2009. február 24. kedd

febr. 24
0:09
BL: Totti nem bírta az edzést; nem játszik az Arsenal ellen? (She)
Rossz hír az AS Roma szurkolóinak: szinte biztosan nem léphet pályára a holnapi, Arsenal elleni londoni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő mérkőzésen az olasz együttes csapatkapitánya, Francesco Totti.
febr. 24
0:27
Tenisz: Arn nyerte a magyarok csatáját, de Szávay is főtáblás (She)
Két, 2009-ben nem remeklő magyar teniszező csapott össze a 220 ezer dollár összdíjazású acapulcói női torna selejtezőjének utolsó fordulójában. A találkozón Szávay Ágnes már 6:1, 4:0-ra vezetett, de végül három játszmában vereséget szenvedett Arn Grétától – igaz, szerencsés vesztesként ő is főtáblás.
febr. 24
6:09
Cozma segíti a Veszprémet (Blikk)
VESZPRÉM – A Veszprém kézilabdázói legyőzhetetlenek a BL-ben Marian Cozma (†26) meggyilkolása óta.
febr. 24
6:11
Szülőfalujában temetik el a meggyilkolt Notát (Blikk)
MISKOLC – Végső búcsút vesznek Julius Notától (†37). A DVTK és több magyar labdarúgócsapat korábbi kapusát pénteken szülőfalujában, a szlovákiai Jánosiban gyilkolták meg. Notát kutyasétáltatás közben szúrták nyakon.
febr. 24
6:13
Álommeccs a BL-ben (Blikk)
MANCHESTER–MILÁNÓ – Döntőnek is beillene a labdarúgó-Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének ma esti slágermérkőzése, az Internazionale–Manchester United összecsapás. Az olasz bajnok és az angol ligaelső, valamint BL-címvédő csatája óriási küzdelmet hozhat. Sir Alex Ferguson (66), a MU menedzsere szerint a sorozat végső győzteséről is dönthet a párharc.
febr. 24
6:15
Edzőt keresnek a Kispestnél (Blikk)
BUDAPEST – A váratlan havazás miatt néhány nappal elhalasztott mérkőzések miatt még véget sem ért a tavaszi első forduló a labdarúgó-NB I-ben, máris kirúgtak egy élvonalbeli edzőt. A 16. forduló áldozata Pölöskei Gábor (48) volt, akit a Vasas elleni 3-1-es zakó után tanácsoltak el a Bp. Honvédtól.
febr. 24
7:03
Cselgáncs: életfogytig tartó börtön Bujkó Tamás gyilkosának (She)
Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték hétfő este Londonban Bujkó Tamás egykori cselgáncsozó olimpikon szintén magyar állampolgárságú gyilkosát. Bujkó Tamást, az 1988-as szöuli játékok ötödik helyezettjét tavaly márciusban, az északnyugat-londoni Sudbury Hill metróállomás közelében, egy korábbi személyes konfliktus nyomán ölte meg a 35 éves Ifi Ferenc.
febr. 24
7:05
Tenisz: kimaradt az argentin DK-csapatból Juan Martín del Potro (She)
Nem válogatta be Modesto Vázquez a hollandok elleni Davis-kupa-csapatba Juan Martín del Potrót, az első számú argentin teniszezőt.
febr. 24
7:07
NHL: mindössze egyetlen gól született San Jose Sharks meccsén (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) 132. játéknapján a sportághoz képest szokatlan végeredmény született: a ligaelső Dallas Stars–San Jose Sharks mérkőzésen mindössze egy gól esett.
febr. 24
7:21
Manchester United: Ferguson szívesen trükközne a Da Silva-ikrekkel (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere nagyon szívesen „csalna” egyszer tréfából a Da Silva-ikrekkel: legalábbis ezt nyilatkozta a Sunnak.
febr. 24
7:39
MU: Sir Alex Ferguson szívesen trükközne a Da Silva-ikrekkel (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere nagyon szívesen „csalna” egyszer tréfából a Da Silva-ikrekkel: legalábbis ezt nyilatkozta a Sunnak.
