2009. február 27. péntek

febr. 27
0:09
Videó: Pato bombagólja és Pizarro duplája a Milan-Werderen (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Werder Bremen idegenben lőtt több góllal elbúcsúztatta az UEFA-kupából a Milant. A brémai 1–1 után Milánóban 2–2-es döntetlent játszottak a csapatok. Tekintse meg a találkozó góljait videón!
febr. 27
0:27
UEFA-kupa: a Dinamo Kijev a Valenciát kiejtve jutott tovább (She)
A Dinamo Kijev jutott utolsóként az UEFA-kupa legjobb 16 csapata közé, miután idegenben 2–2-es döntetlent játszott a Valencia ellen.
febr. 27
1:03
UEFA-kupa: a csütörtöki játéknap összes eredménye (She)
Kialakult a legjobb 16 csapat mezőnye a labdarúgó UEFA-kupában. Most egy helyen megtekintheti a csütörtöki játéknap összes eredményét és továbbjutóját.
febr. 27
1:21
Férfi kosárlabda Euroliga: továbbment a Pana és a Real Madrid (She)
A csoportbeli utolsó két mérkőzésétől függetlenül a Panathinaikosz és a Real Madrid is a negyeddöntőbe jutott a férfi kosárlabda Euroligában, miután a csütörtöki játéknapon előbbi a Lottomatica Romát, míg utóbbi a Maccabi Electra győzte le.
febr. 27
1:25
UEFA-kupa: a Zenit az Udinesével játszik - a nyolcaddöntő párosítása (She)
Huszti Szabolcs együttese, a címvédő Zenit az Udinese ellen küzd meg az UEFA-kupa legjobb tizenhat csapat között. Tekintse meg a nyolcaddöntő párosítását!
febr. 27
3:09
Bayern-gála (Blikk)
LISSZABON – Két bajnoki vereség, pocsék játék után féltve engedték el a Sporting Lisszabon elleni Bajnokok Ligája-meccsre a Bayern München labdarúgóit a németek. Az előző hetek vergődő csapatára aztán rá sem lehetett ismerni. Franck Ribéry (25) és Luca Toni (31) vezetésével igazi futballgálát rendezett a gárda a José Alvalade stadion 35 ezer nézőjének. A kétezer-ötszáz német drukker végigtapsolta…
febr. 27
3:13
Négy és fél tusa (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR – Nemzetközi premiert tartanak az öttusázók ma és holnap Budapesten. Most mutatkozik be az új lebonyolítási forma, amelynek lényege, hogy a vívás, az úszás és a lovaglás után összevontan rendezik meg a befejező számot, a lövészettel kombinált futást.
febr. 27
3:17
Sisa volt csapata ellen ül először a kispadra (Blikk)
BUDAPEST – Nincs irigylésre méltó helyzetben Sisa Tibor (48), a Bp. Honvéd NB I-es futballcsapatának új vezetőedzője, aki szerdán kötelezte el magát másfél évre a kispestieknek. Bemutatkozó meccsén Diósgyőrbe kell utaznia, ahhoz az együtteshez, amelyet néhány hete még ő készített fel.
febr. 27
3:21
Ignasov visszatér (Blikk)
BUDAPEST – Igazi fenegyerek lép ringbe holnap a Papp László Budapest Sportarénában a K-1-tornán. Az est főműsorszámában újra láthatjuk a sportágtól két éve hazánkban visszavonuló Alexej Ignasovot (31).
febr. 27
3:25
Urbányi elfogadta a Maldív-szigetek feltételeit (Blikk)
Visszajelzésre vár még a magyar edző, mehet-e kapitánynak
febr. 27
3:29
Beckhammel növelték a potenciát (Blikk)
Engedély nélkül reklámoztak Kínában a focistával
febr. 27
6:27
A bozóttüzek miatt elhalasztották az ausztrál bringabajnokságot (Behaviour)
A bozóttüzek miatt elhalasztották az országos hegyikerékpáros maratoni bajnokságot Ausztráliában.
