében. A faluban már nem beszélnek sokat az eseményekről, de a cigánysoron nincs nyugalom.
febr. 7
5:51
"Az MSZP hülyét csinált Gyurcsányból, Gyurcsány Draskovicsból. (Alternatív Energia)
"Az MSZP hülyét csinált Gyurcsányból, Gyurcsány Draskovicsból. aki ahelyett, hogy felállt volna, röhejessé tette önmagát, s így együtt mind a gyávák pártja - a miniszterelnök, a miniszter és minden egyes tanácsadója - , akik még ezt is lenyelték, ezek együtt mind: hisztérikus gyávaságukban viccet csináltak a jogállamból, az emberi jogokból, az antidiszkriminációs törvényekből, a regionális…
febr. 7
5:51
Most már biztosan nem lesz ott válogatottunk a téli olimpián (Behaviour)
A rigai olimpiai selejtezőn résztvevő magyar jégkorong-válogatott számára a házigazda lettek ellen elszenvedett csütörtöki vereséggel távolra került a kvalifikáció lehetősége. Az olaszokkal szemben több esélyünk volt, de nem éltünk vele, így gyakorlatilag búcsút is intett Pat Cortina alakulata a 2010-es vancouveri játékoknak.
febr. 7
6:09
Ki futott be a Való Világból? (Blikk)
BUDAPEST – „Adj ki egy lemezt, és híres lehetsz!” – akár ez is lehetne a mottója annak a számtalan ismeretlen előadótól származó albumnak, amely évről évre a zenei piacra kerül. A ValóVilág megszűntével muszáj volt fenntartaniuk a közönség érdeklődését a szereplőknek, ennek érdekében pedig többségük a zenei szférában próbált szerencsét. Sikertelenül – ez derül ki a Fókusz Plusz ma esti adásából az…
febr. 7
6:09
Képes vagy a háttérből irányítani? (Blikk)
Szerinted például miért hívják fel egymást leggyakrabban a párok? Hogy fülébe súgják kedvesüknek: „szeretlek”, esetleg azt beszélik meg, mi legyen aznap a vacsora? S arról mit gondolsz, mitől válik elviselhetetlenné a kapcsolat a legtöbb fiatal nő számára? A Blikk szexológus szakértője, dr. Rusz Edit segítségével most tesztelheted, feltételezéseid vajon helytállóak-e.
febr. 7
6:09
Rudolf a nyerő szakértőink szerint (Blikk)
BUDAPEST – A Debrecen csatárát, Rudolf Gergelyt tartják esélyesnek a Blikk szavazásán.
febr. 7
6:09
Ezermilliárdos kérdések a vasárnapi kormányülésen (Alternatív Energia)
Újabb soronkívüli ülést tart vasárnap a kormány - értesült a Népszava. A kabinet napirendjén azok a kérdések szerepelnek, amelyek a miniszterelnök által a január 29-i parlamenti ülésen bejelentett ezermilliárd forintos adóátrendezési csomag kidolgozásához kellenek. (A reformcsomag közjogi részéről, a kisebb parlamentről múlt vasárnap tárgyalt a kabinet.) A holnapi ülésen várhatóan tárgyalnak az…
febr. 7
6:11
Szeress most, barát lettem! (Blikk)
BUDAPEST – Új szereplővel bővül a Barátok közt népszerű sorozata Kárpáti Levente (47) személyében. A nézőknek nem lesz ismeretlen az új arc, hiszen korábban Pintér Ferenc karakterét alakította a Szeress most! című szappanoperában. Kárpáti most egy szélhámos rossz fiú, Valter, aki Berényi Miklós és Bartha Zsolt által kerül képbe, és egy nem mindennapi szerelmi szállal is bonyolódnak a körülötte…
febr. 7
6:11
Badra erotikus naplója (Blikk)
febr. 7
6:11
Bajusszal edzett a Fradi (Blikk)
VALLETTA – Divatot teremtettek a Ferencváros labdarúgói a máltai edzőtáborban. A zöld-fehérek játékosai igencsak nagy meglepetést keltettek a kinézetükkel. Az NB II-ben szereplő csapat tagjai úgy döntöttek, bajuszt növesztenek az egyhetes felkészülés alatt.