febr. 24
7:41
NBA: könnyedén győzött a Celtics, zsinórban ötödször nyert a Jazz (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 113. játéknapján könnyedén, majdnem 40 ponttal nyert a címvédő Boston Celtics a Denver Nuggets otthonában. A Utah Jazz a liga legkiválóbb "élő" sorozatát produkálja, hiszen egymás után ötödik alkalommal is győztesen hagyhatta el a parkettet – ezúttal az Atlanta Hawks volt a szenvedő fél. A nap legkiválóbb teljesítményét Devin Harris jegyezte, aki…
febr. 24
7:43
Tenisz: 15 éves fehérorosz tehetség lesz Szávay Ágnes ellenfele (She)
A mexikói női tenisztorna első fordulójában a szerencsés vesztesként főtáblára került Szávay Ágnes a 15 éves fehérorosz Anna Orlik ellen, míg az őt a selejtezőben legyőző Arn Gréta a romániai Gallovits Edina ellen lép pályára a mai nap folyamán.
febr. 24
7:45
Formula-1: vasárnap bemutatják a Force India 2009-es autóját (She)
Vasárnap mutatják be a Formula–1-es Force India-csapat új versenyautóját. A Mercedes-Benz-motorral felszerelt VJM02 jelzésű gép bemutatója a spanyolországi Jerez de la Fronterában lesz.
febr. 24
7:57
A hét végén debütál a Force India új autója (Metropol)
Vasárnap mutatják be a Forma-1-es Force India új versenyautóját. A Mercedes-Benz motorral felszerelt VJM02 jelzésű autó bemutatója a spanyolországi Jerez de la Fronterában lesz.
febr. 24
7:59
Solskjaer nem vállalta a szövetségi kapitányi posztot (Metropol)
Ugyan januárban felajánlották neki, Ole Gunnar Solskjaer mégsem vállalta el a norvég labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztját.
febr. 24
8:15
NHL: mindössze egyetlen gól született a San Jose meccsén (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 132. játéknapján a sportághoz képest szokatlan végeredmény született: a Dallas Stars és a ligaelső San Jose Sharks mérkőzésén mindössze egy gól esett.
febr. 24
8:17
Tenisz: 15 éves fehérorosz tehetség lesz Szávay ellenfele (She)
A mexikói női tenisztorna első fordulójában a szerencsés vesztesként főtáblára kerülő Szávay Ágnes a 15 éves fehérorosz Anna Orlik, míg az őt a selejtezőben legyőző Arn Gréta a romániai Gallovits Edina ellen lép pályára a mai nap folyamán.
febr. 24
8:19
Kanada: Pisanjuk a zónadöntőben is ott lesz az U-20-as csapatban (She)
Ismét meghívót kapott Igor Pisanjuk, a Ferencváros fiatal játékosa a kanadai U20-as labdarúgó-válogatottba.
febr. 24
8:33
NB II, Nyugati csoport: Bárányos Zsolt Pápára szerződött (She)
Megállapodott Bárányos Zsolt és a Lombard Pápa Termál FC: a Nyíregyháza Spartacusnál szabadlistára tett hatszoros válogatott két és fél éves szerződést írt alá az NB II Nyugati csoportjában szereplő klubbal.
febr. 24
8:35
Gyász: ma kísérik utolsó útjára a pénteken meggyilkolt Nota Gyulát (She)
A szlovákiai Rimajánosin ma kísérik utolsó útjára Nota Gyulát, a pénteken 37 éves korában meggyilkolt korábbi kapust, aki hosszú évekig védett Magyarországon.
febr. 24
8:37
MLSZ: elfogadták az Egyiptomba szerződő Bicskei felmondását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség átvette s elfogadta Bicskei Bertalan felmondólevelét, így a magyar edzőképzés vezetésével megbízott szakember állása február 15-ével hivatalosan is megszűnt.
febr. 24
8:51
Zalaegerszeg: vizes a talaj, veszélyben a szerdai meccs (She)
A labdarúgó NB I 16., azaz a tavaszi első fordulójából csak hat mérkőzésre került sor a hét végén. Ma játszották volna a Győr-Haladás találkozót, melyet újból elhalasztottak, míg az továbbra is kérdéses, hogy a holnapi ZTE–DVSC meccs megrendezhető-e. A zalaegerszegiek ügyvezetője arról számolt be, hogy nagyon vizes a talaj.