febr. 27
7:03
A Zenit idegenben is nyert, kiesett a Milan az UEFA-kupából (Infostart)
A címvédő Zenit Szentpétervár, Huszti Szabolcs együttese idegenben is legyőzte a Stuttgartot, így bejutott a labdarúgó UEFA-kupa nyolcaddöntőjébe. Búcsúzott a Milan, a Tottenham és a Valencia is.
febr. 27
7:03
Atlétika: rekordszámú doppingellenőrzés a berlini vb-n (She)
Minden idők legnagyobb és legátfogóbb antidopping programját dolgozta ki az idei, augusztus 15. és 23. között, Berlinben sorra kerülő világbajnokságra a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF).
febr. 27
7:05
NHL: a Boston, a Washington és a San Jose is győzni tudott (She)
Az NHL 135. játéknapján az élmezőnyből győzött a Boston, a Washington és a San Jose is. A New York Rangers új vezetőedzője, John Tortorella a második meccsén a második vereségét szenvedte el csapatával.
febr. 27
7:39
NBA: a Los Angeles Lakers nagyon megverte a Phoenix Sunsot (She)
Az NBA 116. játéknapján két izgalmasnak ígérkező mérkőzésre került sor, de végül mindkét találkozón fölényes hazai siker született. A Houston a Cleveland, a Los Angeles Lakers a Phoenix ellen győzött.
febr. 27
8:15
Szávayt is legyőzte Venus (Infostart)
Szávay Ágnes három játszmában, 6:2, 5:7, 6:1 arányban kikapott az első helyen kiemelt amerikai Venus Williamstől, így nem jutott be az elődöntőbe az acapulcói salakpályás tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyében.
febr. 27
8:15
Kerékpár: a bozóttüzek miatt elmarad az ausztrál bajnokság (She)
A bozóttüzek miatt elhalasztották az országos hegyikerékpáros maratoni bajnokságot Ausztráliában.
febr. 27
8:15
Szávay még az elődöntőbe se jutott be (Behaviour)
Szávay Ágnes három játszmában vereséget szenvedett az első helyen kiemelt amerikai Venus Williamstől, így nem jutott be az elődöntőbe az acapulcói salakpályás tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyében.
febr. 27
8:17
Játékossors: Habi Sándor Tamás csapattársa lehet Bárándon (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Siófok felbontotta Habi Ronald szerződését, aki az Újpest kölcsönjátékosaként szerepelt a labdarúgó Soproni Ligában 14. helyen álló csapatnál. A középpályás a Nemzeti Sportnak elmondta: a megyei első osztályú Bárándon folytathatja pályafutását.
febr. 27
8:33
Tenisz: Venus Williams Szávay Ágnest is legyőzte Acapulcóban (She)
Venus Williams Arn Gréta legyőzése után a versenyen induló másik magyar teniszezőt, Szávay Ágnest is felülmúlta az acapulcói tornán.
febr. 27
8:33
Urbányi szövetségi kapitány lehet (Blikk)
Visszajelzésre vár még a magyar edző, mehet-e kapitánynak a Maldív-szigetekre
febr. 27
8:51
Milan: Ancelotti nem hibáztatja játékosait a kiesés miatt (She)
Csütörtök este hiába vezetett két góllal az AC Milan a Werder Bremen ellen, az UEFA-kupa-visszavágó 2–2-es döntetlennel ért véget, s ezzel a német gárda jutott tovább. Az olaszok vezetőedzője, Carlo Ancelotti nem hibáztatja csapatát, csak a kiesést sajnálja.
febr. 27
8:51
Szávay is kikapott Williamstől (Metropol)
Szávay Ágnes három játszmában vereséget szenvedett az első helyen kiemelt amerikai Venus Williamstől, így nem jutott be az elődöntőbe az acapulcói salakpályás tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyében.
febr. 27
8:51
Minden idők legnagyobb antidopping programja (Behaviour)
Minden idők legnagyobb és legátfogóbb antidopping programját dolgozta ki az idei, augusztus 15. és 23. között, Berlinben sorra kerülő világbajnokságra a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF).
