2009. február 26. csütörtök

febr. 26
0:27
Videó: nézze meg a szerdai BL-játéknap góljait! (She)
Videómegosztónk segítségével összegyűjtöttük a Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának góljait. Összeállításunkban megtekintheti a Bayern München 5–0-s győzelmét a Sporting Lisszabon ellen, Didier Drogba Juventus elleni győztes gólját, valamint Josszi Benajun Real Madrid elleni, szintén győztes találatát.
febr. 26
0:27
Kiütéses Bayern-siker (Metropol)
Az ötszörös győztes FC Liverpool 1-0-ra győzött a kilenc BL-serleget birtokló Real Madrid otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzéseinek szerdai játéknapján.
febr. 26
4:21
Grigorjan is ringbe lépett az Universum 25. születésnapján (Behaviour)
Kisebb bokszgálával, majd zenés-táncos összejövetellel ünnepelte 25. születésnapját az Universum Box Promotion. A klub híres hamburgi edzőtermében maga Arhur király, azaz Arthur Grigorjan is ringbe lépett. Az eseményen az istálló összes volt és jelenlegi világbajnoka megjelent, így természetesen együtt bulizott a profi ökölvívás elitjével Erdei Zsolt és Balzsay Károly is.
febr. 26
6:09
Hibáztak a meccset lekéső focisták (Blikk)
LONDON – Amatőrcsapatokra sem jellemző hibát követett el az Arsenal a labdarúgó-Bajnokok Ligájában a Roma ellen Robin van Persie (25) góljával 1-0-ra megnyert nyolcaddöntő mérkőzésen.
febr. 26
6:11
Lipcsei Péter titkos edzésnaplója (Blikk)
BUDAPEST – Lipcsei Péter (36) még nem gondol a visszavonulásra, arra azonban már igen, hogy mihez kezd majd, ha abbahagyja a futballt. Az FTC játékosa csakis a focipályán tudja elképzelni magát. Ha már nem rúghatja a lasztit, a pálya mellől, trénerként szeretne irányítani. Lipcsei 1999 óta készül edzői karrierjére, akkor még a Salzburg játékosaként kezdett el naplót vezetni a tréningekről.
febr. 26
6:13
Bárdosi: Kemény leszek (Blikk)
BUDAPEST – MMA-pályafutása talán legfontosabb összecsapása előtt áll Bárdosi Sándor (31). A sydneyi olimpia kötöttfogású birkózó ezüstérmese, a később szumó-világbajnoki címet is szerző sportoló új szakágában szintén közel kerülhet a világelithez.
febr. 26
6:15
Doppingteszt a zuhany alatt (Blikk)
BERLIN – Szoros emberfogással kísérték a doppingellenőrök Dárdai Pált (32). A Hertha BSC labdarúgócsapatát a hét elején meglátogatták a Német Doppingellenes Ügynökség (NADA) szakemberei, és a magyar válogatott középpályását, valamint csapattársát, Patrick Ebertet (21) ellenőrizték, meglehetősen furcsa módon.
febr. 26
6:45
Tenisz: Szávay Ágnes harmadik körös Acapulcóban (She)
Szávay Ágnes két játszmában, 7:6, 6:4-re megverte Roberta Vincit az acapulcói tenisztorna 2. fordulójában, így továbbjutott a harmadik körbe.
febr. 26
7:21
NHL: a címvédő Detroit megleckéztette a ligaelső San Josét (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján a címvédő Detroit Red Wings Henrik Zetterberg vezetésével (és két góljával) hazai pályáján 4–1-re legyőzte a ligaelső San Jose Sharksot. A New York Rangers új vezetőedzője, John Tortorella vereséggel mutatkozott be csapatával, a Rangers szétlövés után kapott ki 2–1-re Torontóban.
febr. 26
7:39
NBA: a Boston Celtics vereséget szenvedett Los Angelesben (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 115. játéknapján a Boston Celtics meglepetésre vereséget szenvedett a Los Angeles Clippers vendégeként. A hazaiak a hajrában szerezték meg a győzelmet, miután fél perccel a mérkőzés vége előtt még a Kelták vezettek egy ponttal.
febr. 26
7:57
Szávay negyeddöntős Acapulcóban (Metropol)
Szávay Ágnes bejutott a negyeddöntőbe az acapulcói salakpályás tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyében.
