2009. december 30. szerda

dec. 30
2:18
Tímárral indul új filmes képzés (est.hu)
Tímár Péter nevével fémjelzett film szak indul a Budapesti Média Intézetben. Az alternatív oktatási formát a rendező azon tehetséges fiatalok számára dolgozta ki, akik nem kerülnek be a Színház- és Filmművészeti Egyetem szűk keretébe.
dec. 30
2:22
Idős szerepben Weaver (est.hu)
Élvezi az életkorát Sigourney Weaver, aki idén októberben töltötte be a 60-at, hisz ezzel új szerepek sora tárult fel előtte. A színésznő szerint nagyszerű szerepek várnak az idősebb sztárokra is. Az egyik ilyet hamarosan ki is próbálja.
dec. 30
7:48
Miről árulkodnak az izmaid? - A test jobb emlékező, mint az agy (NLC)
Biztosan mindenki érezte már, hogy bizonyos szituációkban ugyanúgy reagál a teste. Ha megijed, összeugrik a gyomra, ha nagy öröm éri, felgyorsul a szívverése. Az izmaink néha többet tudnak és hamarabb reagálnak, mint mi magunk. Ezen alapul a kineziológia tudománya.
dec. 30
8:24
Jennifer Anistont megtérítette Demi Moore (NLC)
A színésznő jövőre szeretne jobban megismerkedni a kabbalával.
dec. 30
8:54
A briteknél James Blunt készítette az évtized legnépszerűbb lemezét (est.hu)
A brit eladási listák összesítése alapján a 2000-es évek első évtizedében James Blunt 2005-ös albumát vásárolták meg a legtöbben Nagy-Britanniában.
dec. 30
8:56
Az Animal Collective volt idén a kritikusok kedvence (est.hu)
A HMV összesítette a különböző zenei szaklapok év végi listáit, és elkészítette 2009 abszolút legjobbjainak sorrendjét.
dec. 30
8:58
Marilyn Manson peren kívül kárpótolta billentyűsét (est.hu)
Az amerikai rockert zenekara egykori billentyűse 20 millió dollárra perelte be, de végül be kellett érnie az összeg töredékével.
dec. 30
9:36
Sári Évi leszólta a könnyűvérű nőket (NLC)
A VIVA Tv volt műsorvezetője sokszor talál kivetnivalót a nők viselkedésében.
dec. 30
10:30
Emese a reklámból: kitiltották a középiskolából! (NLC)
Játékos interjúra kértük Stefanovics Angélát: műanyag hógolyókba rejtett szavak közül húzhatta ki, milyen témakörök kerüljenek szóba az interjú közben. A spontán beszélgetésből kiderült, a színésznő ártatlan külseje vad kamaszkort rejt, Emese szerepét először visszautasította, és megviselte harmincadik születésnapja.
dec. 30
10:32
6 igazán különleges híd, amit látnod kell (NLC)
A hidak nem csupán távolságokat hidalnak át, de monumentalitásukkal, merész struktúráikkal lenyűgöző látnivalóként is szolgálnak. Íme hat bámulatos építmény, amit neked is látnod kell.
dec. 30
13:48
A legtrendibb sminkek szilveszterre - VIDEÓVAL! (NLC)
Mindenki másként, mással-másokkal tölti az év utolsó éjszakáját. Akárhol is leszel szilveszter éjjelén, csípd ki magad a megszokottnál jobban, mert mi másról is szólhat ez a nap, mint a csillogásról.
dec. 30
14:42
Receptek szilveszteri vendéglátóknak (NLC)
Súlyosan téved, aki úgy véli, hogy a szilveszteri buli sikere az alkohol mennyiségén áll vagy bukik! Mindig eljön az a pont, amikor a vendégek az erkélyre rejtett kocsonyás tálakban kezdenek turkálni, és olyan éhesek lesznek, hogy még a bejgli maradékát is megennék...
dec. 30
15:54
Drágulhat az autópálya-használat (NLC)
Az autópályadíjak emeléséről tárgyal a közlekedési tárca. Több mint tíz százalékkal emelnék meg az autópályák használatáért fizetendő összeget.
dec. 30
16:06
A Grincs a legrosszabb (est.hu)
Egy új online felmérés szerint a Jim Carrey főszereplésével forgatott, 2000-ben bemutatott A Grincs lett minden idők legrosszabb karácsonyi filmje. A Moviefone.com TOP 10-es listáján főleg az új évszázadban készült művek szerepelnek.
dec. 30
17:06
Nagycsaládok olasz öröme (NLC)
A Fiat a kombikat és a közepes egyterűeket egyszerre támadja az új Doblóval. Személyautós futómű, széles motorválaszték, hatalmas belső tér, menetstabilizáló és négy légzsák alapáron. Érdekes lehetőség cuccolós családoknak.
dec. 30
17:08
Sok új buszt kaphat a BKV (NLC)
Megegyezett a főváros és a kormány, hogy 2011-től jelentős pénzt kap a BKV új buszok vásárlására. Addig azonban maradnak a járatkimaradások, ha hideg van.
dec. 30
17:10
Fordba ül a Túró Rudi (NLC)
Lecserélik az egyik legfeltűnőbb üzletkötői autót. Az Igazi a jövőben már Ford Fiestával utazik. Összegyűjtöttünk pár érdekes reklámautót.
dec. 30
17:12
Három dolog a konyhádban, amitől biztosan hízol (NLC)
Akár hiszed, akár nem, a tányérkészleted, sőt, még a villanyégőid is hizlalhatnak. Lássuk, hogyan!
dec. 30
18:00
Széthajtják a Csillag születik versenyzőit (NLC)
A tehetségkutató döntősei nem pihenhetnek: egy helyett három gálaadáson kell szórakoztatniuk a rajongóikat.
dec. 30
18:48
Orosz filmhónap (est.hu)
Mint minden januárban, az Örökmozgó idén is Orosz filmhónappal köszönti a pravoszláv újévet. A program során számos, Magyarországon először látható új filmet nézhetünk meg, de a filmhónap keretében lesz Tarkovszkij-retrospektív is.
dec. 30
21:00
Kék lesz a hold Szilveszter éjjelén? (NLC)
Átlagosan 2,7 évente fordul elő, hogy egy hónapban kétszer van telihold, de az, hogy a második telihold - mint idén is - Szilveszter éjjelére esik csak 19 évente következik be.

Keresés