2009. december 30. szerda

dec. 30
5:15
Megszüntetné vagy az esti idősávba tolná Joshit és Mónikát az ORTT-s tag (Népszava)
Akár a TV2 és az RTL Klub elsötétítéséhez is vezethetne Szalai Annamária harca az RTL Klub és a TV2 délutáni kibeszélő show-i ellen. Az ORTT fideszes elnökségi tagja azzal is elégedett lenne, ha megszűnne, vagy legalább este 21 órakor kerülne adásba a Joshi Bharat és a Mónika show. A két kereskedelmi csatorna szerint ők betartják a törvényi előírásokat, így a váltás indokolatlan. Egyelőre…
dec. 30
5:17
A magyar középiskolások tizede állítja: tanári agresszió áldozata volt (Népszava)
Több mint száznyolcvan középiskola csaknem 4400 diákját kérdezték meg az idén az általuk, illetve a sérelmükre elkövetett testi-lelki agresszióról. A kutatást Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa kezdeményezte; ezelőtt soha ilyen alapos felmérés nem készült még Magyarországon az iskolai erőszakról. Az eredmények talán nem tűnnek rendkívül súlyosnak, mégis okot adnak egy nemzeti stratégia…
dec. 30
5:24
Balesetet szenvedett az ünnepek alatt a TV2 sztárja! Sebészetre vitték! (ATV)
Röviden tudatta rajongóival a történteket.
dec. 30
5:26
„Ez katasztrofális!”- berágtak a pécsiek az új főtér miatt + videó (ATV)
A járókelők közül többen botrányosnak tartják a kivitelezést.
dec. 30
5:33
Új KRESZ: ezt kell tudni róla! (168 Óra Online)
Pénteken lép hatályba a kormány által novemberben elfogadott KRESZ-módosítás, a közúti közlekedés szabályai több mint 60 ponton módosulnak - hívta fel a figyelmet a jogszabály módosítására keddi közleményében a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium.
dec. 30
5:33
Terjedése, agresszivitása miatt még évekbe telhet legyőzni a vírust (Népszava)
Korai még győzelmet hirdetni a H1N1 vírus elleni küzdelemben, a világjárványt 2011 előtt nem lehet megfékezni - közölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezérigazgatója. A járvány több mint 200 országra terjedt ki, a laboratóriumok által megerősített halálesetek száma csaknem elérte a 11 ezret, de még legalább két évre van szükség az elhunytak számának pontos megállapításához. Tavasz óta…
dec. 30
5:35
BKV: szilveszterkor sztrájk? (Népszava)
Bár a BKV menedzsmentje és a velük tárgyaló reprezentatív szakszervezetek egy része, a hatból három egyezségre jutott a kollektív szerződésről (ksz) folytatott vitában, a többi érdekképviselet ezt nem fogadja el és sztrájkra készül. A tárgyalásokat ma folytatják, ugyanis, hogy a megállapodás érvénybe lépjen, mindegyik szakszervezetnek alá kellene írnia.
dec. 30
6:09
Elképesztő eset a kisvárdai állomáson (168 Óra Online)
Egy személygépkocsi hajtott rá Kisvárdán az állomáson a sínekre kedden délután, személyi sérülés nem történt - írja a szon.hu.
dec. 30
6:27
Újabb áldozatokat követelt a H1N1-vírus - egy csecsemő is meghalt (boon)
Egy koraszülött csecsemő és egy kamaszlány halt meg a napokban a szegedi gyermekklinikán
dec. 30
6:27
Kitty, szerda szépe (szon)
Kitty szerdán ünnepli születésnapját, nap szépe fotóival és videójával szüleinek kedveskedik.
dec. 30
6:29
Halálos paneltűz: fegyelmi vizsgálat is lesz (boon)
Miskolc - Elkészült a másodfokú szakértői vélemény az idén augusztusban, Miskolcon az Avasi lakótelepen történt tragikus kimenetelű panelházban pusztító tűz ügyében.
