2009. február 23. hétfő

febr. 23
0:09
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 9. számába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 9. számába! Ónodi Eszter; Ajándék Asztrofüzet – Aszcendensek; Hol szökik az energia? – riport; Baricz Katalin fotóművész; Tavaszhírnökök a szobában; Bálok és ruhák…
febr. 23
7:21
Meglepetés az Oscar-gálán (NLC)
Közép-európai idő szerint vasárnapról hétfőre virradó hajnalban átadták az Oscart. Kate Winslet a papírforma szerint díjat nyert, a legnagyobb meglepetés a férfi főszereplő kategóriájában ért mindenkit.
febr. 23
8:16
Még mindig szereti Gesztesit a volt feleség (NLC)
Gesztesi Károly volt apósa szerint a lánya még mindig szerelmes a színészbe. A fiatal nő most ismét gyermeket vár, de még a családtagok sem sejtik, ki az apa.
febr. 23
9:46
Gyönyörű és katasztrofális estélyik az Oscaron (NLC)
Ha az idei Oscar-gálán viselt ruhákat vesszük alapul, kénytelenek vagyunk megállapítani, hogy a válság begyűrűzött Hollywoodba is. Az utóbbi évek legunalmasabb vörös szőnyeges estélyi ruhái közül nehéz volt kiválasztani a legjobbakat, de a legrosszabbakat is!
febr. 23
11:16
Kelt tészta? Nem ördöngösség! (NLC)
Sajnos még mindig hideg van, a napok szelesek, fagynak le az utak, szitál a hó. Jólesik még ilyenkor a magát illatosan kínáló kelt tészta.
febr. 23
11:18
Sós perec (NLC)
Az az igazi, klasszikus, amiről az ember perverz örömmel eszegeti le a sódarabokat.
febr. 23
12:46
Úgyis belefogyok? - Felejtsd el! (NLC)
Cipő, fehérnemű, szoknya, naci. Kinek az egyik, kinek a másik a szenvedélye, van, aki pedig egyszerűen mindenért odavan, amit magára tud aggatni. Így nem csoda, ha a göncök egyik szekrényt a másik után kerítik hatalmukba, lassan pedig az ágyneműtartóba is cipők telepednek.
febr. 23
13:58
Harsányi Levente: Most már el merem mondani: Apa leszek (NLC)
Titokzatoskodik. Félmosoly az arcán, mismásol, kéreti magát. Pedig látszik, hogy valami nagyon fontosat fog mondani, csak azt nem tudja, hogy miként is kezdjen hozzá. Próbálja flegmán, a tőle megszokott lazasággal, de a hangszíne elárulja az érzéseit. „Apa leszek!”
febr. 23
14:52
Mekkora a térigényed? Soma gondolatai (NLC)
Képzeld el, hogy bármit kívánhatsz! 200 négyzetméteres, egy légterű loftot, 35 négyzetméternyi intim kuckót, kétszoba-konyhás álomotthont. Amely csak rólad szól! Te melyiket választanád?

Keresés