febr. 27
9:09
Tenisz: elődöntőbe jutott a címvédő Acapulcóban a férfiaknál (She)
A címvédő spanyol Nicolas Almagro két játszmában legyőzte honfitársát, Daniel Gimeno Travert az Acapulcóban zajló ATP-torna negyeddöntőjében. A negyedik helyen kiemelt Almagro 6:2, 7:6-os sikerével jutott a legjobb négy közé, ahol az argentin Martín Arguellóval találkozik.
febr. 27
9:27
Tenisz: nem hibáztak a kiemeltek Delray Beach-ben (She)
Nem történt meglepetés a Delray Beach-ben zajló ATP-torna nyolcaddöntőjének magyar idő szerint péntek hajnalban játszott mérkőzésein. Az első helyen kiemelt Mardy Fish magabiztos sikert aratott az amerikai Vince Spadea ellen.
febr. 27
9:45
Tenisz: nem hibáztak a kiemeltek Delray Beachben (She)
Nem történt meglepetés a Delray Beachben zajló ATP-torna nyolcaddöntőjének magyar idő szerint péntek hajnalban játszott mérkőzésein. Az első helyen kiemelt Mardy Fish magabiztos sikert aratott a szintén amerikai Vince Spadea ellen.
febr. 27
10:03
Négy amerikai érem Ausztráliába „települt” (Metropol)
Százöt év elteltével kapott Ausztrália négy olimpiai érmet az Egyesült Államoktól.
febr. 27
10:03
Továbbjuthat a Veszprém (Behaviour)
Már szombaton kiharcolhatja a negyeddöntőbe jutást az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, ha nyerni tud a spanyol Ademar León otthonában.
febr. 27
10:21
Videó: Halmosi gólja az FA-kupában a Sheffield United ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Hull City nyerte meg a Sheffield United elleni, újrajátszott FA-kupa-mérkőzést. A magyar középpályás lőtte a hazaiak által 2–1-re megnyert találkozón a Hull City második gólját, amelyet most videón megtekinthet!
febr. 27
10:23
Liverpool: Rafa Benítez két meccsen nem számíthat Torresre (She)
A Liverpool szerda este 1–0-ra győzött a Real Madrid vendégeként a Bajnokok Ligája-nyolccaddöntő első mérkőzésén, de Fernando Torrest minimum két meccsre elveszítette.
febr. 27
10:39
Diósgyőr: Milan Bogunovics és Lippai Ákos is edzésbe állt (She)
Immár a teljes keretnek vezényelhet edzést Gálhidi György, a Soproni Ligában szereplő DVTK vezetőedzője.
febr. 27
10:39
Nem sikerült Tiger Woods visszatérése (Metropol)
A 33 éves amerikai golfsztár már a csütörtöki második fordulóban búcsúzott a nyolcmillió dollár összdíjazású, kieséses rendszerű WGC-Accenture Match Play bajnokságon.
febr. 27
10:41
Celtic: Bodnár elárulta, nyáron ingyen mehet a skót csapathoz (She)
Mint beszámoltunk róla, Bodnár Lászlót, a Red Bull Salzburg magyar légiósát a skót Celtic szerette volna megszerezni a téli átigazolási időszakban.
febr. 27
10:57
Olimpia: 105 év elteltével Ausztrália négy érmet kapott (She)
Százöt év elteltével kapott Ausztrália négy olimpiai érmet az Egyesült Államoktól – jelentette be az Ausztrál Olimpiai Bizottság (AOB) pénteken.
febr. 27
10:59
NHL: a detroiti Marián Hossát agyrázkódás gyanújával kezelik (She)
Agyrázkódás gyanújával kezelik Marián Hossát, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) címvédő Detroit Red Wings csatárát.
febr. 27
11:15
Tenisz: elődöntőbe jutott a címvédő a férfiaknál Acapulcóban (She)
A címvédő spanyol Nicolas Almagro két játszmában legyőzte honfitársát, Daniel Gimeno Travert az Acapulcóban zajló ATP-torna negyeddöntőjében. A negyedik helyen kiemelt Almagro 6:2, 7:6-tal jutott a legjobb négy közé, ahol az argentin Martín Vassallo Argüellóval találkozik.