dec. 30
6:29
Vajúdó vájatok (szon)
Kutyába se néznek bennünket! – vicsorog a sokadik sikertelen kikerülési kísérlet után az autós. Nagyot nyekken az altest, alapjaiban éri sérelem a négykerekűt, ehhez társul az útszéli hangnem. Ladányi Tóth Lajos jegyzete
dec. 30
6:45
Hálapénz: orvosnak 30, nővérnek 7 ezer forint a tarifa (168 Óra Online)
Tavaly 56 milliárd forint hálapénzt fizettek a magyarok. Tízből négy beteg ad pénzt, ajándékot háziorvosának, míg a kórházba kerülők 80–90 százaléka tesz hasonlóan - írja a A Délmagyar hírportálra hivatkozva a HVG.
dec. 30
6:45
Ez történt kedden Szabolcs-Szatmár-Beregben (szon)
Nézze meg, melyek voltak a legérdekesebb keddi események Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!
dec. 30
6:47
Ónos eső hullik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében (szon)
Egyik érpataki olvasónk az autóval közlekedőket a csúszásveszélyre figyelmezteti.
dec. 30
6:54
Jutalom az APEH- és a VPOP-alkalmazottaknak (Infostart)
A Fidesz módosítja majd a tb-alapok költségvetését. Jutalom az APEH- és a VPOP-alkalmazottaknak. Az évtized legjobb sorozatai. Változásokra vár a piac. Vagyonadó: sok minden bizonytalan. Ennyit kaszál az állam a robbanó benzinárakon.
dec. 30
7:03
Drágult a benzin, péntektõl újabb emelés jön (boon)
Hat forinttal kell többet fizetni egy liter benzinért szerdától a hazai töltőállomásokon, a gázolaj pedig négy forinttal drágult.
dec. 30
7:12
Amikor örökre megváltozott a lottónyertes rendőrök élete + videó (ATV)
Nem volt eseménytelen az idei ősz sem.
dec. 30
7:39
Felakad az autó alja - írta olvasónk (szon)
Olvastam a „Törik a tengely, repül a dísztárcsa” című cikküket. Ezt én kiegészíteném a következőre: Törik a tengely, repül a dísztárcsa és felakad az autó alja, és bokáig járunk a sárban - kezdte olvasónk.
dec. 30
7:39
ÉV VÉGI ÖSSZEFOGLALÓ - 2009. november (boon)
Kitört az újinfluenza járvány, elhallgatott a Sláger és a Danubius rádió, kirobbant a nemzetközi labdarúgó bundabotrány, elfogadták a jövő évi költségvetést, leköszöntek a főváros szocialista főpolgármester-helyettesei, Andor Lászlót jelölte a kormányfő EU biztosnak, bevonták a papír 200-asokat, meghalt Melis György -…
dec. 30
7:48
Közép-Amerikába utazik a magyar énekes (ATV)
Kemény munka után megy pihenni.
dec. 30
7:57
Szegénység elleni reklám - 47 millió forintért (168 Óra Online)
Közel 47 millió forint értékű közbeszerzési pályázatot írt ki a szociális tárca pályázatkezelő cége a 2010-es szegénység évének reklámozására - írja a Magyar Nemzet a szerdán megjelent kiadásában. A lapot az MTI szemlézte.
dec. 30
7:57
Havazott Budapesten (boon)
Egész éjjel dolgoztak a Fõvárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. munkatársai az utakon, mivel kedden este 10 órakor havazni kezdett Budapesten.
dec. 30
7:59
Pajta gyulladt ki Felsõpakonyban (boon)
Kigyulladt egy pajta, benne mezõgazdasági gépekkel, szalmabálákkal és egy kocsival szerdára virradó éjjel a Pest megyei Felsõpakonyban.
dec. 30
8:01
Halálos baleset Dunakeszin (boon)
Egy ember meghalt, mikor kocsijával egy álló autóba csapódott szerdán hajnalban, Dunakeszin.
dec. 30
8:03
Olcsó pezsgőnek híg a leve - Magyar Nemzet (boon)
Olcsó és gyenge minőségű, főleg német és olasz importpezsgővel csalogatják a nagy áruházláncok a vevőket az ünnepekkor- írja a Magyar Nemzet.