febr. 24
8:53
Liverpool: Agger nélkül, de Gerrarddal a Real Madrid ellen (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének egyik slágermeccse a Real Madrid és a Liverpool párharca lesz. Az angol csapat spanyol menedzsere, Rafa Benítez az első találkozón nem számíthat a dán Daniel Aggerre, viszont ahogy arról már beszámoltunk, Steven Gerrard szerepel a „vörösök” keretében.
febr. 24
9:09
Kanada: Pisanjuk a zónadöntőben is ott lesz az U20-as csapatban (She)
Ismét meghívót kapott Igor Pisanjuk, a Ferencváros fiatal játékosa a kanadai U20-as labdarúgó-válogatottba.
febr. 24
9:09
Reklámfilmben a pólósok (Blikk)
A pólósok éppen egy szórakozóhelyen éjszakáznak, amikor a kapitány rájuk telefonál, vajon ágyban vannak-e már
febr. 24
9:11
NB II, Nyugati csoport: Finta ismét Kozármislenybe igazolt (She)
Rutinos hátvéddel erősített a Kozármisleny SE, miután Finta Zoltán visszatért az NB II Nyugati csoportjában szereplő együtteshez.
febr. 24
9:45
Sporting: kihagyja a Bayern elleni meccseket a „gyíkok” klasszisa (She)
Kihagyja a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőket Hélder Postiga, a Sporting CP támadója.
febr. 24
9:47
Tenisz: a kiemeltek eddig továbbjutottak a mexikói tornán (She)
Az acapulcói tenisztorna 1. fordulójában a férfiaknál a hatodik kiemelt spanyol Albert Montanes, míg a hölgyeknél a negyedikként rangsorolt cseh Iveta Benesová egyaránt könnyedén, két szettben győzött.
febr. 24
10:03
Sporting: kihagyja a Bayern elleni meccseket a lisszaboni klasszis (She)
Kihagyja a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő mérkőzéseit Hélder Postiga, a Sporting CP támadója.
febr. 24
10:05
NBA: nézze meg Devin Harris félpályáról dobott győztes kosarát! (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 113. játéknapjának legkiválóbb teljesítményét Devin Harris jegyezte, aki a New Jersey Nets számára a dudaszó pillanatában biztosította a győzelmet a Philadelphia ellen. Harris csapata legeredményesebbje volt, 39 pontot hintett, az utolsó kosarát a félpályáról vállalta el a dudaszó pillanatában. A labda a gyűrűbe hullott, mire a bírók közölték,…
febr. 24
10:21
Varázslóval készült a Chelsea Ranieri visszatérésére (Infostart)
Claudio Ranieri visszatérése miatt pikáns különösen a Chelsea-Juventus találkozó a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az olasz tréner korábban közel 4 éven át irányította a londoniakat, és sokak szerint ő rakta le annak a csapatnak az alapjait, amellyel később José Mourinho sikert sikerre halmozott.
febr. 24
10:21
Tenisz: az ötödik kiemelt Darcis máris búcsúzott Flordiában (She)
A Floridában zajló férfi tenisztorna első fordulójából kiesett az ötödik helyen kiemelt belga Steve Darcis, miután kikapott a spanyol Guillermo Garcia-Lópeztől.
febr. 24
10:39
Tenisz: az ötödik kiemelt Darcis máris búcsúzott Floridában (She)
A Floridában zajló férfi tenisztorna első fordulójából kiesett az ötödik helyen kiemelt belga Steve Darcis, miután kikapott a spanyol Guillermo Garcia-Lópeztől.
febr. 24
10:41
MU: megtiltották az autogarm osztást a klub edzőközpontjában (She)
A Manchester United vezetősége megtiltotta, hogy a csapattagok autogramokat osztogassanak a klub edzőközpontjába látogatóknak.
febr. 24
10:43
Anglia: Bellamy tagadja, hogy összeveszett volna Robinhóval (She)
Craig Bellamy tagadta azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint olyannyira összeveszett Robinhóval, hogy nem is beszélnek egymással.
febr. 24
10:57
MU: megtiltották az autogramosztást az edzőközpontában (She)
A Manchester United vezetősége megtiltotta, hogy a csapattagok autogramokat osztogassanak a klub edzőközpontjába látogatóknak.
febr. 24
10:59
NHL: Stanley-kupa-győztes edzője lett a New York Rangersnek (She)
Miután a New York Rangers hétfőn megvált Tom Renney vezetőedzőtől, kedden már ki is nevezte a menesztett szakember utódját az NHL-ben szereplő klub.
