2009. február 10. kedd

febr. 10
9:09
Megmentik kollégáikat az RTL sztárjai (NLC)
A televíziós társaságokat sem kíméli a válság, több csatornánál is elbocsátásokat helyeztek kilátásba. Az RTL Klub műsorvezetői azonban úgy döntöttek, lemondanak fizetésük egy részéről, és megmentik a kollégáikat.
febr. 10
9:11
Anya lettem! - Egy csini bálna lennék? (NLC)
Még mindig a kismamanadrágokat hordom, és csak azzal vigasztalom magam, hogy csúszkálnak rajtam. Úgy lennék én a végzet asszonya...
febr. 10
10:03
10+1 vérforraló tipp, ha otthon töltitek a Valentin-napot (NLC)
Ha pároddal belefáradtatok a mindennapi rohanásba, itt az ideje a közös pihenésnek. A Valentin-nap idén szombatra esik, használjátok ki! Otthoni programtippjeinkkel garantáltan nem fogtok unatkozni.
febr. 10
10:57
6 szerelmes film a Valentin-napi romantikához (NLC)
Gyertyafényes este, egy üveg finom bor és egy kellemes romantikus film. Soha rosszabb indítást Valentin-napra. Összegyűjtöttük a mi kedvenceinket!
febr. 10
12:28
Brad Pitt már megint észveszejtően szexi (NLC)
A 13 Oscar-jelölés és Brad Pitt nagyszerű ajánlólevél a filmnek, de mindenkit az érdekel a legjobban, hogy a film beváltja-e a hozzá fűzött reményeket.
febr. 10
13:22
A tetoválás és a spiritualitás (NLC)
Egyre nagyobb divatja van a tetoválásoknak. Manapság már nemtől, kortól és társadalmi helyzettől függetlenül „varratják” magukat az emberek, és sokszor meggondolatlanul tetetnek magukra szimbólumokat.
febr. 10
15:10
Kate Winslet önmagával versengett (NLC)
Az Oscar-díj egyik előfutárának tartott, vasárnap megrendezett BAFTA-gálán a Gettómilliomos című brit-indiai alkotás gyűjtötte be a legfőbb elismeréseket. Az angol színésznőt ugyanabban a kategóriában kétszer is jelölték.
febr. 10
16:04
Medveczky Ilona gumiarca százezreket ér (NLC)
Ivan és Medveczky Ilona kapcsolatáról egy időben sokat írt a hazai bulvársajtó. A fiatal énekes rajongása határtalan, most képes lenne több százezer forintot is fizetni a revükirálynő arcáról formázott gumimaszkért.

Keresés