febr. 7
6:11
Mészáros Tamás: Akkor beszélhetne „félrekezelt” válságról, ha bármikor tételesen felsorolta volna pártja saját receptúráját (Alternatív Energia)
Persze, elöljáróban feltehető a kérdés, miért írt összefogásra szólító levelet Fodor Gábor a miniszterelnöknek és az ellenzék legnagyobb pártja elnökének. Aligha azért, mert úgy hitte, ennek a sürgetésnek foganatja is lehet; az SZDSZ elnöke pontosan tudja, hogy Orbán Viktornak esze ágában sincs együttműködni válságkezelésben a kormánnyal. Eddig is számos alkalommal kifejtette már, hogy kizárólag…
febr. 7
6:13
Csollány állítja, nem vágnak át senkit (Blikk)
BUDAPEST – 41 millió 618 ezer forintra büntette meg a Gazdasági Versenyhivatal a Csollány Szilveszter (38) nevével reklámozó vállalatot! A GVH szerint ugyanis az Euro Correct Consulting Kft. megtévesztette az ügyfeleit, a hirdetésekben ugyanis fix törlesztőrészletet ígért, miközben a vállalat fogyasztókat szervez csoportba, akik végül nem pénzt kapnak, hanem úgynevezett vásárlási jogot.
febr. 7
6:13
Veretlenül vonult vissza Calzaghe (Blikk)
Érintetlen maradt a legendás Rocky Marciano (†45) rekordja. A 49 győzelemmel, százszázalékosan visszavonult amerikai ökölvívóra leginkább veszélyes Joe Calzaghe (36) úgy döntött, befejezi csodálatos pályafutását.
febr. 7
6:13
Megmentőt keres a Dunaferr (Blikk)
A főszponzor nem támogatná tovább az együttest
febr. 7
6:15
Sztárok kokóznak a szexi Myra mellett (Blikk)
BUDAPEST – Kismamaként pózol a G5 magazin februári számában a nemzetközileg elismert modell, Cseh Myra (32), aki a képekkel azt szeretné bebizonyítani, hogy egy leendő anyuka is lehet vonzó.
febr. 7
6:15
Röhejes büntetés kapott a drogozó Phelps (Blikk)
BALTIMORE – Jelképes büntetést kapott Michael Phelps (23) azért a fotóért, amelyen marihuánafogyasztásra használt vízipipát tart a szájához. A tizennégyszeres olimpiai bajnok sportoló elismerte, hogy a kép valódi, a versenyzési jogát az Egyesült Államok úszószövetsége pedig mindössze három hónapra függesztette fel.
febr. 7
6:17
Apa lesz Császár Előd (Blikk)
Teljesült az álma, Anna kislányt hord a szíve alatt
febr. 7
6:19
Anita lesz a Blikk Hamupipőkéje (Blikk)
BUDAPEST – A több mint ötszáz jelentkező közül a legtöbb szavazatot kapott öt lány Hamupipőkeként már biztosan részt vehet a február 21-én rendezendő Operabálon. Négy Hamupipőkére a bál honlapján lehetett szavazni, az ötödiket pedig a Blikk-olvasók juttatták be.
febr. 7
6:21
A sztároknak bejött a netes ismerkedés (Blikk)
febr. 7
6:27
Horváth Éva luxuskocsit kapott milliárdos párjától (BorsOnline)
Horváth Éva milliárdost szeret. Az RTL Klub szemrevaló műsorvezetője mindent megtesz, hogy elrejtse a nyilvánoság előtt dúsgazdag párját, akivel információnk szerint már össze is költözött. A sikeres vállalkozó bőkezűen meghálálj az egykori szépségkirálynő szerelmét. Éva legutóbbi születésnapjára többek között egy luxusautót kapott.
febr. 7
6:29
Presserék dühöngenek a botrányos dalverseny miatt (BorsOnline)
Felháborítónak tartja a popszakma krémje az Eurovíziós Dalverseny hazai lebonyolítását. Presser Gáborék érthetetlennek tartják, hogy a magyar könnyűzene szempontjából kiemelt jelentőségű eseményről, miért a nyilvánosság teljes kizárásával döntöttek. A művészek azt gyanítják, a szervezők a bennfentesek számára tartogatták a versenyt.