febr. 26
8:15
Tenisz: Arn Gréta remekül helytállt Venus Williams ellen (She)
Arn Gréta remekül játszott, és döntő szettre kényszerítette a világranglista-5. Venus Williamst, ám kikapott a 220 000 dollár összdíjazású acapulcói női tenisztorna 2. fordulójában. Szávay Ágnes korábban már továbbjutott az olasz Roberta Vincivel szemben, és épp Williams-szel találkozik a 3. fordulóban.
febr. 26
8:33
Tenisz: három spanyol kiemelt búcsúzott Acapulcóban (She)
Az acapulcói férfi tenisztorna 2. fordulójában az előrébb rangsorolt kiemeltek nem hibáztak, három kiemelt spanyol játékos – köztük Carlos Moyá – azonban nem bírt ellenfelével.
febr. 26
8:33
Arn Gréta jól játszott, de veszített Venus Williams ellen (Metropol)
Arn Gréta három játszmában vereséget szenvedett Venus Williamstől, így nem jutott be a negyeddöntőbe az acapulcói salakpályás tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyében.
febr. 26
8:35
Tenisz: C. Rochus megverte a második kiemelt Querrey-t (She)
A belga Christophe Rochus két játszmában legyőzte a második helyen kiemelt Sam Querrey-t a Delray Beachen zajló férfi tenisztorna második fordulójában, ezzel a nyolc közé jutott.
febr. 26
8:51
A doppingellenőrök próbálnak úgy gondolkodni, mint a sportolók (Infostart)
Számos trükköt bevet a tiltott szereket használó sportolók lebuktatása érdekében a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, a WADA. Ezt a szervezet főigazgatója árulta el egy budapesti sajtótájékoztatón.
febr. 26
9:09
NB II, Keleti csoport: Hamar István Vecsésen folytatja (She)
Ismét a másodosztályban futballozhat Hamar István, aki Détári Lajos szakmai igazgató hívására a Vecsési FC-ben folytatja a játékot. Az előző szezonban a Tököl VSK-ban futballozó 38 esztendős csatár osztrák alacsonyabb osztályban is szerepelt.
febr. 26
9:11
Bundesliga: Dortmundban tilos lesz Dietmar Hoppot szidni (She)
A Dortmund vezetősége tudatta a csapat szurkolóival, nem szeretné, ha a hét végi, Hoffenheim elleni bajnokin szidalmaznák Dietmar Hoppot, az újonc tulajdonosát.
febr. 26
9:45
Petre Cozma: 18 új fiam lett (Blikk)
Házat vesz Veszprémben a két és fél hete meggyilkolt Marian Cozma (†26) édesapja.
febr. 26
10:03
Póker: OJ Sámson nyerte meg a jótékonysági versenyt (She)
A hétvégén a fővárosi Monte Carlo Budapest elektronikus pókerasztalai mellett nemes célért gyűlt össze az ország minden szegletéből száz színész, zenész és közéleti szereplő. A résztvevők 800 ezer forint összdíjazású versenyt játszottak vegyes egy- és többasztalos lebonyolításban. S miközben a színészek emelték a tétet, jó alkalmuk nyílt mesterségüket is űzni az asztal mellett, hiszen ki tudna…
febr. 26
10:05
Labdarúgás: béke a japán és dél-koreai szövetség között (She)
A két ország futballszövetségének megegyezése értelmében ismét játszhat egymással barátságos mérkőzéseket Japán és Dél-Korea.
febr. 26
10:39
Bajnokok Ligája: Touré Gallas miatt késett a 2. félidőről (She)
Kolo Touré azt nyilatkozta, azért futott ki késve a Roma elleni meccs második félidejére, mert William Gallasra várt.
febr. 26
10:39
Szibériába szerződhet Konta Barbara férje (Blikk)
Sikeres volt a tomszki próbajáték
febr. 26
10:39
Az UEFA elégedett Magyarországgal (Behaviour)
Három korosztályos Eb-selejtezőnek ad otthont tavasszal Magyarország, ezeket ősszel további négy követi, ezért az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) illetékesei keddtől csütörtökig végigjárták az érintett helyszíneket, megtekintették a stadionokat, edzőpályákat és szállodákat.