dec. 30
8:05
Gyújtogatott, de nem ölt? - Magyar Nemzet (boon)
Embert nem ölt soha - mondta a romák elleni sorozat-támadások egyik gyanúsítottja, aki ügyvédjén keresztül adott exkluzív interjút a Magyar Nemzetnek.
dec. 30
8:06
Havazott az éjjel Budapesten (Infostart)
Mintegy négy centiméternyi friss hó hullott szerdára virradó éjjel Budapest peremkerületeiben, illetve a magasabban fekvő területeken; a fő közlekedési utak nedvesek, egyes mellékutak azonban még havasak is lehetnek - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF)
dec. 30
8:06
Felhős, esős időre és melegre számíthatunk (MaHu)
Felhős, borult lesz ma az ég, sokfelé lehet esőre, záporra számítani - Erős melegedésre van kilátás, a hőmérséklet szilveszter napján is tíz fok körül alakul.
dec. 30
8:06
Martonyi a nyelvtörvényről, a Jobbikról és az autonómiáról (HVG)
A magyar külpolitikának elsősorban értékalapúnak kell lennie: a határon túli magyarság így mindig meghatározó eleme marad, és szükség van az erősebb európai integrációra, valamint a működőképes közép-európai együttműködésre is - nyilatkozta a Népszabadság szerdai számában Martonyi János volt külügyminiszter, akit a lap egy esetlegesen felálló új kormányban akár a külügyminiszteri posztra is…
dec. 30
8:07
Benzinár: évszázados rekord (boon)
Bruttó hat forinttal emelte a benzin és négy forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol, ám ez csak afféle „bemelegítés".
dec. 30
8:08
Budapest kibírta a négycentis havat (HVG)
Mintegy négy centiméternyi friss hó hullott szerdára virradó éjjel Budapest peremkerületeiben, illetve a magasabban fekvő területeken; a fő közlekedési utak nedvesek, egyes mellékutak azonban még havasak is lehetnek - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF).
dec. 30
8:15
Pingpong-verseny a tököli börtönben (boon)
Fiatalkorú elítéltekkel pingpongoznak, szintén fiatalok szerdán Tökölön. A Magyarországi Éjféli Sportbajnokság Egyesületet hívták meg a büntetés-végrehajtási intézetbe. Nem csak a sportteljesítményüket mérik össze a fiatalok, a versenyzés mellett beszélgethetnek is a fogvatartottakkal.
dec. 30
8:17
Bajnai év végi mérlege - Blikk (boon)
Összesen 20 napot volt szabadságon idén a miniszterelnök. Bajnai Gordon 26 bel-, és 23 külföldi úton vett részt, negyvenszer szólalt fel az Országgyûlésben: összesen 4 óra nyolc percet beszélt - tájékoztatta a Blikket a Kormányszóvivõi Iroda.
dec. 30
8:24
Harmincéves kórházi dolgozót és egy idős férfit ölt meg az új vírus (MaHu)
Egy harmincéves férfi, a Markusovszky Kórház dolgozója hunyt el kedden reggel a kórház intenzív osztályán - tájékoztatta Schneider Ferenc, a Markusovszky Kórház infektológiai osztályának osztályvezető főorvosa az MTI-t. A főorvos tájékoztatása szerint kedden a kórházban meghalt egy 93 éves őriszentpéteri férfi is, akinek a szervezetében szintén kimutatták a vírust.
dec. 30
8:24
K. István: "Embert nem öltem" (HVG)
"Embert soha nem öltem" – jelentette ki a Magyar Nemzetnek adott exkluzív interjújában K. István, a romagyilkosságok egyik feltételezett elkövetője. K. István elmondta, valóban járt egyes bűncselekmények helyszínén, ahol néhány ház felgyújtását kísérelte meg.
dec. 30
8:24
Havazás Budapesten (ATV)
A hegyi részeken az FKF szerint körülbelül 4 centiméter hó hullott.
dec. 30
8:33
Százegy választást tartottunk idén (Népszava)
Az idén 101 alkalommal tartottak időközi választást Magyarországon; ezek között négy országgyűlési és 97 önkormányzati szavazást rendeztek.