febr. 7
6:45
Magdi anyus kiborult (BorsOnline)
Hidegzuhanyként érte Fodor Zsókát a hír, miszerint sokan örülnének annak, hogyha nem térne vissza a Mátyás király térre. Lapunk internetes szavazásán ugyanis kiderült: olvasóink negyven százaléka nem látná szívesen Magdi Anyust többet a sorozatban. A színésznő nem érti a döntést, hiszen lépten-nyomon csak pozitív visszajelzésekkel találkozik.
febr. 7
6:45
Lapátra tette a füvező Phelpst a műzlibirodalom (168 Óra Online)
A marihuana fogyasztásának súlyos következményei lehetnek. Különösen, ha olimpiai bajnok vagy és ráadásul Michael Phelpsnek hívnak.
febr. 7
6:45
Egyre sikeresebb a fehérítés: milliárokkal több a költségvetésben (Alternatív Energia)
Tavaly 30-50 milliárd forintot hozott a költségvetésnek a gazdaság kifehéredése - állapította meg a témát vizsgáló bizottság. Úgy vélték, ez elsősorban az elmúlt években hozott kormányzati intézkedéseknek köszönhető. Újabb közép- és hosszútávú intézkedéseket és szemléletváltást is szorgalmaztak, hogy folytatódjon a fekete gazdaság visszaszorítása.
febr. 7
6:47
Itt az amerikai mentőöv (168 Óra Online)
Az amerikai törvényhozás felsőházában, a szenátusban helyi idő szerint péntek este egyezség született a gazdasági ösztönző csomagról, a szavazásra várhatóan még a hét végén sor kerül.
febr. 7
7:03
Orsi melle a legnagyobb (BorsOnline)
Magyarország legnagyobb természetes keblét Kupai Molnár Orsi viseli, aki büszke telt idomaira. Orsit soha nem zavarták hatalmas méretei, sőt, úgy gondolja, igazából a melle lett a védjegye.
febr. 7
7:03
NHL: a Dallas Stars 10 gólt ütött a New York Rangersnek (She)
A Stars 1993-as Dallasba költözése óta a legnagyobb győzelmet aratta. A texasiak az NHL alapszakaszának 115. játéknapján 10–2-re legyőzték a szezon elején még a sokáig a ligát is vezető New York Rangers ellen. A Devils idegenben nyert könnyedén a Thrasers ellen, győzött a Sabres, a Penguins és a Predators is.
febr. 7
7:03
Lauda a tűzbaleset emlékeit idézte fel (Formula)
Újabb győztes csata
febr. 7
7:03
Pokolgépes támadás egy pakisztáni rendőri ellenőrzőpont ellen (Kripto Akadémia)
Pokolgépes támadás ért szombaton hajnalban egy kelet-pakisztáni rendőrségi ellenőrzőpontot, a támadásban legkevesebb hét rendőr életét vesztette.
febr. 7
7:03
Megfagyott áramtartozása miatt egy milliomos (Adó1százalék)
Megfagyott villanyszámla-tartozása miatt egy milliomos aggastyán az Egyesült Államokban.
febr. 7
7:05
Csendre vágyott, bombával fenyegetett (BorsOnline)
Míg a falu jótékonysági bálján mulatozóknál kiürült, addig a szomszédban lakó rokkantnyugdíjas férfinél betelt a pohár. A pihenésre vágyó Bálint megelégelte a ricsajt, tárcsázta a rendőrséget és közölte: bomba ketyeg a csanyteleki iskolában. A bulinak lőttek, igaz: a tűzszerészek nem találtak pokolgépet. De Bálint sem járt jól: nyugalom helyett börtön várhat rá.
febr. 7
7:05
Kerékpár: ellopták a Barloworld csapat 21 kerékpárját (She)
Ellopták a Barloworld huszonegy darab méregdrága kerékpárját a csapat edzőtáborából.
febr. 7
7:21
Tíz versenyzőnek kell bizonyítania az idén (Formula)
Számos helycsere lehet

Keresés