2009. február 13. péntek

febr. 13
7:03
Adásban zokogott a műsorvezető (NLC)
A Danubius Pirítós köztudottan nem karitatív rádióműsor, Kosaras Eszter esetében azonban kivételt tettek a készítők. A műsorvezetőket annyira megérintette a beteg kislány története, hogy elhatározták, a hallgatókkal együtt megpróbálnak adományt gyűjteni a műtétjére.
febr. 13
9:46
9 saját készítésű Valentin-napi üdvözlőlap (NLC)
Létezni sem tudunk e-mail nélkül, mégis egyre nagyobb divat a saját készítésű üdvözlőlap. Csináltunk kilenc egyszerű, olcsó, de bátran vállalható Valentin-napi prototípust.
febr. 13
10:21
Szokatlan Valentin-napi kütyük (NLC)
Ne hidd, hogy a Valentin-nap kimerül a szívekben, a rózsaszínben, Cupidóban és a virágokban! Találtunk néhány tárgyat, amelyek nem giccsesek, de nagyon is passzolnak a szerelmesek ünnepéhez.
febr. 13
11:34
6 tipp, hogy a babaszoba barátságos legyen! (NLC)
Sokan hajlamosak csak legyinteni arra, hogy hol aludjon a kisbaba. Elég egy mózeskosár, amelyet hol ide, hol oda pakolnak a felnőttek. Pedig sokat számít egy saját kis zug, ahol a színek, illatok összhangjában nemcsak a baba, hanem az anya is otthonosan érzi magát.
febr. 13
11:36
Bálint-napi hagyományok (NLC)
Nem gondolnánk - mert az él bennünk, hogy a Bálint-napi ünneplés a rendszerváltás után „érkezett" Magyarországra és vált Valentin-napként ismertté és népszerűvé -, hogy magyar népi hiedelmek is kapcsolódnak Bálint napjához.
febr. 13
13:04
Újabb sztárkollekció a piacon (NLC)
A fiatal színésznő Hilary Duff több kollégájához hasonlóan szintén kipróbálja magát a divattervezésben. A DKNY Jeans számára tervez saját kollekciót Femme for DKNY néven.
febr. 13
13:06
Hétvégi horoszkóp - február 13-15. (NLC)
A Rákok jobban teszik, ha elnapolják a Valentin-napot, a Skorpiók könnyen túlzásokba eshetnek, a Vízöntők pedig gondolják meg, hogyan mesélnek másoknak.
febr. 13
13:08
Eurovíziós vízió - magyar módra (NLC)
Az úgy volt, hogy bő öt évtizede kitalálta valaki az Eurovíziós Dalfesztivált. Remek mókának tűnt, hiszen szórakoztató, és összefoghatja Európa népét, ha legalább egy éjszakára is. Akkor senki sem gondolta, hogy majd csatlakoznak a magyarok is ehhez a nemes versengéshez, és országos botrányokat kavarnak belőle maguknak. Mert mi egyelőre nem tudunk felnőni Európához.

Keresés