2009. február 2. hétfő

febr. 2
7:10
Britney Spears halálra edzi magát (NLC)
Britney Spears nem töltötte lazsálással az elmúlt időszakot: két kisfiú anyukájaként ősszel megjelentette legújabb nagylemezét, most pedig gigaturnéra készülve lázasan edz.
febr. 2
10:46
Kipakoltuk Zimány Linda gardróbját! (NLC)
Sorozatunkban ismert nők ruhásszekrényébe kukkantunk be, hogy bemutassuk kedvenc holmijaikat. Idén elsőként Zimány Linda gardróbját szemrevételeztük, és mi tagadás, volt miből válogatni.
febr. 2
13:46
Áldozatok a divat oltárán, avagy százhúsz csincsilla - egy bunda (NLC)
A divat szélsőséges. Egyes tervezők mindent megtesznek azért, hogy karitatív vagy állatvédő tevékenységükkel és kollekcióikkal hívják fel a figyelmet a pusztításra, míg mások lazán vállat rándítanak. A divat oltárán mindenki azt áldoz fel, amit akar, a lényeg, hogy trendi legyen.
febr. 2
15:16
Lola nem féltékeny Tóth Gabira (NLC)
Lola leszögezte, egyáltalán nem féltékeny, amiért barátnője, a szintén popénekes Tóth Gabi újabb szakmai elismerés előtt áll. Gabi ugyanis jó eséllyel pályázik a soron következő Fonogram díjra, amire az év hazai dala kategóriában jelölték a „Szívemet adnám” című szerzeményért.
febr. 2
15:18
Misztikus párválasztás - Nem is léteznek emberi feromok? (NLC)
A feromonok jelentőségét az állatvilágban már közel fél évszázaddal ezelőtt felfedezték, azt azonban még mindig nem tudjuk biztosan, hogy ezek a vegyületek az emberek közti kommunikációban is szerepet játszanak-e. A közhiedelem szerint igen, méghozzá a szexuális vonzalom területén.
febr. 2
17:58
A Hot Jazz Band és a Four Fathers közös jótékonysági koncertet ad (NLC)
A pestszentlőrinci Dohnányi Ernő Zeneiskola soron következő jótékonysági hangversenyén a Hot Jazz Band és a Four Fathers Énekegyüttes ad műsort.

Keresés