febr. 26
10:41
Magyarország: hazánkban szemléztek az UEFA illetékesei (She)
Három korosztályos Eb-selejtezőnek ad otthont a tavasszal Magyarország, ezeket az ősszel további négy követi, ezért az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) illetékesei keddtől csütörtökig végigjárták az érintett helyszíneket, megtekintették a stadionokat, edzőpályákat és szállodákat.
febr. 26
10:57
Tenisz: Venus Williams nem volt felkészülve Arn pörgetéseire (She)
Arn Gréta döntő szettben 6:3, 6:7, 6:4-re veszített a világranglista-5. Venus Williams ellen a 220 000 dollár összdíjazású acapulcói női tenisztorna 2. fordulójában. Az amerikai versenyző blogjában nagyon fárasztónak nevezte a magyar lány elleni összecsapást a mérkőzés után.
febr. 26
11:15
Oroszország: spanyol védőt igazolt a Rubin Kazany a Racingtól (She)
A Rubin Kazany megszerezte a Racing Santander spanyol védőjét, César Navast.
febr. 26
11:15
Fergusonnál járt Kemény (Blikk)
A skót futballedző a dolgozószobáját is megmutatta a magyar pólóskapitánynak
febr. 26
11:33
Felkészülés: a még Csábi vezette Honvéd legyőzte a BKV Előrét (She)
A Budapest Honvéd 3–1-re legyőzte a BKV Előrét felkészülési mérkőzésen. A szerdán kinevezett vezetőedző, Sisa Tibor is megnézte a mérkőzést, de a kispesti együttest még Csábi József vezette a találkozón.
febr. 26
11:35
Válogatott: Koeman otthon és Németországban figyeli légiósainkat (She)
Zsúfolt programot bonyolít le a következő három nap során Erwin Koeman: a szövetségi kapitány hozzávetőlegesen félszáz óra alatt három meccsen három kulcsjátékosát nézi meg élőben – valóságos ingajáratban lesz hazája és Németország között.
febr. 26
11:37
Ökölvívás: Vitalij Klicsko nem bokszolna Maszkajevvel (She)
Beadványt nyújt be a Bokszvilágtanácshoz, a WBC-hez az ukránok nehézsúlyú világbajnoka, Vitalij Klicsko.
febr. 26
11:51
Női kézilabda: új arcok a Pálinger nélküli válogatott keretben (She)
Több új játékos is meghívást kapott a magyar női kézilabda-válogatottba a jövő heti Pannon-kupára.
febr. 26
11:53
Férfi kosárlabda Euroliga: a Partizan közel került a továbbjutáshoz (She)
A Partizan hosszabbításos meccsen győzte le az Unicaja Málagát a férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének G-csoportjában, így – abban az esetben, ha nyer a Panathinaikosz a Lottomatica Roma ellen – már ma bejuthat a negyeddöntőbe.
febr. 26
12:09
NFL: a válság miatt 20 százalékkal csökkentik a béreket (She)
A gazdasági világválság miatt húsz százalékkal csökkentik a profi amerikaifutball-ligában (NFL) dolgozók bérét.
febr. 26
12:11
Atlétika: Liu Hsziang visszavonul, ha újra megsérül (She)
Újabb sérülés esetén visszavonul Liu Hsziang, a kínaiak olimpiai bajnok gátfutója, aki március elején áll újra edzésbe.
febr. 26
12:13
Juventus: Nedved eldöntötte, hogy az idény végén visszavonul (She)
Pavel Nedved bejelentette, hogy az idény végén befejezi karrierjét. A Juventus cseh klasszisa elárulta, még egy BL-siker sem tudná meggyőzni arról, hogy folytassa.
febr. 26
12:15
Golf: Tiger Woods nyolc hónap után győzelemmel tért vissza (She)
Győzelemmel tért vissza a golfpályára Tiger Woods, aki térdműtéte utáni nyolchónapos szünetet követően fogott újra ütőt a kezébe.
febr. 26
12:27
AC Milan: kaliforniai források szerint Beckham marad Itáliában (She)
A Los Angeles Times kaliforniai napilap szerint David Beckham Olaszországban marad, miután a játékos nem szeretne visszatérni a Los Angeles Galaxyhez.
febr. 26
12:45
Fiatalok kerültek a női kézilabda-válogatottba (Infostart)
Több új játékos is meghívást kapott a magyar női kézilabda-válogatottba a jövő heti Pannon Kupára.
