2010. január 30. szombat

jan. 30
4:48
Indul a CineFest Filmklub (est.hu)
Január 30-án, este 7 órától indul el először, de hagyományteremtő szándékkal a CineFest Filmklub a fővárosi, budai Nyitott Műhelyben (XII. kerület, Ráth György utca 4.). A baráti hangulatú esemény során rövidfilmek lesznek láthatók.
jan. 30
4:52
Avatar: irány a 2 milliárd! (est.hu)
James Cameron sci-fije hamarosan a 2 milliárd dolláros bevételt is elérheti világszerte. A rendkívül sikeres alkotás hétfőn döntötte meg a korábban a Titanic által felállított rekordot, azaz az 1,84 milliárd dollárt - és nem állt itt meg...
jan. 30
7:15
Győzike visszatér a képernyőre! (NLCafé)
Gáspár Győző Bódi Sylviék oldalán jelentkezik újra.
jan. 30
7:48
Trónörökösök a színen (est.hu)
2008 novemberében indult útjára az a sorozat, ahol a klasszikus zeneművészet új nemzedéke mutatkozott be a közönségnek a Magyar Tudományos Akadémia patinás falai között. A négy tehetséges fiatallal azóta sok minden történt...
jan. 30
8:27
20 apró trükk a fürdőszobai világításhoz (NLCafé)
Nem is gondolnád, milyen sok múlhat a jól megtervezett világításon! Íme 20 pofonegyszerű ötlet, hogy tökéletes legyen a fürdőszobád.
jan. 30
9:00
Botrány a Metallica-koncerten (est.hu)
Csak a rendőrség tudta megakadályozni, hogy ne legyen nagyobb baj egy chilei Metallica-koncerten, amely előtt több száz jegy nélküli rajongó próbált bejutni a helyszínre.
jan. 30
9:02
Kukába került a Sigur Rós új lemeze (est.hu)
Az izlandi poszt-rock kvartett év végén felvett néhány úh dalt, de a tagoknak végül nem tetszett a végeredmény, ezért úgy döntöttek, nem adják ki az új számokat. Jonsi Birgisson azonban szólólemezzel jelentkezik.
jan. 30
9:03
Mennyire gyümölcsös a gyümölcsös joghurt? (NLCafé)
Gyümölcsízű és gyümölcsös; light de cukros - megpróbálunk eligazodni a feliratok között.
jan. 30
9:05
Kádban szült a topmodell! (NLCafé)
Gisele Bündchen egy brazil magazinban vallotta be, hogy kádban szülte meg a kisfiát.
jan. 30
10:51
A nyolc legjobb horrorvakáció (NLCafé)
Járd be Amerikát legendás horrorfilmek nyomdokain haladva! Látogasd meg a helyszíneket, melyeket a moziban látva majdnem kitépted a széked karfáját félelmedben. Nyolc legendás horrorhelyszín a Nők Lapja Cafe borzongató ajánlásával.
jan. 30
12:03
Az évtized 30 legkeresettebb modellje (NLCafé)
A Vogue Paris összeállította az évtized 30 legkeresettebb modelljének listáját.
jan. 30
15:57
Imával az esküvő előtti stressz ellen (NLCafé)
Az anglikán egyház imák felajánlásával igyekszik enyhíteni a párok esküvő előtti feszültségét.
jan. 30
18:39
Mentőt hívott a hároméves kisfiú (NLCafé)
Egy hároméves amerikai kisfiú láthatólag odafigyelt, amikor édesanyja megtanította, hogyan hívjon segítséget a bajban: amikor a nagymamája görcsrohamot kapott, kihívta hozzá a mentőket, megmentve az asszony életét.
jan. 30
21:21
10 dolog, amit a pasidnak nem kell tudnia (NLCafé)
Hölgyeim, bizonyára mindenki hallotta már, hogy az őszinteség milyen fontos egy kapcsolatban, ám néha a diszkréció kifizetődőbb. Összeszedtünk tíz dolgot, amit semmilyen körülmények között nem érdemes megosztani a párunkkal (és ez halálosan komoly)!

Keresés