2010. január 6. szerda

jan. 6
6:54
A vágy 7 ellensége (NLC)
Ha már az idejét sem tudod, mikor szeretkeztetek legutóbb a kedveseddel, változtass: először is, nézz utána, mi öli meg a vágyaitokat. Íme a 7 fő gyanúsított.
jan. 6
6:56
Rajzpályázat gyerekeknek (NLC)
A Radnóti Színház rajzpályázatot hirdet gyerekek részére: Hogyan képzeled el Szabó Magda: Bárány Boldizsár című meséjének szereplőit?
jan. 6
6:58
Kihagyhatatlan látnivalók Rómában (NLC)
Róma az a város, ahol mindenki megtalálhatja a kedvére való látványosságot vagy elfoglaltságot: számtalan műemlék, múzeum, étterem, bár, divatüzlet várja az idelátogatókat.
jan. 6
8:42
Tetoválásért árengedmény (NLC)
Egy amerikai gyorsétterem életük végéig árengedményt ad azoknak a vevőknek, akik a bőrükre tetováltatják az étterem egyik specialitását, a grillezett sajttal készült szendvicset.
jan. 6
9:36
Irány Pécs, Európa kulturális fővárosa! (NLC)
2010. január 10-én hivatalos nyitóünnepséggel veszi kezdetét Magyarország eddigi legnagyobb kulturális eseménysorozata, a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa program.
jan. 6
11:06
Onyutha Judit: Újra képernyőn leszek! (NLC)
Tíz éven át tőle tudtuk meg, milyen idő várható másnap, aztán egyik napról a másikra eltűnt a képernyőről. Ám most, három hónap kihagyás után, egy másik csatornán újra ő jelzi előre a havazást, a fagyokat és a napsütést. Utóbbiból éppen most érkezett: családjával Afrikában nyaralt, ahol egy kicsit az egyik „hazája”, Uganda ízeit és hangulatát is újra megérezhette…
jan. 6
12:00
Tudd meg, hogy mi a pasid erogén zónája (NLC)
A bolygóállások 2010-ben is hatással lesznek az erogén zónákra. Összegyűjtöttük, hogy a tizenkét csillagjegy férfi szülötteit melyik pont érintésével hódíthatod meg.
jan. 6
12:54
Fertőzés kizárva - 6 tipp a tiszta szépségért (NLC)
Izgulsz a H1N1 miatt, tisztítószerek hadát szerzed be? Ez rendben is van, de mondd, mikor mostad ki utoljára a hajkefédet?
jan. 6
14:06
Takarékos receptek ünnepek után (NLC)
Az ünnepek alatt az emberek kiköltekeztek és teleették magukat. A gyomrok megteltek, a pénztárcák kiürültek. Tamás ezúttal egyszerű és olcsó leveseket készített, amelyek átvezethetnek minket az új év hétköznapjaiba.
jan. 6
14:08
Sütő Enikő fogyitippeket ad (NLC)
A modell szerint fontos a fokozatosság a karácsonyi pluszkilók leadásában.
jan. 6
16:30
Kiütés. Mit elemezzek ezen, lányok? (NLC)
Az elmúlt héten a 18-49 év közötti, magyar tévénéző hölgyek kizárólag az RTL-t nézték. Mindjárt felkötöm magam a cipőfűzőmre.
jan. 6
16:32
Lecserélnéd az autódat egy biciklire? (NLC)
Egy friss brit felmérés eredményei szerint a helyi lakosok többsége hajlandó lenne kisebb-nagyobb mértékű változtatásra közlekedési szokásait illetően a környezet védelme érdekében.
jan. 6
16:34
Gorillakölyök született az Állatkertben - Képekkel! (NLC)
Tíz év után ismét gorilla született a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A kölyök január 5-én, kedden reggel látott napvilágot, ezzel az év első újszülöttje a városligeti intézményben.
jan. 6
16:36
Sarah Jessica Parker: Bevállalós vagyok (NLC)
New York egyik leghíresebb szinglije visszatér a képernyőre. A Szex és New York - A mozifilm tévés premierje kapcsán az egyszerűen csak SJP-ként emlegetett Sarah Jessica Parkerrel beszélgettünk.
jan. 6
18:18
Te miből mesélsz? (NLC)
Újságíróink, Szigeti Hajni és Dobray Sarolta, illetve szerkesztőnk, Szekeres P. Mónika kisbabáikat nevelik otthon, s kéthetente megosztják olvasóinkkal élményeiket. E héten arról mesélnek, hogyan mesélnek…
jan. 6
18:20
Két kihagyhatatlan koncert hétvégére (NLC)
Ha szombat estére még nincs programod, két remek koncertet is ajánlunk neked.
jan. 6
21:18
A szexsztrájk nem válóok (NLC)
Nem válóok, ha az egyik házastárs éveken át megtagadja a szeretkezést a másiktól - így döntött Dél-Koreában a legfelsőbb bíróság.

Keresés