2009. február 6. péntek

febr. 6
6:09
Így csábíts! - Segít a számmisztika! (NLC)
Szeretnéd, ha szeretne? Hogy csak téged, és szenvedélyesen, minden vágyadat kitalálva és teljesítve? Ez rajtad is múlik!
febr. 6
7:21
Kátya izgul az Eurovízió miatt (NLC)
Váratlanul érte a hír Tompos Kátyát: ő utazhat Oroszországba, az Eurovíziós Dalfesztiválra. A színésznő Mark helyére „ugrik be”, aki egy szerencsétlen félreértés miatt kényszerült visszalépni a versenyzéstől.
febr. 6
9:28
9 tipp a csábító hálószobáért (NLC)
A csábítás legjobb helyszíne a hazai pálya, vagyis a saját kuckód. Megmutatjuk, hogyan varázsolj belőle buja szerelmi barlangot!
febr. 6
11:34
Hétvégi horoszkóp - február 6-8. (NLC)
Az Ikrek pihenjenek, az Oroszlán ismerkedjen, a Skorpió pedig élvezze a felpörgött hangulatát. Itt a farsang, mindenkire ráfér egy jó hétvége!
febr. 6
11:36
Karmahoroszkóp - február 7-13. (NLC)
Izgalmas lesz a mostani hét is, hiszen hétfőn Magyarország felett csak részleges holdfogyatkozás lesz, és a Nap és a Neptunusz együtt áll, ami mindannyiunkat romantikus hangulatba ringat.
febr. 6
11:38
Félévesen pelus nélkül (NLC)
Árven hét hónapos. Csupán három hétig viselt pelenkát, amíg a császármetszésből teljesen felépült az édesanyja. Azóta nem. Pelus helyett bodyt hord, és úgynevezett ázsiai bilit használ, amely szűkebb és hosszúkásabb hagyományos társainál.
febr. 6
13:58
...csak ne hívják Dr. House-nak! (NLC)
Active ImageMint a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) kutatóprogramjainak vezetője, mely szövevényes orvosi esetekkel foglalkozik, Dr. Willian Gahl hasonlósága a televíziós sorozatsztárhoz, Dr. House-hoz igen szembetűnő.
febr. 6
14:34
I. Szerelem Fesztivál és az Érzékiség Álarcos Bálja (NLC)
A szerelem, az intimitás és a szenvedély rendhagyó ünnepén Soma Mamagésával is találkozhattok.
febr. 6
14:36
Mesterséges megtermékenyítés ötven év felett? (NLC)
Hatvanévesen adott életet a héten mesterséges megtermékenyítéssel fogant ikreinek egy kanadai asszony, miután évtizedekig hiába álmodozott gyermekáldásról, jelentette a CBC csatorna csütörtökön.
febr. 6
18:46
A kor nem számít - sem a zenében, sem az életben! (NLC)
Öt év után ismét Budapesten lép fel a világ egyik legjobb gitárosa, a Deep Purple legendás tagja, Ritchie Blackmore. A gitárfenomén az elmúlt években a reneszánsz zene felé fordult, és feleségével, a nála 26 évvel fiatalabb Candice Night-tal járja a világot. A gyönyörű hangú énekesnőt Long Islandi otthonukban kaptuk telefonvégre.

Keresés