2010. január 2. szombat

jan. 2
5:06
Szirtes András meglepetései (est.hu)
Január 7-én Szirtes András lesz a vendég a Műcsarnok BBS 50 című kiállításán. A december 15-én megnyílt tárlaton - amit a Balázs Béla Stúdió 50 éves fennállásának szentelnek - a Sade márki élete rendezője az elmúlt évekre emlékezik.
jan. 2
5:08
McAvoy lesz Fleming (est.hu)
Egyes értesülések szerint James McAvoy skót színész játszhatja Ian Fleminget, James Bond megalkotóját, a 007-es-történetek szerzőjét egy új filmben. A 2011-ben bemutatandó Ian Fleming című mozi Andrew Lycett életrajzi írásán alapul.
jan. 2
9:00
Van Morrison: nincs is gyerek, feltörték a weboldalt (est.hu)
Van Morrison közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy a hivatalos honlapján megjelent hírekkel ellentétben nem született gyermeke.
jan. 2
9:02
Amerikában a U2 volt a legsikeresebb koncertzenekar (est.hu)
Az ír együttes kaszálta a legtöbbet 2009-ben turnézással Észak-Amerikában, megelőzve Bruce Springsteent, Elton Johnt és Billy Joelt. A U2 tavalyi teljesítményével minden idők ötödik legsikeresebb amerikai turnéját bonyolította.
jan. 2
9:04
Újrakezdi a Soundgarden (est.hu)
Az amerikai zenekar 12 évvel feloszlása után ismét összeáll, a klasszikus felállás tagjai mindannyian úgy döntöttek, van kedvük a folytatáshoz.
jan. 2
9:18
A gyerek életről és halálról kérdez, mit mondjak neki? - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
Minden kisgyereknél eljön az a pillanat, amikor felteszi az elkerülhetetlen kérdéseket születésről és halálról. Vajon mi a jobb, ha őszintén válaszolunk, vagy ha mesékbe csomagoljuk a néha ijesztő valóságot? Dr. Ranschburg Jenő válaszol!
jan. 2
9:20
Búcsúra készül a világhírű díva (NLC)
Méltóképpen szeretne búcsúzni a rajongóitól Liza Minnelli.
jan. 2
12:00
Segítség, betegesen féltékeny vagyok! (NLC)
34 éves nő vagyok. A férjem imádnivaló, hűséges, csak nekem él. Talán ez okozza azt az őrült féltékenységet, amelyre már a kapcsolatunk is rámegy.
jan. 2
12:36
5 fantasztikus téli üdülőhely Svájcban (NLC)
Síelés, snowtubing, izgalmas kalandok az airboarddal, könnyed téli túrázás vagy lovas szános kirándulás a behavazott téli tájon át: Svájcban számtalan aktív kikapcsolódási lehetőség kínálkozik, amellyel kiérdemelhetünk egy ízletes sajtfondüt...
jan. 2
15:18
Karmahoroszkóp (2010. január 2-8.) (NLC)
A Merkúr hátráló mozgása miatt amiről korábban úgy gondoltuk, hogy lezártuk, arról kiderül, hogy mégsem így van.
jan. 2
16:30
Így készítsd fel a tested a síszezonra! - 4 tipp (NLC)
Az immunrendszernek, a tüdőnek, a szívnek egyaránt jót tesz, ha a téli szabadságot hófödte lejtőkön, aktív kikapcsolódással töltöd. De ne felejts el bemelegíteni!
jan. 2
17:06
Karácsony másnapján húsvéti tojás? (NLC)
Még szinte ki sem bontották karácsonyi ajándékaikat a britek - de már vehetik is a húsvéti csokitojásokat, legalábbis a Tesco áruházlánc néhány üzletében.
jan. 2
18:36
A közös házimunka a boldog párkapcsolat titka? (NLC)
Azok a párkapcsolatok a legboldogabbak, ahol a család fönntartásához szükséges minden teendőt sikerül lényegében megfelezni. Nemzetközi társadalomkutatók Kanada 1986-ból, 1992-ből, 1998-ból és 2005-ből.

Keresés