dec. 30
8:42
Magyar Nemzet: 47 milliós pályázatot hirdettek a szegénység évének reklámozására (MaHu)
Közel 47 millió forint értékű közbeszerzési pályázatot írt ki a szociális tárca pályázatkezelő cége a 2010-es szegénység évének reklámozására - írja a Magyar Nemzet a szerdán megjelent kiadásában.
dec. 30
8:42
Fenyegetés: Teherán „szájon fogja verni” a briteket + videó (ATV)
Újabb felvételek kerültek nyilvánosságra az iráni tüntetők ellen alkalmazott erőszakról.
dec. 30
9:00
Kirekesztés, költekezés és szélmalomharc a lapszemlében (orientpress)
Nem ételre, reklámra költik a szegények pénzét - cikkezik a Magyar Nemzet. A Népszabadságban közölt tanulmányból kiderül, nem szegénységük, sokkal inkább etnikai hovatartozásuk miatt szegregálja a cigány gyerekeket a magyar iskolarendszer. Jövőre valószínűleg még több lesz az eladósodó, főleg kis családi patika - írja a Magyar Hírlap. A Népszavában a kereskedelmi tévék elleni szélmalomharcról…
dec. 30
9:18
Dráma az RTL Klub sztárjánál! Nehéz körülmények között él, nincs pénz.. (ATV)
Nem érzi, hogy beindult volna a karrierje.
dec. 30
9:20
1500 embert fenyeget közvetlenül a gyilkos hideg + videó (ATV)
Idén több mint 20 ember fagyott meg a hideg miatt.
dec. 30
9:27
Saját anyja égette meg a hároméves gyermeket (168 Óra Online)
A szentesi légimentők mindig segítenek, ha hívják őket. Leforrázott gyermekhez, munkagép alá szorult felnőtthöz is siettek már. Jó a kapcsolatuk a szolnoki mentőállomás dolgozóival is - írja a szoljon.hu.
dec. 30
9:27
Augusztus legszebb lányai a Szabolcs Online-on! (szon)
Összegyűjtöttük Önöknek, kik voltak a legszebb, legcsinosabb lányok 2009 augusztusában a Szabolcs Online nap szépe rovatában. Nézze meg őket újra!
dec. 30
9:27
Kovács Patrícia – „Nekem ehhez az emberhez egyszer még lesz közöm!” (boon)
Patríciát én is a reklámból ismertem, kíváncsian vártam színházi, filmes alakításait, és a vele való találkozást. Sem szerepeivel, sem a civil arcával soha nem okozott csalódást. Mindenben más, mintha ezer arca lenne.
dec. 30
9:36
Négycentis hó esett a fővárosban - fennakadás nem volt (MaHu)
Mintegy négy centiméternyi friss hó hullott szerdára virradó éjjel Budapest peremkerületeiben, illetve a magasabban fekvő területeken; a fő közlekedési utak nedvesek, egyes mellékutak azonban még havasak is lehetnek - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. az MTI-vel.
dec. 30
9:45
Szilveszteri maszkos körkép Nyíregyházán (szon)
Zámbó Shrek, a predátorszájú Drakula, és a 103. kiskutya, hogy a legelképesztőbb szilveszteri maszkokat említsük, amelyeket nem csak alaposan szemügyre vettünk, de fel is próbáltuk!
dec. 30
9:54
Megszűnt az árvízvédelmi készültség a Sajó mentén (HVG)
A Sajón folytatódott az ütemes apadás, ennek köszönhetően szerda reggel megszüntették az árvízvédelmi készültséget - mondta az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) árvízvédelmi osztályának vezetője.
dec. 30
9:54
Martonyi: A Fideszben nincsenek kiosztott tisztségek, csak feladatok (MaHu)
A magyar külpolitikának elsősorban értékalapúnak kell lennie: a határon túli magyarság így mindig meghatározó eleme marad, és szükség van az erősebb európai integrációra, valamint a működőképes közép-európai együttműködésre is - nyilatkozta a Népszabadság szerdai számában Martonyi János volt külügyminiszter.

Keresés