febr. 24
11:15
Soproni Liga: szerdán is elmarad a ZTE-DVSC találkozó (She)
Honlapunk információja szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség ma délelőtti döntésével eldőlt, hogy elmarad az NB I tavaszi nyitó fordulójából elhalasztott ZTE–DVSC találkozó szerda délutánra tervezett pótlása.
febr. 24
11:15
Mi a baj Gerával? (Blikk)
LONDON – Főszereplőnek szerződtették, ám egyelőre nehezen találja a helyét új csapatában Gera Zoltán (29). A nyolcadik helyen álló Fulham magyar labdarúgója a 2009-es esztendőben még egyetlen angol élvonalbeli bajnoki mérkőzést sem játszott végig – a Premier Ligában utoljára 2008. december 13-án, a Stoke City elleni meccsen volt kilencven percet a pályán.
febr. 24
11:33
Vízilabda: Kemény Dénes keretet hirdetett a Volvo-kupára (She)
Kemény Dénes kihirdette 18 fős keretét a jövő héten kezdődő edzőtáborra. A keret a március 6–8-i Volvo-kupára készül, de hogy mind a 18 játékos ott lesz-e a tornán, az később dől el – adta hírül a vlv. hu internetes portál.
febr. 24
11:35
Kézilabda: a Nordhornnal találkozik a Szeged a KEK-ben (She)
A Pick-Szeged a német Nordhorn együttesével csap össze a férfi kézilabda KEK negyeddöntőjében.
febr. 24
11:51
AC Milan: a klub cáfolja az arab befektetőkkel való kapcsolatfelvételt (She)
Érdekes hírt szellőztetett meg az egyik olasz napilap, a Corriere della Sera mai száma. Az újság információi szerint a Manchester City tulajdonosa, Manszur bin Zajed al-Nahja sejk által irányított arab befektetőcég (Abu Dhabi United Group for Development and Investment) tárgyalásokat kezdett az AC Milan 40 százalékos tulajdonrészének megszerzéséért.
febr. 24
11:51
Ezeket a BL-meccseket nézheti meg a tévében (Infostart)
Kedd este a nyolcaddöntővel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2008-2009-es idénye. Több, döntőnek is beillő meccset is rendeznek mindkét játéknapon. Összeállításunkból megtudhatja, hogy melyik találkozót hol és milyen módon nézheti meg.
febr. 24
12:09
A Lyon-specialista Messi ismét a francia bajnok ellen játszik - videóval (Infostart)
A spanyol Marca szerint 80 százalék a Barcelona, s csak húsz százalék a Lyon esélye a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő (s lap szerint) egyik legegyértelműbb párharcában. Maguk a francia klub elöljárói is hangoztatják: a világ legjobb klubcsapatát kapták ellenfélül.
febr. 24
12:09
FA-kupa: lelkes kisgyerek tette tönkre a kiállított trófeát (She)
Nem ért jó véget a tavalyi FA-kupa-győzelemért kapott trófea bemutatása Portsmouthban. Miután egy csintalan helyi iskolás ráugrott a serlegnek ideiglenesen felállított pódiumra, az ereklye eldőlt, leesett a földre, és megsérült.
febr. 24
12:09
Börtönbe vonul a kosaraslegenda (Metropol)
Ittas vezetés miatt öt napra börtönbe vonul Charles Barkley, az észak-amerikai profi bajnokság (NBA) Hírességek Csarnokába beválasztott kosaraslegenda.
febr. 24
12:11
Tiger Woods visszatér (Metropol)
A világranglista-vezető Tiger Woods a szerdán kezdődő, nyolcmillió dollár összdíjazású WGC-Accenture Match Play bajnokságon tér vissza a profi golfozók mezőnyébe.
febr. 24
12:13
Félpályás kosárral nyert a New Jersey (Metropol)
A lefújás pillanatában dobott félpályás kosárral nyert a New Jersey a vendég Philadelphia ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján. Nézze meg a dobást!
febr. 24
12:27
Golf: Tiger Woods szerdán kilenc hónap után tér vissza (She)
A világranglista-vezető Tiger Woods a szerdán kezdődő, nyolcmillió dollár összdíjazású WGC-Accenture Match Play-bajnokságon tér vissza a profi golfozók mezőnyébe.

Keresés