febr. 27
11:15
Mourinhóval pótolnák Benítezt Liverpoolban (Infostart)
José Mourinho ülhet le a Liverpool labdarúgó-csapatának kispadjára, ha Rafael Benítez távozik az együttestől. A spanyol tréner eddig nem tudott megegyezni szerződése meghosszabbításáról, de véleménye szerint hamarosan megszületik a megállapodás.
febr. 27
11:17
Celtic: Bodnár elárulta, a nyáron ingyen mehet a skót csapathoz (She)
Mint beszámoltunk róla, Bodnár Lászlót, a Red Bull Salzburg magyar légiósát a skót Celtic szerette volna megszerezni a téli átigazolási időszakban.
febr. 27
11:33
NBA: a Los Angeles Lakers nagyon megverte a Phoenix Sunst (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 116. játéknapján két, izgalmasnak ígérkező mérkőzésre került sor, de végül mindkét találkozón fölényes hazai siker született. A Houston a Cleveland, a Los Angeles Lakers a Phoenix ellen győzött.
febr. 27
11:35
Anglia: Petrov három évet hosszabbított az Aston Villánál (She)
Három évvel meghosszabbította az Aston Villa vezetősége a 77-szeres bolgár válogatott Sztilian Petrov 2010 nyaráig szóló szerződését.
febr. 27
11:51
Premier League: Fülöp két évvel meghosszabbította szerződését (She)
Fülöp Márton, a labdarúgó Premier League-ben szereplő Sunderland magyar válogatott kapusa két évvel meghosszabbította szerződését a „fekete macskáknál”. A hosszabbításról a játékos édesapja, Fülöp Ferenc (aki egyben fia menedzsere is) tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t.
febr. 27
12:09
Sunderland: Fülöp szerződését két évvel meghosszabbították (She)
A labdarúgó Premier League-ben szereplő Sunderland két évvel meghosszabbította magyar válogatott kapusa, Fülöp Márton szerződését. A hosszabbításról a játékos édesapja, Fülöp Ferenc (aki egyben fia menedzsere is) tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t.
febr. 27
12:11
Női kézilabda NB I: ifistákkal utazik a Dunaferr a Váchoz (She)
Az ifjúsági csapattal és egyetlen felnőttkorú játékossal lép pályára az anyagi csőd szélén álló Dunaferr szombaton Vácott, a női kézilabda NB I 19. fordulójában.
febr. 27
12:27
Formula-1: Brackley F1 néven indulhat a Honda 2009-ben (She)
Bár még nem hivatalos, de úgy tűnik, hogy biztos a Honda jövője a Formula–1-ben, már ami a 2009-es szezont illeti. A jelenleg még Hondaként ismert csapat Brackley F1 néven indul az idén a „száguldó cirkuszban”. Sajtóhírek szerint egy Ross Brawn vezette csoport 134 millió euróért vásárolta meg az istállót.
febr. 27
12:46
Oroszország: bajba kerülhetnek Gaál Miklósék a szigorítások miatt (She)
Bajba kerülhet Gaál Miklós csapata, az Amkar Perm, mivel az Orosz Labdarúgó-szövetség szigorítani akarja a légiósokra vonatkozó szabályait.
febr. 27
12:48
Tenisz: Venus Williams szerint jól játszott Szávay Ágnes (She)
Az acapulcói tornán Arn Gréta után Szávay Ágnest búcsúztató Venus Williams a mérkőzés után elárulta, jól teniszezett második magyar riválisa.
febr. 27
13:03
NFL: megnősült a New England Patriots legnagyobb sztárja (She)
Tom Brady, az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots irányítója csütörtökön feleségül vette Gisele Bündchen topmodellt. A katolikus szertartáson csak a szűk család és a barátok jelentek meg.
febr. 27
13:05
Vasas: Németh Norbert orvosi vizsgálatra utazik Oroszországba (She)
A Vasas középpályása, Németh Norbert vasárnap utazik Oroszországba, hogy hétfőn orvosi vizsgálaton vehessen részt az élvonalbeli Tom Tomszknál.

Keresés