febr. 26
12:45
Visszavonul a cseh aranylabdás (Metropol)
A szezon végén befejezi pályafutását Pavel Nedved, a Juventus cseh labdarúgója. "Nem számít ha bajnokok leszünk, vagy esetleg megnyerjük a Bajnokok Ligáját, az idény végén abbahagyom" - nyilatkozta az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hivatalos honlapjának a 36 éves középpályás.
febr. 26
12:47
Három hétre Sevillába utaznak a kajak-kenusok (Infostart)
A hétvégétől három hétig Sevillában, meleg égövi, központi edzőtáborban készül a magyar kajak-kenu válogatott, a hajók már úton vannak, a versenyzők és edzőik szombaton és vasárnap utaznak el Spanyolországba.
febr. 26
13:03
Felkészülés: Davison lemondta a Fradi Nyíregyháza elleni meccsét (She)
Elmarad a Nyíregyháza és a Ferencváros péntekre tervezett felkészülési mérkőzése, pedig a nyírségiek nagyon szerették volna lejátszani a találkozót.
febr. 26
13:05
Kajak-kenu: három hétig Sevillában Stocz Botond válogatottja (She)
A hétvégétől három hétig Sevillában, meleg égövi, központi edzőtáborban készül a magyar kajak-kenu válogatott, a hajók már úton vannak, a versenyzők és edzőik szombaton és vasárnap utaznak el Spanyolországba.
febr. 26
13:07
UEFA-kupa: Huszti együtt edzett társaival Stuttgartban (She)
A keddi edzést kisebb vérömleny miatt kihagyó Huszti Szabolcs szerdán már csapattársaival edzett a stuttgarti Mercedes-Benz Arenában, így elvileg nincs akadálya, hogy a Zenit színeiben pályára lépjen a német csapat elleni UEFA-kupa-párharc visszavágóján.
febr. 26
13:21
Kajak-kenu: három hétig Sevillában edz Storcz Botond válogatottja (She)
A hétvégétől három hétig Sevillában, meleg égövi, központi edzőtáborban készül a magyar kajak-kenu válogatott, a hajók már úton vannak, a versenyzők és edzőik szombaton és vasárnap utaznak el Spanyolországba.
febr. 26
13:39
UEFA-kupa: elhunyt Berlusconi testvére, gyászszünet a Milan-meccsen (She)
Egy perces gyászszünettel kezdődik az AC Milan–Werder Bremen UEFA-kupa-mérkőzés a klub korábbi elnökének, a jelenlegi miniszterelnök, Silvio Berluscni testvérének halála miatt.
febr. 26
13:41
UEFA-kupa: a teljes csütörtöki program, tv-műsorral (She)
Csütörtökön rendezik meg az összes párharc visszavágóját az UEFA-kupában, így 16 mérkőzésre kerül sor ma este. Tekintse meg ezek kezdési időpontját a tv-műsorral együtt!
febr. 26
13:57
A dohányzó élsportoló csak akkor lesz pozitív példa, ha kórházba kerül (Infostart)
Az élsportolók nemcsak sportteljesítményük miatt számítanak példaképnek a társadalomban a fiatalok számára, hanem életmódjuk révén is - figyelmeztet a Semmelweis Egyetem és a Budapesti Kommunikációs Főiskola oktatója. Dr. Németh Erzsébet szociálpszichológus hozzátette: a dohányos élsportolók, ha nem betegszenek meg, akkor éppen azt az üzenetet közvetítik, hogy a dohányzás nem ártalmas. Pedig az…
febr. 26
14:15
UEFA-kupa: a teljes csütörtöki program, tv-műsorral (She)
Csütörtökön rendezik meg az összes párharc visszavágóját az UEFA-kupában, így 16 mérkőzésre kerül sor ma este. Tekintse meg ezek kezdési időpontját a tv-műsorral együtt!
febr. 26
14:17
Real Madrid: Mijatovics és Ramos megbeszélést tartott a játékosokkal (She)
Predrag Mijatovics sportigazgató és Juande Ramos vezetőedző a Real Madrid mai edzése előtt megbeszélést tartott a játékosokkal, amelyen a Liverpool elleni vereség volt a téma.

Keresés