2010. január 21. csütörtök

jan. 21
6:03
Szépségkirálynők a porban (NLC)
Ritkán látni szépségkirálynőket, kezükben gyalogsági ásóra emlékeztető lapáttal. A Bamakóra készülő Serdült Orsolya és Budai Zsuzsanna esetében ez mégsem meglepő, az már inkább, hogy az ő cuccaiknak nem jutott hely az Afrikára felkészített autóban.
jan. 21
7:51
Mutasd a cipőd, megmondom, ki vagy! (NLC)
A Szex és New York Carrie Bradshaw-jától tudjuk, hogy egy (női) gardrób legfontosabb része a cipőgyűjtemény. De vajon mit árul el rólunk a kedvenc lábbelink? Egy férfi kollégát bíztunk meg a feladattal, hogy készítse el játékos lábbeli-önismereti cikkünket, de csak azért, mert abban reménykedtünk, ő majd nem akar költségként elszámolni egy méregdrága cipőt. Tévedtünk.
jan. 21
9:21
5 különleges kiállítás, amit kár lenne kihagyni (NLC)
A pároddal töltenéd a hétvégét? Esetleg a barátnők csábítanak valahova? Egy izgi múzeum mindig jó programnak ígérkezik. Öt, a maga nemében páratlan kiállítást ajánlunk neked – válogass kedvedre!
jan. 21
9:23
Segítség, az apám megnyomorítja az életem! - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Régen harcoltam, iszonyú szélsőséges indulataim voltak. Most már, hogy öregszem, higgadtabb vagyok, nem szólok, de még mindig fáj a bántás, a kicsinyes rosszindulat. Nem értem, miért ilyen velem az apám…
jan. 21
9:25
Zséda és Falusi Mariann is segít Mókusnak (NLC)
Holnap este fergeteges koncertre számíthatnak Szirtes Edina Mókus rajongói a Művészetek Palotájában.
jan. 21
10:33
Dollhouse - A felejtés ára (NLC)
Kiváló sorozat pörög hétfő esténként az RTL Klubon: a Dollhouse (A felejtés ára) Eliza Dushku főszereplésével mindenképpen figyelmet érdemlő darab.
jan. 21
12:03
Tejespite barackízzel, barackpálinkával (NLC)
jan. 21
12:57
Egy receptért egy hétvégi kényeztetés! (NLC)
Szürke és hideg napokban nincs is jobb egy kis kényeztetésnél. Valami finom étel, valami kellemes ellazulás. Most mindkettő a tiéd. A legkedvesebb egészséges receptedért egy wellness hétvégét adunk cserébe!
jan. 21
13:51
5 felpezsdítő jeges kütyü (NLC)
Egyelőre nem szabadulunk a szeszélyes tél fogságából. Az enyhébb időt rendszeresen felváltják a fagyos napok. A mi agyunk is lefagyott, ezért jeges apróságok kerültek terítékre.
jan. 21
15:57
A magyarok imádják a milliós mobilt (NLC)
Válság? Miféle válság? Közel 100 darab egymillió forintos luxustelefont vettek a magyarok. Az új, Lamborghini mobil is csak rendelhető.
jan. 21
18:57
Kereskedj a neten! - Tippek, trükkök hogyan csináld! (NLC)
Ha szívből jön, nincs vele baj – azonban sokszor csak „muszájból” ajándékozunk, és ilyenkor bizony mellé is lőhetünk… Az ünnepek után sokan bosszankodnak amiatt, hogy hasznavehetetlen ajándékot kaptak. Számukra is segítséget jelenthet a hazánkban egyre inkább terjedő internetes adásvétel.
jan. 21
18:59
Az ezredforduló lányai családot és karriert is akarnak (NLC)
Egy új amerikai kutatás szerint az 1980 után született nők, akiket a kutatók az ezredforduló gyermekeinek neveznek, nem érik be kevesebbel, mint a munka és a karrier egyensúlyával.
jan. 21
19:51
Hongkongban alapít családot a Nyíregyházi Állatpark hím orángutánja (NLC)
Két fiatal nőstény várja új lakóhelyén azt a 15 éves borneói orángután hímet, amely az Európai Fajmegmentési Program keretében költözik át a Nyíregyházi Állatparkból Hongkongba.

Keresés